Ft_2...ramses...agresif...hissedarxd eksik yahu...onu da çağırın...bir de berkosan i da çağırın...takımınız tam olsun...:kahkah:
Printable View
Ft_2...ramses...agresif...hissedarxd eksik yahu...onu da çağırın...bir de berkosan i da çağırın...takımınız tam olsun...:kahkah:
Defansta agresif ve ramses...orta sahada berkosan ve hissedarxd ...ileride FT 2...
Kalede tek başına keko...90 dakikadır tek kale gol atamiyorlar...neyse hakem +5 dakika daha uzatma verdi...ha gayret bir gol atacaksiniz...
ben gayet düzgün yaklaştım mantık çerçevesinde ama sende olmadığını anladım bir şey söylüyorsun ortada kaynak yok iyi bende diyorum ki böyle birşey yok ne kentsel dönüşüm ne toki görüşmesi var kaynak : bir dost böyle bir mantık olabilir mi şirket negatif cevap versin daha ağır şeyler yazacağım spk'ya kadar ileteceğim ekran görüntülerini yok öyle herkes kafasına göre olmayan şeyleri yazacak
sen tarım bakanı mısın sen kanatlı hayvanlar derneği başkanı mısın :) kimde ne kadar yumurta var nerden bileceksin sdk yarışına mı gireceğiz sende ne kadar mal var maliyet ne bilmem ne bırakın bu işleri evet baya baya elindeki malı pofpofluyor zaten anlamayanda sıkıntı var