2.353.637 tl kat hayırlı olsun.
Printable View
2.353.637 tl kat hayırlı olsun.
2023 yılına ilişkin beklentilerimiz aşağıda sunulmuştur:
Faaliyet Gelirleri: 20-24 milyar TL aralığı
Baz Alınan Net Kar: 5,0-6,0 milyar TL aralığı (önceki: 4,5-6,0 milyar TL)
Yatırımlar: 11-15 milyar TL aralığı
Düzenlemeye Tabi Varlık Tabanı: 30-35 milyar TL aralığı
Açıklamalar
26.12.2022 tarihli Özel Durum Açıklamamıza istinaden, Şirketimiz bağlı ortaklıklarından Enerjisa Müşteri Çözümleri A.Ş. tarafından başvurusu yapılan toplam kurulu gücü 217MWp / 155MWe olan Ankara ve Çankırı illerindeki güneş enerjisi kaynağına dayalı depolamalı toplam 4 elektrik üretim tesisinin ön lisansları, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) nezdinde onaylanmıştır.
Ayrıca, Ankara ilinde bir diğer güneş enerjisi kaynağına dayalı depolamalı elektrik üretim tesisimiz için de iştirakimize ilişkin 70MWp / 50MWe gücündeki kapasite tahsisi ile ilgili ön lisans işlemleri devam etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
10 milyon lot 52 üstünde citi boşaltı ve bu fiyatlarda kaldı.bilanco mükemmel.sarz ünitelerinin bilancoya yansıması anca 2024..12 aylıkta yüksek kar marjları cıkacak.4 tl gibi bir kar dağıtır.
enerjilerin içinde en ucuzu ve bilancosu en güzel olanı.piyasa 74 bekliyor..9 aylıklar gelene kadar oraları görür düşünüyorum..yıl sonu 120 li fiyatlarda olur diye düşünüyorum..yabancı gelişinde alacakları ilk kagıtlardan birisi..şayet gelecekseler.
55 üstü kapanışlar..yeni filimler yazar..
74 üstü..sezonluk dizi yazar..
al sat değil ..dunkofta bascak mal kalmadı..
haftalık kapanışı 54 üstü yapması lazım
yıl sonu 180 cıvarı ciro yapar 7 mil net kar çıkar..bu da 4 tl ye yakın kar dağıtır..
12 aylık böyle bir kar rakamına kar dağıtımına kadar 120 li fiyatlar cıkar..
banane al sat tavsiyesi değildir
Tepesi o b o oldu..al7n simdi. Kc. ZA sokun.dun is basti bu gun aliyo..gecmis olsun.yabanci veriyo..
ytf rapor yayılıyo alın diye ayni gün 1,460,000 lot mal satıyo..sizin raporunuz da millete yaptıgınızda....bravo..
ytfs te bir çete var her gün biyerlere girip kar zarar demeden işlem yapıyor.. bazen ertesi gün bazen ayni gün zarar marar kar mar demeden satıyor..borsayı rulet masasına döndürdüler..tavan taban..bunların akibeti hiç iyi olmaz..tahminim bunlar fon mon parası ile işlem yapıyor..kendi paraları olsa böyle hoyrat olmazlar..cazino oldu borsa..bundan sonrası alamet..bindik bir alamete gidiyoz kyamete..
bu cete işlem yaptıkça her yer cazino..
al sat tavsiyesi değildir..
bir ülkede enfilasyonu nasıl düşürürsün..borsayı yükseltip gireni anında zarara döndürüp yatırımcı yaparsın..kur korumalıyı bozdurup ortalama düşürtürsün..giren 100 ü borsayı basıp 50 e indirirsin..al sana piyasadaki 100 olur 50..yazlığını satırıp arabasını satırıp ortalama düşürtürsün 25 e basarsın..her şeyin fiyatı düşer..bu dediğimi bir düşünün..dab
ha önce bu uygulandı..57 binden 19 bine basıldı 4 5 sene de enfilasyon tek haneye düştü cünkü piyasada para kalmadı..
bunlar 7.300 7 800 git gel piyasadaki parayı borsaya cekip..sonrası malum..al sattavsiyesi değildir..zararına yapılan bu işlemlerin başka bir anlamı olamaz..
ons 1860 civarlarına inerse..sonrası 2500 civarlarına zıplar..dövizdeki durum malum.. kasım ayına kadar uzak kalmak lazım..al sat tavsiyesi değildir..
endeks burdan isterse 30.000 gitsin bakalım kimi bulup satacak..bur dan çıkan adam daha yukardan mı girecek. nah girer..
