türbülans sonunda yol acık olacaktır.. dün alıp bugün tavan olur mu diye bekleyenleri bi temizlesin
Printable View
türbülans sonunda yol acık olacaktır.. dün alıp bugün tavan olur mu diye bekleyenleri bi temizlesin
beyler basalım mı küfürü
1300-1350 aralıgında iken bilanço analizini yaptığım hisse takip eden süreçte 2010 a dek çıkış yaptı..Hisse çıkarken genelde 1600-1900 aralıgında hisseye küçük yatırımcı girişi de çoğaldı ve bu topicde de yorumlar arttı . Bilgiden daha çok iç güdüsel olarak hisse yarın şöyle olacak ya da falan gün böyle çıkacak benzeri falvari yorumlar çoğalmaya başladı...1350 den başlayan yukarı yönlü hareketin düzeltmesi elbette bir yerden gelecekti..Son üç günde yabancı takasında az miktar bir düşüş olsada bu makul görülmelidir..Teknik olarak hisse 1770 üstünde kaldıkça yukarı yönlü ataklar gücünü koruyacaktır..1770 düşerse 1720-1730 a dek düşüşü tetikleyebilir..Yukarı yönlü çıkışın devamı için 1870 üstündeki kapanışlar yukarı momentumu güçlendirecektir..Hissede bu hareketler normal görülmelidir...(YTD)
1.00-1.39 aralıgındaaralığında biz kac gün kac ay kac yıl bekledik siz dün gelmişsiniz hemen zengin olak tavan tavan gitsin size ekmek yok burda önce sabrı öğrenin
Bir silkeleme ve kucuk bir operasyon hareketi gibi. En azindan oyle umuyorum. Umarım yanilmam. Ytd
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
sanki yine sert bi yere kıracak amma nereye bu sefer
mal spek zaten tahta bomboş ne bok yediğin belli değil yahu
Rakamlari paylasabilen bir arkadas olursa sevinirim
Bi cengaver aranıyor tahtanın altına girecek.Varmı tanıdığınız :))
1,80 ortalama ile 1 milyon işle oldu. Yakında çıkar kokusu ?
1.77 nin ustunde kalsa bari. Gidisat can sıkıcı. Bi de tahta yi gorseydik iyiydi
bende yabancıyı merak ediyorum pezolar napmış acaba
Satış mı
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2f215875b5.jpg
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 milyon işlem ky mi yapabilir ? alsınlar versinler
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...05decc4566.jpg
Herkes nefesini tuttu bekliyor, KY bu kadar hacmi nasıl yapsın.
Zaten hacim ve pasta işleri çok anlamlı değil, her türlü yanıltıcı hareketi yapıyorlar.
Yabancı almış, patron satmış ne kadar doğru?
Aracı kurumun adı yabancı diye yabancı mı almış oluyor.
Bizim patronların bir çoğunun off-shore hesapları yok mu?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9ea26b1917.jpg
Bu andan itibaren yakışan bir tavanla sahalara geri dönmektir.. Bu kağıdın tavan yaptığını en son 8-9 yıl önce görmüştüm.. daha sonra varmı bilmiyorum. kaçırmış olabilirmiyim acaba ? öyle bir tavan olmalı ki devre kesici (radar) bile yakalayamasın :)
Emkeli olanın çelik gibi sinirleri olacak.Adam giden tahtaya takoz oluyor.Asıl borsacı bizim şirketin ta kendisi.Özar Elektrik pay satıyor.Para lazım demekki.Toplayıp aramızda para gönderelimde bi daha satış yapma diyelim.Genel kurula bilerek katılmıyorum.Kendimi tutamam bunlara giydiririm.Sen bi kere Barmekten alacakları adam gibi tek kalemde ödesene.Dilenci gibi taksit ne iş demesi gerekti bunlara spk ama demedi.Kabul etti protokolü.Hepsi gidececeğine bari 8 yılda olsa gelsinde nasıl gelirse gelsin dedi.Benim için hava hoş.3 tl olsa sanki satarmıyım satmam.O zaman ne gerek var.Bakalım işimize.Bassın 1 tl ye de temettü ile yine emkel alırız.
kağıt 10 senedir prim yapıyor o yüzden şu an düzeltme yapıyor....kağıt prim mi yapmış ki düzeltme yapsın...adam resmen elindekini kakalıyor..alıcı yok olsa tam gaz verecek..
