yatırım yatırım yaptığınız, hisseye lanet okumayınız..düzelir moralinizide bozmayın
Printable View
yatırım yatırım yaptığınız, hisseye lanet okumayınız..düzelir moralinizide bozmayın
Garantinin bu uyuyan devi
6370 lotla yıkılacak sa yıkılsıınn gitsin
Ttmat, gübre vs gibi olmadan
Tek lot satanın ta........
YEMEZLER:))
Piyasada çok cok az lot var.
Azar azar alınca spekulator kızmıyor.
Portfoyun %10 u ile alıp unutulacak hisse.
Bir gün egeen boschfren gibi bin TL ve üstü rakamlara bile gidebilir.
Kimse yadirgayamaz bile.
1 ay boyunca her gün tavan tavan gitse kimsenin haberi bile olmaz.Hani lisede kimsenin yuzune bakmadığı sessiz ezik tipler olur ya sonradan en üst seviye bürokrat olur yada zengin,iste oyle bir hisse.
Hissenin %78,5 i garantisini elinde.%9 u piyasada.F/K 4 lerde sürünüyor.
Durdo gibi bence değeri bilinmeyenler arasinda
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sabır ister, o da bizim yatırımcı da yok...
Sonra 180 tl.den sasa alan ky gibi atlayacaklar bu trene
Bu hisse bilgiğim kadarı ile daha önce alt pazarda değildi. Ne oldu da alt pazara alındı ve tekrar çıkması için ne gerekiyor bilen var mıdır?
Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı ; % 8,37,.. F/K Oranı : 3,54 .... Pd/dd : 1,86 ... Özsermaye : 860.011.000 .... Sermaye : 79.500.000..... Net Kar : 167.937.000..... Dönem: 2023-3
Bu verilerle , bedava bir hisse. Ama . şu an kimsenin gözü birşey görmüyor. Birkaç ay sonra sular durulduğunda 30 TL. den almak için birbirlerini yerler. Şimdi ne desek , ne yazsak boş. Sabırla beklemek lazım.
03.05.2023 ... FİYAT : 20,14 TL.
Karlılığı , bu hızda artarsa , 2023 yılı sonunda 800.000.000 TL. kar açıklar. ( Sermayesinin 10 katı )
Hali hazırda 8,35 TL. hisse başı kar.F/K cari 2,5 yıl.Konut kura çarpanı 40yıl....Otomobil çarpanı 30 yıl..Ah be Regulatör kurumlar.Garan geri alımda altın yumurtlayan GARFA yı Garana Bonus olarak verdiniz.Halkını kandırip hamaset satanlar çağı bitecek nasıl olsa.
Seçim sonrası strateji ve düşüncelerim;
1-RTE kazanırsa
İstikrar vs söylemleri ile en fazla 5 is günü yükseliş sonra 4063 lere yada 1.5 usa cent e geri geliş ( muhteşem alım fırsatı).
2- Baykemal kazanırsa, endexte en az %20 lik bir artış sonrasında geri geliş yine 4063 lü seviyeler.
Usd ve altin her iki durumda da yükselir.
Varlık fonu hisseleri akepe kazanırsa daha da gider.bu da satış fırsatıdır onlar için.
Nakitte yada usd de duran arkadaşlar üstte bahsettiğim yerlerden alım için çok çok uygun seviyelerdir.
Zira bu ekonomide ve enflasyonda düşüş , sonrasında da yükseliş kaçınılmazdır.
Hadi bakalım
Sonunda ana pazarda
Yeter.....
bakalım faiz kararı nasıl etkileyecek
garanti faktoring çek tahsilatlarında dijital binali abi ile anlaşmış
https://galeri13.uludagsozluk.com/71...li_1825873.jpg
şaka bir yana inşallah ana pazara geçince daha istikrarlı hareketler görürüz .. ytd
https://www.youtube.com/watch?v=BXs2vRRB3no
dk 52.20
(merhum baykal kent'e Allah rahmet eylesin yıllar sonra dahi insanı tebessüm ettiriyor)
Ek 29616
bu temel verilerle buralarda nasıl tutuyorlar seni. Spek i tebrik ediyorum. Ana pazara gecen şirketin toplamda 6.655 milyon lotu var. (yatırım tavsiyesi değildir.)