yabancı anca dolar 40 olur endeks 4500 ozaman der bedava gelir..orasıda 120 125 dolar ozaman bile cıktılar gelmediler..
iş yatırım bu kagıtta dün tarihi bir hata yaptı dün satmayıp 50 kırdırsaydı. bu gün tavan olurdu ..yapı kıredi 59,40 a 100 bini basmasaydı.. dunkof bu gün aldığı malı dün alırdı..bu günde mecbur aldı cumadan 830 bin mal kalmıştı elinde.endeks bozdumu dunkof tabana yazıyo 5 tl altan alıp 5 tl üste satıp karla cıkıyo..daha önce 35 maliyetli malı 27 tabana yazmıştı..o gün iptal oldu..dunkofa güvenmeyin
Yavaş yavaş adım attık. Neredeyse öz sermaye kadar net kar var. bu net kar ile burada durmamalı :28:
Bir sancı çekiyor ama ne sancısı bu bilemedim😊
Enerjisa, Kullanıcı Hizmet Merkezleri’ni devreye aldı11/09/2023 11:22:58
Enerjisa Dağıtım Şirketleri Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ, teknoloji ve çözüm odaklı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. 2023 yılı itibariyle 124 ilçede Kullanıcı Hizmet Merkezlerini devreye alan şirket, müşterilerine elektrik dağıtım süreçleriyle ilgili işlem yapmak için farklı ilçelere gitmeden, kolay bir şekilde işlemlerini gerçekleştirmelerini ve taleplerine daha hızlı dönüş almalarını sağlıyor.
İşlemler Artık Tek Bir Merkezde Buluşuyor
Türkiye’de 21 milyonu aşkın kullanıcı ile her 4 elektrik tüketicisinden 1’ine dağıtım hizmeti sağlayan Enerjisa Dağıtım Şirketleri yeni hizmeti olan Kullanıcı Hizmet Merkezleri ile bağlantı başvurusu, arıza bildirimi, kaçak elektrik enerjisi kullanım ihbarları, şikâyetler ve dağıtım faaliyeti konularına ilişkin yapılan başvurularını alınması ve müşteri bilgilendirilmesi işlemleri yapılabiliyor. Böylelikle, kullanıcılar dağıtımla ilgili konularda bilgi almak veya başvuruda bulunmak isterse Kullanıcı Hizmet Merkezleri(KHM) aracılığıyla işlemlerini verimli bir şekilde gerçekleştirebilecekler. Ek olarak, il merkezleri ile nüfusu 50 binin üzerinde olan ilçelerde proje onayı ve geçici kabul işlemleri de yapabilecekler.
Kullanıcı kolaylığı ile ön planda
Elektrik Dağıtım Sistemi Yönetmeliği kapsamında kurulan Kullanıcı Hizmet Merkezleri, kurulum lokasyonları itibariyle kullanıcılara yakın ve hayatlarını kolaylaştıracak şekilde planlandı. Kullanıcı Hizmet Merkezleri’nin, Büyükşehir Belediyelerinin merkez ilçelerinde kullanıcıya olan mesafesi azami 20 km’yi aşmayacak şekilde ve diğer illerde 5 bin nüfustan fazla olan ilçelerde kurulumu tamamlandı.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Vakti geldi bence
enerjisada sert hareket bekliyorum ralli hayırlısı olsun tüm ortaklarım için
3. çeyrek 8.5 milyar kar bekleniyor, ünlü menkul
Bu şirket sektördeki en ucuz şirket fakat bu savaş ortamında en güzel yatırım altın ve gümüş darphane altın ve ziraat Gold var bence bunlar daha avantajlı artık
Savaştaki cephe sayısının artışı borsamızdaki tüm şirketleri olumsuz etkiler diye düşünüyorum
Gayet iyi durumdayız bence ytd
Üstüne güzel bir bilanço bir de temettü geldi mi dadindan yinmez ,İş Bankası 'nin temettü tahmini tutarsa harika olur .
Endeks düşerken ufaktan çıkışını,endeks çıkarken de hiç umursamamasini anlamadım bre .
https://i.hizliresim.com/ruh1c3u.jpg
füzem benim :) Roketciler sizi gidi
7 ila 9 milyar kar bekleniyor,
bu kadar çöp muamelesi görmesi ne yaman çelişki...
Çıktığı yerde durmuyor ki çık düş çık düş zikzak çizip duruyor.Lakin bilmez ki biz grafiğe değil şirkete yaptık .
Olur. Böyle vakalar kafaya takmaya gerek yok
Tam roket oluyoruz birşey oluyor geri sarıyoruz
Zaman kaybedelim para değil