Beyoğlunda emlak fiyatları son bir yılda 4 KAT ARTMIŞ.
Ancak kiralara yüzde 25 SINIR.
Burada oturan yabancı misafirlerimze ayıp olmasın...
Beyoğlunda emlak fiyatları son bir yılda 4 KAT ARTMIŞ.
Ancak kiralara yüzde 25 SINIR.
Burada oturan yabancı misafirlerimze ayıp olmasın...
https://twitter.com/ekonomikanaliz/s...5URBZyJbA&s=19
Sürekli asgari ücret artsın diyen prof şimdiden başlamış asgari ücret eridi diye bir ay sonra asgari ücret 15 bin olsun demeye başlar hükümet de yolunu yapmıştı gerekirse artırırız diye damacanayı 100 tl görürüz musluk suyu içeriz artık ya da apartman bahçesinde kuyu açarız su için
Seçim öncesi bir faiz indirimi daha gelebilir
Merkez Bankası (MB) politika faizini beklendiği üzere yüzde 9’da sabit tutarken, karar metninde iki önemli değişiklik dikkat çekti.
Ekonomistler değişikliği, mayıstaki seçim öncesi yeniden faiz indirimi için kapının açık bırakılması olarak yorumladı.
son kez yetkilileriyle görüştüm, bankalar %3 ceza ödüyormuş onun için mevduat artırmaya çalışıyormuş filan birşeyler anlattı, biz onların bu zarar kapama stratejisine eşlik edemeyiz tarzında bir şeyler söyledi, baktım hayat yok komple çıktım bugün itibariyle, 26'da milleti süründürmeye devam etsinler, insanlar 29-30 oranlara kaçınca ben görücem bunları.
Merkez Bankası Dövize Yüzde 4,5 Faiz Verecek Ama Bir Şartla!
Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamada bankaların zorunlu karşılık yükümlülükleri haricinde yurt içinde tutacakları yabancı para cinsinden hesaplara yüzde 4,5 faiz ödeneceği kaydedildi.Bankaların talebi üzerine çalışma yapan TCMB, yurt dışında tutulan dövizlerin yurt içine getirilmesi durumunda, zorunlu karşılık tutarının üzerindeki yabancı para cinsinden hesaplara yüzde 4,5'lik bir faiz verecek.
Söz konusu ödeme, Türk lirası cinsinden yapılacak.
Bankacılık kaynakları, Liralaşma Stratejisini destekleyen yeni uygulamanın banka bilançolarını pozitif etkileyeceğini, döviz girişini de artıracağını belirtiyor.
Bankaların yurt içinde döviz toplamasını gerektirecek bir durum olmadığa işaret eden kaynaklar, yurt dışı muhabir bankalarda bulunan fazla dövizin TCMB'de tutulması halinde faiz getirisinden faydalanılacağını kaydetti.
Kaynaklar, yüzde 4,5'lik faizin, zorunlu karşılık tutarının üzerinde getirilen döviz için verileceğine de vurgu yaptı.
https://www.ticarihayat.com.tr/merke...ama-bir-sartla
içeriye zırnık yok , zaten onlar kafeste...
peki bu oltadaki yemi balıklar yutar mı ...
hiç sanmıyorum..o dövizler finansal operasyonlar için turuluyor ve o.n faiz zaten kazanılıyor...
aktifbank / nkolay dalga mı geçiyorsun/milletle
eğleniyor musun ?...
sağır sultan duydu serbest faizler 30'un üzerine çıktı ...
kulağın üzerine yatmayı bırak ve ,saçma sapan bahaneler üretmekten vaz geç ...
titre ve kendine gel...
maalefef emeklili maaşında OKEK-OBEB standart ücrete yakınsamış durmda o da 5.500 tl...