Yardır Mürsel :)
İyi gidiyoruz Kasım bilançosuyla daha da iyi olacağız inşallah...
55 milyar tl'lik borçlanma açıldı dün, talep var, garanti'den dolayı likite ulaşama diğerlerine göre daha avantajlı duruyor, lot sayısı da sınırlı tâbi aşağı yukarı sert hareketleri var, yola devam.
Forumda hisseyi benden başka taşıyan yok herhalde:)
2024'de rüzgarı daha da hızlı estireceğiz, her şey şu an garfa lehinde bakalım zaman neler gösterecek.
Sağlam dinleniyor ama :)
Vbts kapsamına girdiğinden beri aşağı yukarı sert hareketleri var,giden hissenin hızını kestiler resmen, ekim gibi hareketlenme başlar diye düşünüyorum zaten Eylülde vbts yasağı kalkacak. 2 tavana vbts kredili işlemi çaktılar, ben de ayrılmayı düşünmüyorum, 2024 metal,kimya, sigorta, faktoring, çimento, aracı kurum atağa kalkabilir,ancak endekste sert düzelmeye bu kağıtta yakalanırsak o zaman yandı gülüm keten helva :)
Faiz arttırmıyla beraber yeniden hareket geldi.
Arttırımlar devam edecekler bunun da faktöringlere olumlu etkisi devam edecektir.
Önümüzdeki ceyrekler güzel bilançolar devam eder.
Sığ olması çok dengesiz olmasına yol açıyor ama al-sat için cazibe katıyor.
Alt pazara geçecek hisse bu kötü oldu. Bilanço gelene kadar oyuncak gibi oynarlar artık.
Ben beklemeye devam edeceğim, önümüzdeki bilançoyu merak ediyorum.
Güzel hareketti ama çok dengesiz. Sat - al yaptım.
Tebrik ederim, sığ olduğu için anında süpurebiliyorlar ya da tam tersi, bilançoya doğru sağlam bir hareket başlar diye düşünüyorum.
Yani diğer faktöringlere göre biraz pahalı olabilir, ancak bu halka açıklık ve lot sayısıyla bence pahalı da değil, yeni bir ivmeye ihtiyacımız var, o da çok uzakta değil gibi.
Ben zaten bilanço iyi gelsede satmayacağım da 2024 ilk çeyrek gibi düşünüyorum, bakalım neler olacak.
Saygılar.
Hareketlere bak, herhalde zarar açıklayacak :)
Faizlerin yüksek olması faktoring ve leasing şirketlerini çok olumlu etkiler neden
Yüksek faizle ya da kredi musluklarinin kisildigi günümüz şartlarında şirketler yeni yatirimlarini ya faktoringle ya da finansal kiralama yöntemiyle yaparlar bu sene ve önümüzdeki sene bu şirketlerde kar patlamasi bekliyorum zaten ortada bilançolari
Fiyatlara yansidi mi biraz yansıdı ama hala ucuzlar
Sn Nilkiz finansal kiralama tarafında iyi karlar gelmeyeçeği gözüküyor.Vakıf finansın karı oldukça düşük geldi bu çeyrekde fakat factoringlerin 3 çeyrek karları iyi geleçeği söyleniyor piyasalar tarafından.Bu kağıda yeni girdim tahmini ne kadar kar bekliyorsunuz? Yatırım Tavsiyesi Değildir
Dönem net karı veya zararı
2023/9 795.010
2022/9 234.911
Süper bilanço daha nasıl olur bilemedim.Eskilerden biraz yorum alalım
Bilanço harika.
Söylenecek bir şey yok.
2024 ilk çeyrek ve ve ikinci çeyrek bilançolarına kadar çok anormal bir fiyatlama olmazsa taşımayı düşünüyorum.