Uzay....çok uzak !!!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Uzay....çok uzak !!!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TamamSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD, Rusya'dan S-400 sistemlerinin alımı nedeniyle Türkiye'ye bazı yaptırımlar uygulama kararı aldı.
SON DAKİKA | ABD Hazine Bakanlığı, Savunma Sanayi Müsteşarlığı ile kurumun başkanı İsmail Demir'e yaptırım kararı aldı
Sözcü
Dışişleri Bakanlığı, "ABD’nin, S-400 hava savunma sistemlerini tedariğimiz nedeniyle bugün açıkladığı ve Türkiye’ye karşı tek taraflı yaptırımlar içeren kararını kınıyor ve reddediyoruz."
Emeklilere her bayram 1000 tl ikramiye ödeniyor....Güle güle harcasınlar ihtiyaçları elbette var....
Karı koca iyi yerlerden emekliler, hem yurtdışından hem yurt içinden emekliler, emekli olmuş iyi yerlerde çalışanlar, emekli olmuş hali vakti gayet yerinde bodrumda yazlığı olanlar, TSK dan emekli olmuş THY de uçan pilotlar, emekli şirket sahipleri,vekil emeklileri, say say bitmez azımsanmayacak kadar çok....
Ve bu kodomanlar o 1000 TL leri alıp günlük harçlık yapıyorlar....
Bu devlet deseki örneğin 5000 tl üzeri aylık alan veya kazancı olan emeklilerin bayram ikramiyesini vermiyorum, bugün esnaf için açıklanan 3 milyar tl lik paketten 3 tane daha çıkar...
Ben bu kodomanları CİMER e de yazdım değerlendirmeye alınmıştır diyeli 1 yıl oldu...
Alanlara sorsan ihtiyacın mı var niye alıyorsun ? cevap belli hayır işlerinde kullanıyoruz )))))