Çok yüksekten halka arz yapmışlar keşke 12 liradan halka arz yapsalarmış daha etik olurdu
Printable View
Çok yüksekten halka arz yapmışlar keşke 12 liradan halka arz yapsalarmış daha etik olurdu
Bu hisseyi halka arzdan almama sebebim fiyattan ziyade alan yatırımcı kitlesinin profili idi. Burada forum sayfalarının 360 a ulaşması da bir gösterge ;)
Bu tip hisselere bok atan çok olur zira, adam almıştır, zararına satmıştır, bir türlü zararı sindiremez, gelir foruma abuk subuk şeyler yazar, gönlü ister ki, fiyat sattığının çok çok altına gitsin de, ordan alsın da çıkınca satsın, zararı kapansın..ya da sadece manevi tatmin vs..
önemli olan temettü verimliliği, kar beklentisi, fiyat kazanç oranı gibi temel hikayeler..kuru gürültülere fazla takılmamanızı öneririm..
endeks kadar bile çıkış yapamıyorum hala isteksiz kapanışta %5 artı kapamalı boyle güzel bir ortamda
Hisse 2. çeyrek bilançoya 55-60 gün var
ilk çeyreği destekleyen , kur etkisiyle çok iyi bilanço bekliyorum liman şakır şakır çalışıyor
bakalım tutabileceklermi
varsın çıkmasın temettüyü koyalım şimdilik cebe gün ola ,harman ola
temettü öncesi 14 tl denemesi yapar mı ?
Temettu odemesinden bir gun once hisse alirsan temettuye hak kazanirsin.
LG-D682TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o kadar çok bilgi var ki ortalıkta ,veya bilgi kirliliği insan bildiğinden süphe duyuyor
Resmi temettü tarihi 31 mayıs
30 mayıs yani yarın hisseye girenler dahil temettüden faydalanıyor
Dun 1,5 milyon hacım şuan itibari ile 2,2 milyon.yukselen hacim ile çıkış desteklenıyor,trend tersine dönebilir mi bakalım zaman göstercek hep yanılttı şimdiye kadar çünkü
kar payı hesabına yatan var mı ?
Garanti hesaba geçmemiş daha kar payını pazartesi günü muhtemelen geçerler
TLMAN.E Pay Başına Brüt Temettü: 1,32838 TL Teorik Fiyat: 11,432 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır)
Belki repo getirisiyle birlikte geçerler hesaba :)
11,79 açılış iyi %+ 3,15
11:48 hayda
Temettü hikayesi bitti
önce seçim çok önemli hisse açısından ,sonra 2. çeyrek
limanın aktivitesi, dövizin yükselmesi pozitif
bu nasıl iştir anlamadım gitti bir mal düşün maliyeti 15 tl sonra 20 teleye sat yetmedi sat,sat sat olsun sana 11 sonra 12.6 dan güya kar payı vermiş verdiğinide zarardan düş al sana 11.50 tl şimdi bekle hisse 16 olsunda paranı kurtar:notr:
https://resmim.net/f/rumbmt.png
Zavallı liman. İyiki de seni satıp kurtulmuşum senin gibi lanet bir kağıttan. Her gün sana beddua ediyorum bilesin.
Sasa da az bucuk toparladık zararı. İnşallah sizler de kurtulursunuz bu sırtlanlardan
Bu hissemde boktan çıktı neye elimi atsam kağıt yükselmiyor
Arkadaşlar aylarrrr aylarrrr aylarrrrr önce demiştim ki vakti zamanında hissede değilim lakin bu is yatırım sahipli tahtalar tam bi *** olmakla beraber yüz güldürmez .
Hee benim kriterim budur bunu bilir bunu söylerim .[emoji848]
bu sefer en önden gidip düşmüyor endeks -3 te tlman + kapatmayı başaracakmı bakalım
çok zorlanıyor +kapatmak için dikişleri patlatmasın :)
Endex de bi tuhaf 103.800 den açtı ,104.500 denedi
nerdeyse 4000 puan düştü 100.500 ü test etti
ölüp .ölüp diriliyor ..yeni yatırımcılara hiç güven vermiyor..bu dengesizlik seçime kadar devam eder..
11.79 dan geldi buralara bence eksi kapattı -3
Buda bir basari supriz yapti
https://resmim.net/f/1Srh8H.png
Yatan kar payı falan yok ,en azından garanti yatırım da yok pazartesiye kaldı
eğer kimseye vermedilerse 23 milyon dağıtılacak kar payı 3-5 günlük repo hesabı peşindeler
ulan tatlısu kurnazları mileti kasnakladınız yetmedi ,birde sineğin yağı hesabı peşindesiniz
yazık yazık..
İsmail beycim onların insiyatifinde isteseler bazı firmaların yaptığı gibi ertesi günde geçebilirler hesaba daha önce birçok firmadan şahsen aldığım gibi
yani benim için ,hatta birçok kişi için belkide hiç önemli değil 2 gün önce veya sonra ama
zihniyet meselesi eleştirdiğim
Temettü dun yattı arkadaşlar
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar biraz önce ki haberde İhracatta TARİHİ ReKOR kırılmış şuan 12 milyar dolar
peki bizim tlman a bakıyorum hiç tepki verdiği yok..yatıyor oh ne ala.. millete yüksekten kakaladılar şimdide ha bire düşürüyorlar . ya sabır bu kar ve olumlu durumlara karşı halka arzın üstüne çıkması lazım.
Bence AKP seçimi kaybeder olasılığına oynuyor sanki AKP kaybederse hisse etkilenirmi
MMerak ettiğim için soruyorum AKP seçimi kaybederse bu hisse etkilenirmi