1.56 ya kadar serbest..ondan sonrası meçhul zannımca..ytd..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...67b27a6595.jpg
Bak 72 den çeviririm diyor.Orda sotelenmiş kekolar.
2000 yılından bir grafik çizip bizim yönetimide karşısına oturtup izlettikten sonra ankaranın bağlarını çalmak lazım.Akyurtta bizim gayrimenkulün bahçesine bağ yapsak yinede bizim peşkeh çektiğimiz yan şirketten kira olarak daha fazla para kazanırız.Tamda şuanda bağ bozumu satar bu aylık bilançoya ekler özara öderiz.Malum para lazım özara.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...17800a43fe.jpg
bu batan geminin mallarına mı benziyor ne..verecen ama alıcı yok uyanıııkkkk.
Elbette vermemesi için bir enden yok.Çok para kazandığını düşünerek 408.000 lot malı 1.89 ortalama ile satan bir şirket ile karşı karşıyayız.2000 yılından beri düşen bir hisse biraz yükselince yönetime dokundu bu.Neden yükseliyor yükselmesin millet para falan kazanır aman ha deyip özardan geçirmece.Bassın bakalım.Bizimde basma zamanımız gelecek.Bunlardan daha öncede dedim şırınga meselesi var aramızda.Sadece iğnesini büyütüyorum düştükçe.Şimdi onlar düşünsün.
1.00-1.39 aralıgındaaralığında biz kac gün kac ay kac yıl bekledik siz dün gelmişsiniz hemen zengin olak tavan tavan gitsin size ekmek yok burda önce sabrı öğrenin
kötülesinler bosverin.. tu kaka bu emkel :) evladım olsa sevmem :)
ilk hedef 1.70..sonra bilançoya göre belli olur...
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fuck off spek:)
1.79 alışta kapamış. Dediğim gibi , buna bir tavanla sahalara dönüş güzel yakışır. İnanıyoruz.
Ortalama 1,80 dedik, 1,76 ya değdirdi, kapanışı ortalamasında 1,79 yaptı.
Endeksin dönüş noktasında alttan mal topluyor gibi, bakalım haftaya ne olacak.
[QUOTE=trail;1081247]kağıt 10 senedir prim yapıyor o yüzden şu an düzeltme yapıyor....kağıt prim mi yapmış ki düzeltme yapsın...adam resmen elindekini kakalıyor..alıcı yok olsa tam gaz verecek..[/QUOT
Sevgili Trail,ben bu hisseye 22.mart 2017 de 1350 tlden girdim ve girdiğim günde bu topicde bu hisseyi 1350 den aldığımı aynı tarihte yazdım..Takip eden süreçte gerek hissenin temeli gerekse tekniği üzerine yorumlar yazdım..Hisse o süreçte 1570-1300 arasında dalgalanıyordu ..Topicte zaman zaman paylaşılan yazıları okuyordum..Sen o zaman inatla bu hissenin 1160 e dek düşeceğini yazar dururdun..Hisse her 1300 e yaklaştığında düşüşlerde ortaya çıkar negatif yorumlar yapardın..Ben ise ısrarla bu hissenin 2000 üstüne gideceğini yazardım ve yol haritası ile ilgili yorumlar yapardım..Hisse 2010 gördükten sonra teknik olarak bir düzeltme içine girmesi teknik analizin sağlıklı işleyişidir..2010-1350=660/1350=%48.8 prim demektir...Bu kadar bir primden sonra bir düzeltme yapması ve sonra yoluna devam etmesi sağlıklı nitelendirilir..Bugün kü teknik yorumumda 1770 üstünde kalırsa yukarı ataklar gelişir ve bu ataklar 1870 yi geçerse yukarı çıkış gücü artar...Şayet 1770 aşağı kırılmış olsaydı 1720 ye dek düzeltme sürse bile bu durum makul görülebilir...Sen hisse düşünce yine ortaya çıkıp negatif yorum yaptığına göre bu hisse daha çıkacaktır demektir..Senin her negatif halini hisse için pozitif olarak değerlendiriyorum...