Bugünkü alan satan pastasını rica etsek mümkün müdür
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bugünkü alan satan pastasını rica etsek mümkün müdür
Kolaylaştırılmış usulde yuzde 95 pay yeterlidir. Yuzde 100 e gerek yoktur. Spk tebliğinde acik acik yazar bunu
Yani hocam ne gibi niyetleri var
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn. izmirli, sizin yorumunuz nedir acaba? Yeni üye olmama rağmen, sizin epeydir burada olduğunuzu biliyorum, okuyordum yorumlarınızı. Haberi nasıl değerlendirirsiniz?
E6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kolaylaştırılmış usulde birleşme
MADDE 13 – (1) Bir veya birden fazla sermaye şirketinin oy hakkı veren paylarının %95 veya daha fazlasına sahip bir halka açık ortaklık tarafından devralınması suretiyle birleşmede, halka açık ortaklık paylarından devrolunan şirketlerin ortaklarına pay verilmesini gerektirmeyen durumlarda veya halka açık ortaklık paylarından devrolunan şirketlerin ortaklarına pay verilmesi gereken ancak halka açık ortaklık paylarının nakit karşılığının devrolunan şirketlerin ortaklarına seçimlik hak olarak önerilmesi durumlarında, kolaylaştırılmış usulde birleşme uygulanabilir.
(2) Kolaylaştırılmış usulde birleşmede bağımsız denetim raporu, birleşme raporu ve uzman kuruluş görüşü aranmaz. Ayrıca birleşme sözleşmesinin genel kurul onayına sunulması zorunlu değildir.
peki hissesini vermeyenler nasıl birleşme olacak uzman kuruluş raporu olmadan ?
Parekende şirketleri arasında her ikiside borsada ise basit usulde birleşme hiç olmadı ve yapılmadı
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben boshev’in çağrısını hayırlıyorum. Kottan çıkacağı haberi geldiği zaman Çağrı fiyatı o günkü fiyatın üstündeydi. Yanı geçmişe dönük ortalamanın üstündeydi. 164.17 TL’den çağrı yapılmıştı. Bu neden düşük fiyattan çağırdı. Acaba boshev yılın en Yüksel’inden mi çağrı yaptı şimdi bakamıyorum. Müsait olduğumda bakarım.
Migros un kapa düşen haberi okunduktan sonra bir çok olasılığı ortaya koyuyor
* 97 orana ulaşıp Kottan çıkma
* kolaylaştırılmış usulde birleşme
* 31.12.2017 bilançoları esas alınarak migros bünyesinde birleşme
Bu üç senaryoyu aynı anda ortaya koymaları çok.ilginç
Tahta bu habere yükselerek cevap verdi
Eğer 97 oranını borsada yakalasalardı bence diğer olasılıkları ortaya koymaz direk ilan ederlerdi
Bende kolaylaştırılmış usulde birleşme olacak imkanların olduğuna inanmıyorum
Geriye bilanço lar ın oranlanarak değerleme raporu kalıyor
Bu son şık Zaten kipa lehine olduğunu hepimiz biliyoruz
Bakalım yatın tahtada yükselme olacak mı
Benim fikrim olumlu
kottan çıkmak için %95 oran
Ortaklıktan çıkarma satma hakkın da Bu yıl %97 den 2018 de %98
halka açık ortaklık paylarından devrolunan şirketlerin ortaklarına pay verilmesi gereken ancak halka açık ortaklık paylarının nakit karşılığının devrolunan şirketlerin ortaklarına seçimlik hak olarak önerilmesi durumlarında, kolaylaştırılmış usulde birleşme uygulanabilir.
Uzman görüş almıştır Kpmg den falan migros yönetimi
5 liraya dayamaları lazım bu hisseyi demedi demeyin
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Panik yok gençler malınıza sahip çıkın oyuna gelmeyin
Birimiz bu süreçte mahkemeye versek bu iş uzar migros bu işten zararlı çıkar. Migros bu işi hemen bitirmek isteyecektir.Bu kağıt 3.5 TL den geldi. Ky mağdur olmasın diye SPK da bu değerin altını kabul etmez.
