Az yakıt çok yol ama basıncada yılan gibin kaçsın diosann formül
Cm3/kg=>1,1 pılas
Haadi mutlu pazarlaa ...
Printable View
Az yakıt çok yol ama basıncada yılan gibin kaçsın diosann formül
Cm3/kg=>1,1 pılas
Haadi mutlu pazarlaa ...
Bu çocuklar bizim dayıoğulları
İnanılmaz strateci dehalari
Bu savaş müteakip Afrikayı terk ettim bende zate
Sonra internet bilgisayar ilmi felan öğrendik halbusi ormanda daha mutluyum ben ya
https://seyler.eksisozluk.com/tam-4-...empanze-savasi
Dikkat eyle bah
Kahama gurubu şenpanzesi godi karizmayi çızıkririncene düşman güç bulup savaşı başlatıyo...
Tavık pokundan altın yapalım...
Dana koyun . yetişmesi zor
Domuz zate haram
Bu iki handikap olmasa
Tavuğun moku değil
Tavuğu kimse pek yetiştirip Yimez emme ucuzdan protein lazım işte yoksa olmuyo
Moruk dünya denen gemi tehlikeli sulara doğru süzülüşe geçmiş şekilde bi düzülüşe gittiğinin farkında dahi değil
Şimdi bu çok curetkar hamle aşadaki
Çünki dünya tarihinde ne alman ne jopon ne ingiliz ne amerikan
Kimse rus gibi ceng edemez
http://www.milliyet.com.tr/dunya/inf...ozdagi-6010798
Zemin gelicek bunu görücez
Yani esas düşmanı Çin ama
Rus da onun kankisi
Problem orda
http://www.milliyet.com.tr/galeri/so...ler-ve-6010820
Tavuk en ürkek heywendir bunnar bu ciflikteki tavukları urkutemez
Eskiden Uygur Tibet olan sorunlarına bi de honkong eklendi
izmir depreminde etkilenenlere geçmiş olsun
Brent petrol varil fiyati 60 dolardan az su anda.
Petrol ureticilerine kotu tuketicilerine iyi haber
Aslinda rezervler bi gun bitecek
Ne ka pahali olursa o ka iyi
Daha uzun dayanir
millet ucuz buldumu biseyi israf eder
dünya
kadınların yüzü suyu hürmetine dönüyo
walla
https://www.youtube.com/watch?v=CYZK3vMTAtI
Dunya saatte 1700 km hizla kendi yorungesinde gunes cevresindede bilmemkac km acisal hizla doner yaprak doner tabi olmadik yerde bacak omuz ustu yapmanin hazin sonu adam kadin ikisi de mort.....
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/kor...-oldu-41296161
Kadinin duasida bi yere kadar iste bilmiyomki abi ben eskiden cok dua ederdim
Sonra baktim ben yapmiyinca olmuyo
Duayi azaltip fiiliyati arttirmayi sectim
Tabi kimseye kotu ornek olmuyum hormonal olarak bende adrenalin bol o yuzden bisey olmuyo bana pek ama herkes orneklemesin bunu tabi
Bayramınız Mübarek keyifleriniz yerinde olsun
Bayamınız mübarek olsun.........
Bayraminiz mubarek ossun.
Tavuk kesmek caiz degil ama Zekeriya Beyaz hoca horoz kesilebilir demisti. Bilemem. Horozla sizin aranizdaki mevzuu
Bayramınınız mübarek olsun. Eid mubarak .
Aga simdi teknoloci ikiye ayrilir hatta uc e
Hafizayi olduren seyler. Yandes navigasyon mesela bunu kullanani beri surekli gittigim yerlerde yollari bile bulamiyom O porograma teslim etduk hafizayi. Cache memory kalmadi
Muhakemeyi olduren seyler Bu bana daha pek etki etmedi cunki meselA arada geliyom su meshur isvec yapi markete sirf yemek yiyip kaciyom daha cop dahi almadim cunki ayni mallar a101 bim sok gibi yerlerde yari fiyat yada daha uygun millet niye aliyo bilmiyomki bu da ya teknolpjik bi bug veya gap artik Tam bilemiyom bunu da bilen yazsin artikin
Hayal gucunu olduren seyler bak bu bende hic yok mutlaka bi yolunu bulup isi kotaririm nazar mazarda yok oyle bisey tovbe filan harbi var ama ne nazari ya adam kiskanip kotuluk yapar sonra sana nazar degdi der hehe
Aga simdi basari icin tam inancli olucan yarim yarim olmaz. Yani medeni batiya ozensende sortta giysen kola dovmede yaptirsan vs inancsizlik basariya goturmez yarimyarim yorumsal olanda oyle inanip basariya ulastigini sanarsin. Sanarsin yani
Uj dene madde yazdik yokarda biri eksikse otekilet cok saglamsada olmuyo
Beyin garip bi organimsi cunki
İsveçli Norveçli Fillandiyalı Danimarkalı Normandiyalı aileler yımırta kafalı sarı saçlı mavi yeşil gözlü güzel mi güzel bebeklerinin fotolarını paylaşırlar, sokakta gezdirirler ama bizim Kezban, çocuguna nazar değer diye ne foto koyar ne de kırkı çıkmadan dışarı çıkarır.
