Al sat yapalım derken panikle 50 lot kaptırdım.trade tavsiye etmem.Ytd.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Al sat yapalım derken panikle 50 lot kaptırdım.trade tavsiye etmem.Ytd.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sfab kardeş sırf sen değilsin üzülme bizde çok kaptırdık şimdi de bekliyoruz treni yakalamak için
https://invst.ly/6iir7
30 dakikalık trend çizgileri benim gözümde böyle. Bir ara trendi kırmış ve ama geri gelip kanal içine dönmüş. Geri dönüşte çk kısa vade için stop yapılabilirmiş (5 dk, 30 dk, saatlik grafiklere göre işlem yapanlar için elbet)
20 sene önce 9$ 20 sene sonra 4$ bu yüzden satamıyorum herhalde kısmet artık.
Abiler tavan yaparsa ne şık bir hareket olur..:)!
Şahım sen iste yeterki tavan yaparlar daha dökülmedik burdayız
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olurmu olur sıra patronda kimbilir
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eger gercekten ayakkabi zinciri isteyen para babalarina 40 liradan 50 liradan hisse satacaksa neden almasin diyesi geliyor insanin..
neyse kahvemi yudumluyorum..:)!
Kardes olay teknik degil ki..
bakiniz turkiyede ancak sirketler satilacak edilecek ki gercek ederini bulabilsin..
bakiniz banvit kimse yuzune bakmiyordu. 1 liradan 2 liradan . daginik ve ustelik dev zarar firmaydi kac liralara satildi simdi nerede..
derimod bu sagi solu belli olmuyor ama yukarilari hedeflediklerini artik gormek gerekli..
suc sende degil...:)
https://invst.ly/6il16
30 DK LIK
Satsan sattırmıyor satış verdin mi hemen %3-4 aşağı geliyor. Alsan aldırmıyor hemen yukarı sürüyor. Çok sığlaştı. Al sat sürekli zarar yazdırıyor. Ytd.
Sn Mdal ve sn Acemşah biraz eskilere gittim 2012-2013 yıllarına oradada yazılarınız bu yönde bayağı uzun süre olmuş beklentilerde hiçbir şekilde gerçekleşme yok ama azminize hayran kaldım eğer ogünden beri derimodda iseniz.
saygılar.
14.36 ya iş ten 5 civarı alım gönderildi 3.600 kademede kaldı bunu görenler yukarı taşıdı senedi arada sankonun malları gitti 15.06 4.500 vakıf alınca kağıt salınmaya başladı...
ocaktan beri iş en büyük alıcı.. meksa ve A1 taşıyıcı ve düşürücü rolde. kademelerden aldığım izlenim.. tabibir çok arıcı kurum kullanıyorlar net bir şey demek zor..
bu kağıdı son 3 haftada 10,37 den aldım trade yaptım sattım....11,77 den aldım sattım....12,30 dan aldım sattım....kazancım lot ve TL bazında çok komik ...byağı da bir lot kaybettim....şimdi 14,90 lardan buradayım al-sat a tövbe ettim....doğmamış çocuğuma miras bırakıcam hisselerimi inşallah :ok:
14.94 şimdi iş 4.166 lot alım gönderdi :)
2012 de birleşme haberi düşünce... sonrası ortak arar düşüncesiyle tanışmıştım.. 60 kusur mağazası vardı. ozamn 20 -25 arası ortak bulur demiştim.. şimdi ortak ararsa 45 -65 bulabilir diyorum.. aradaki zaman büyük kayıp oldu.. ama 3.40 fiyatan bile senet var elim de:)
Şahım Kipaya gitti galiba. Hareket başlamış.
Olağan dışı fiyat sordular. Ytd.
Kırmızı çizgi destek 14,45 14,50 arası.. üst çizgi 15,15 15,20 arası direnç ... En alttaki çizgi 14,00 TL
üst kademeler kalınlaştı isteyene mal var diyorlar
normal hareketler olmadığı açık,,,,
umarım tokatçı değildir.
kademelri paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
A grubu olması İÇİN ŞARTLARI bilen varmı?
A grubu olsa ne avantajı var?
Benim gözüm 10 kademenin altında birikenler de zaten çıkmak istedin mi anca öyle satacaksın paldır küldür tahtacı abi biraz kızacak ama kademelere lot koymuyor ne yapalım.
10 kademe altta 800 lot var duydu galiba iyice azalttı.
Bu başlığı şu anda 62 kişi okumaktadır. (24 üye ve 38 ziyaretçi)
İnatçı Bomberman, AYDAN NAZLI, baddog, banamusade, borneos, borsamagduru, EML35, enbilenbil, etiler, fatihrustu, harsh, ingasltd, KUMAR, lazy-max, mdal, mehmet4335, merthakan, Milli Ali Osman, mustafa61, ryildiz, tuyocu, ümit05, zagor, zamanderim
Tribünler dolmuş, şöyle bir atak yapsa millet gol diye ayağa kalkacak..
vakıf versin diğerleride versin, kaptırdık DERİM i şimdi ağzımızı açıp gelsin diye bekleşip duruyorum,al-sat yapam dedim kaybeden ben oldum...