Y.T.D dir
Prosedür gereği kendince 2.56 diyor
Kimse malini satmadi kagidin nereye gittigini hep beraber gorduk aimdi ise benzer bir oyun arkadaslar herkes malina sahip cikarsa hep beraber kazaniriz
mevzuat açık kurul kararına uygun genel kurul dan sonra başvuruyu yapar 5 iş günün de kurul da onayı vermek zorunda
örnek vereyim akfen holding 2016 ocak ta borsadan çıktı adil fiyat 13 tl miş şirket öz sermayesini 3.3 milyar tl bulmuştu
akfen 1 buçuk yıl sonra mersin liman %50 pay için 4.1 milyar tl deger biçildi spk yazdık iki ay oldu cevap gelmedi bir türlü...
spk çok güvenmeyin
Malımı satmıyorum.Spk, sürekli şikayet konusu olan bu şirket karşısında ky koruyacak
3.5 TL işlem gördü bunun altı olmaz
Bu adamlar çok adi
Kap a ilk düşen 17:55 te ki haber başlığı KOTTAN ÇIKMA diye başlıyor
17:56 gene aynı haber ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI diye yenilendi
Son 5 dakika tahta da tepki geldi
Kafaya takılan konular,
Neden farklı başlıkla aynı haber art arda yollandı
Neden seans sonunu beklemedikler
Asıl tepki tahta da yarın gelecek bence
Meksa kısacıdır genelde 150.000 lotu 2.78 den kapmış
Elimdeki kagitlari satmaya niyetim yok. Son ana kadar bekledim, devamini da getirecegim. Bir onceki arkadasimizin tavsiye ettigi gibi; eger birbirimizi aydinlatir isek sanirim birlikte basimiz dik cikabiliriz buradan. Ayni cagri fiyati doneminde oldugu gibi. Borsa konusunda bilgili ve tecrube sahibi arkadaslarimizin yorumlari bu donemlerde cok onemli. Zaten sonuna geldik gibi gozukuyor. Ha gayret:)
YTD
Migros kipayi borsadan çıkarmadanda kolaylastirilmis usulde birlestirebilirdi. O halde neden once borsa kotundan çıkarmak gibi bir süreçle uğraşıp işi uzatıyor manyak mi bunlar.
Tabiki manyak degiller,yaptiklari cakallik ve yatirimciya çalım atmak.
Borsa kotundan kipa çıkınca, migros birlesme icin uzman raporu hazirlatmaktan muaf kalacak böylece birleşmede ciddi bir avantaj sağlayacak.
Kipada bu durumda zarali olacak peki sizcene olur mosquito
Borsa kotundan çıkarken payini satmayanlar, birlesme esnasında yine aynı fiyatlara razı olup şirketten atilacak.
Amaclari kipa ortaklarına migros payi vermemek ve sutlamak.Aksi olsaydi zaten kottan cikarmadan birleştirirlerdi.
Benim görüşüm kalan kipa sahipleri migros alamadan şirketten oyle veya böyle atılacak.Ayrilma akcesi odenecek bu bedelde kottan çıkarken ödenen civarı olur.
Mahkeme seçenek
Ornekleyelim. Spk birlesme duyuru metni .devir alanin 99.75 payi var. Sermaye artırmıyor disarda kalana ayrilma akcesi ödeniyor ve sutlama
Spk buna izin vermez, merak etmeyin siz
Şutlamaya gelince göreceğiz kim kimi şutluyor
oyunun son sahnesine geldik, bu arada sayın sivrisinek bey sizde topiğimize hoşgeldiniz
Birden bire kipa da. Yazmaya başlamanız çok manidar oldu
Kipa yı Kottan nasıl çıkardınız ne güzel, ondan adamlar aylardır tahtada baskı kuruyorlar hisse kapmak.için
8 milyon hisseyi aldılar diyorsanız. Demek sizde Anadolu grubu ndasınız demek
Tabikii buna imkan yok
Sn.Musquito
Peki 99,75 olması için borsadan %3 daha alması gerekmiyormu? Aydınlatırmısınız.?
Asla Yatırım tavsiyesi degildir.
Öyle hoşuma gidiyor ki zaman zaman kipa ile hiç ilgisi olmayan arkadaşların negatif yazmaya başlamaları
Hatırlayan vardır eminim 1.20 lerden 3.51 lere kipa giderken ne yazanlar çıkmıştı...
Arkadaşlar kipa sahiplerine migros vermeyecekler.amac ıyi niyetli olsaydı kipa borsadayken birlesmeyi yaparlardı. Aklinizi kullanın niye borsadan cikariyorlar. 98 i bulurlarsa ortakliktan çıkaracaklar. Amaç net kalana migros yok.
Tabiii haklısınız ondan Zaten Tahta haberden sonra % 6 yaptı
Yarında sizin değerli yazılarınızı okuyup taban olur[emoji13]
Sayin Izmirli... sizin uyriniz ile spesifik isimlerin yazdiklarini alt alta okudum ve evet bir psikolojik harp cok net gozukuyor. Bu durum beni daha da umutlandirdi dogrusu !!!!
Ayrıca bu haberden sonra zırnık hisse satan olmaz
Dikkat etsinlerde ellerindekiler gitmesin, açıkcılara da bir tavsiye