Kim naapsın senin kıllı çirkin çocuğunu.
diye bi tuit görmüştüm tıvaytırda.
doğu batı kuzey guney pek çok endekse satış dalgası geldi ve gelmeğe devam. nasip bakam...
aga şimci bi herif vardı eski işyerinden en fazla benden ya 1 ya 2 yaş buyuk odtü mezunu inançla arası pek yok aşırı siyaset düşkünü alır kitaplar okur annatır vs, dün haber aldık vefat tabi sormadım sebeb ne felan. hayat ilginç ve kısa galiba yav
gerçi bu adam hem dikkatsiz hem de niteliğinden büyük işler yapardı yani
dağcısın dikkatin yok / vucut yapın o sipora uyumsuz sonra kayar düşersin be abi bağdat caddede fink mink mi atıyon, bu da sözüm ona amatör dağcı vs :-) ya da araba kullanmayı tenhada tam öğrenmeden trafiğe çıkan tip vs bilmiyom eminim bu ikisinden biri yoksa durduk yere sağlam kişi niye göçsün bu salağın büyük işlere girmediyse ki tırsık biri düşmanı müşmanı da olmaz. velhasılı hayatta şey yapacan abi bazı yapma istediğin şeyleri ertelemeyecen demek ki ne deyem ben yov :-)
abi şimdi vijdan da möhüm tabe
bi kere benim yürüyüş yaptığım yerde bu yürüyüş yapıyo bunu çook uzaktan gördüm hemen döndüm hızlı adım ters istikamet yürüyüş yaptım yoksa bu ters laf sokucak filan bizde Arnold tarz ı iyice minnacık ufacık tefecik bi adamız ya anadan doğma kızacaz çakıcaz 2 dene istemeden sonra da bu göçünce öte dünyaya vijdan neyim yapacaz dün bugün yav heç uğraşamam ulen be teferruatlan yani gereksiz teferruvatlan..
ne varsa yoksa o güzel laflarda var, gerçi belki hiç bu durum için denmedi belki emme yiğidoluğun %90 ı o ortamdan sıvışmak vs bak ne ka doğru vallaha. pijman olucağan heçbişeyi de yapmeyecen galiba aga. hayatın her an ı gıymatlı ve dadlı vs ...
hojam bugun bayramın son günü
bayramlaşmayı unutmaan
Abiler akrabamın tavukları var.
Bekçi lazım olmuş.
Ben anlarım diye tilki muracaat etmiş.
Işe alsın mı?
Bu da ispatı
Yani
Alman borsasına Trump tvit i etkisiz
https://m.tr.investing.com/indices/germany-30
Ben aga bu topigi buldum terk edilmiş kondum
Kimseyi davet mavette etmedim
Çok sakalasma istiyosan bora diye biri var git onlan filan sakalas abi ( o da senin kafadan hatta aynı cenahtansinizdir belki) her kimsen bi rahat ver ya. İma ediyoz anlamiyon , açık yazıyoz o da yok. Peki napıyım var mı fikrin? Sana şirin gözüküp gelmeni engelleme için yemek filan mı ismarliyim :-)) Ümraniye ye yakinsan gel 7 ye dek burlardayim
Daks endeks german daks yuzde iki eksi son bi saat depar atar uc e tamamlar
Abi Topikteki samimiyetsiz iki abi ye :
Persona non grata
Diyoruk. ...
Gidin dalganızı başka yerde okutun ....
İnandiriciligi yok. o 2 abinin
Nazik olma adına isim cisim zikretmiyok
Daks börsesinden hisse almak için almanca bilmenize gerek yok herr mein freunde. Achtung! Halt dumkopf. 6 kere 7 yi bilin yeter.
Doçe bank her 3 yılda bi
Batıyo soylentisiyle dip yapıyo
Sonra uçuruyolar gidiyor
Batmazsa kârlı is olur belki
Yapabilene
Sn müdürüm, kitabın ortasından konuşmuşsun. Ben de hayatımda genelde persona non grata, çaya bandırmalık galeta muamelesi gördüm hep. Kız işleri konusunda tavsiyelerini bekliyoruz. İnce işler seni bekler. Kadınlar ne ister? Yaş farkı en fazla kaç olmalı falan filan? Syg.
Abi Nuri Alço nun son sevgilisi 33 yaş ufak
Yani 33 bolu 2
15 yaş küçük ideal
Maksat senin kadından olan beklentin
Kendini düşün kadını değil
Benim tutmadigim kadın tipi
Halhal takan
Kısa şort giyen sürekli
Dövmeli
Sebep
Namus takıntısı
Ciddi
:-)))
Bunlar dışsal avionic lerle
Avionic erken uyari sistemi ile kendimi koruma metodum
Beni dinlemeyin
Herkesin yaşam seçimi kendine
Bi de direksiyonu hemen eline alan tipler giciklandiklarimlar
Ulen insan garson gelince bi bakışır filan Şak diye ortaya istediğin salatanın model tip beygir gücünü filan dersen ilk sipariste kendine guvenen hAtun vs ayaklari. Baştan tırsarim ben yav
Erkekte dövme nin pek tesiri yok. Kızlar için ele alırsak. olsa ne olmasa ne?