10 cm lik çin kavaği bayağı hesaplı..
ytd..:drunk:
Printable View
10 cm lik çin kavaği bayağı hesaplı..
ytd..:drunk:
2.95 ve üzeri çok şık olur bugün için, akyatırım sazı eline aldı.Son 3 dakika hareketleri ilginç oluyor.. olmasada olur....😊
Karanlık odadan yetmez ama evet çıktı😅😅
döndü dolaştı 2.92 üzerınde kapadı..artık yukarı bakmalı çünkü yukarıda 3.02 var aşağıda ise 2.85.. yukarı bakarken boyun ağrısına katlanabilirim.. ama aşağı bakarken başım dönüyor.. pala beni pek sevmez.. bakalım ne yapacak..
Borsa İstanbul, batık olması nedeniyle 3 şirketi borsa kotundan çıkardı. Binlerce yatırımcının elindeki hisseler sadece kağıt oldu.
https://www.google.com/amp/s/tr.sput...dan-cikarildi/
Ne garip değil mi
Elinde olanlar hariç belki de kimse duymadı.
Böyle daha kaç şirket var daha kimler batıp kimlerin canı yanacak.
spk yetlisini anlık borsa verilerini kapatarak kullanıyor.
Eskiden meclis tv canlı yayını da sürekli açıktı, oda kapatıldı.
Borsada, mecliste milletten gizli bir iş mi yapılıyor ki vatandaşın erişimine kapatılıyor.
Birileri 15 dakika gecikmeli veri yayını istedi,
Veriler para ile satılacaktı,
İMKB çalışanları da kardan prim alacaklardı. Buraya kadar tamam. Bir plan ve menfaat örüntüsü var.
Fakat ben "küçük yatırımcıdan", "hisse net camiası"'ndan en küçük bir tepki ve rahatsızlık görmedim.
Demek ki bu işleri kotaranlar vatandaşı tanıyor.:whistling:
aslında o hisselere benze bir dünya hisse var borsada. bitcoınden farksız. arkasında hiçbir deger yok.ama hisseler işlem görmeye devam ediyor. özellikle neredeyse hepsinin ortak özelliği %100 halka açık olmaları. örnegin selgd, birlik mensucat. hisseleri sadece kagıt parçasıdır. ortada üretim yapan bir yapı yok, sadece isimleri var. Bitcoın gibi. arkasında hiçbir deger olmamasına ragmen işlem görüyorlar alıcısı var, satıcısı var.
Esas soru borsa istanbul ve spk logo değiştirmek, anlık verileri kapatmak aynı gün tavan yapan hisseyi kottan çıkararak küçük yatırımcıyı batırmaktan başka ne iş yapar
04,09..alo birki..
ses soluk kesilmiş..yok mu güzel haberler..:p
ytd.ytd.
Ak ve İş alımda, 2.95 ve üzeri kapanışta ısrarcıyım, olursa güzel olur. Aşağıda 2.82 fibo içinde bir miktar nakitle tetikteyim. Bakalım spek ne yapacak...
Ne alakası var.Hayatınızda kaç kez GK gördünüz.Kaç kez bir şirketle ilgili SPk ya şikayet dilekçesi verdiniz?Kaç kez bir şirketin yatırımcı ilişkilerini arayıp yanlışlarını söylediniz ve kaç kez haklı çıktınız.
Ky uyanık olacak.Ben artık sosyal medyada bir adamı 200 k olarak takip edip medet umanlara meram anlatmaktan bıktım.Çünkü zamanında çok anlattım.Nato kafa nato mermer değişmiyor.Ky kendini koruyacak korumasını bilecek bilmiyorsa öğrenecek.Bunu yapmıyorsa sonrasında ağlamayacak.
En başta SPK kanunu değişmeli sonra fon ve portföy yönetmelikleri değişmeli.Bunlar olana kadar benden tavsiye herkes kendisini korumalı.
http://www.bursadabugun.com/yazarlar...yor-27635.html
Eski bir yazı ama olsun. Önemli bilgiler var. makul olan bu sayıda aracın yapımı için birden fazla firmaya bölüştürmek. Karsan ABD'li ortağı ile Jest modelini ortak üretme konusunda anlaşmış zaten. ( https://morganolsonbus.com/ )Bu da potansiyel döviz getirisi demek. Artık arabalar da araba fabrikaları da ucuz olmayacak. Karsan temelini düzeltiyor. (Ama yavaş yavaş görünümü veriyor). İhalede bir kısmını alma şansı her vardı ve var. İşleri yolunda artık. Bu çalkalama işini bırakmalı patron/spek. Ytd.
Çalkalama işini nasıl bıraksın.Ekmek teknesi.Lafa gelince bu topiclerde özgürlükçü muhalif herşeyi eleştiren arkadaşlar var.Yaw bu adamların hiç biri bilmem kaçıncı kere bedelli yapılıp yatırımcının iliğini sömüren İnan amcaları hakkında tek kelime etmezler.Ne hikmetse bir patron var mesela bir hissede bir senede yatırımcının parası hemde borsa yükselirken dolar bazında 3 te birine inmiş orada patron aleyhine tek kelime etmezler.Var ya o hisse eğer mevcut siyasi iktidarla en ufak alakası olan bir hisse olsa topiğinde destansı yazılar olurdu.Ben kimse eleştirilmez demiyorum ama yaw adalet hak hukuk peşindeyim diyorsan herkesi eşit eleştireceksin.Yürüdüğün çizgi düz olacak.
Benden size tavsiye bu topiclerde özellikle siyasi tek yöne yazı yazanlardan uzak durun.
Bunu niye yazdım yine başladı topiclerin çoğunda saçmalamalar.Yaw gidin 8,5 liradan dolar tl alın ben borsamızda öyle fiyatlara işlem gören öyle varlıklar var ki bana kimse dolar-tl aldıramaz 8,5 tan.Almam alana da mani olmam.Neden bunu anlamak bu kadar zor.
Benim hiç kimse ile göbek bağım yok yanlış yapanı kim olursa eleştiririm eğer aklım eriyorsa.Ama bu işi yaparken objektif olmayı başaramazsanız işiniz zordur.Bunu bilir bunu söylerim.
Benim GK görme, spk ya şikayet dilekçesi yazma yada yatırımcı şirketleri arayıp yanlışlarını düzeltme gibi bir eylemimi, SORGULAMA hakkınız ve lüksünüz yok.. eğer bunu yaparsanız size cevabım basit olur..
Size ne ..
Devletin yönetimin birimlerinin, denetleme, kontrol etme, yolsuzlukları önleme, koruma gibi tüm görevlerini yerinde ve yeterli görüyor ve bunun arkasında duruyorsanız, ayrıca kendini asıl olarak gören, hak ve özgürlüklerini bilen, soran, sorgulayan bir toplumdaki bireylerin daha çok olması halinde bu sorunların daha kolay çözüleceğini DÜŞÜNCEME KATILMIYORSANIZ size cevabım gene basit olur..
Bana ne ..
O zaman sizin siyasi görüşlerinizden bana ne.Çok basit oldu mu?Bu masalları gidip siyasi forumlarda anlatın.
Size tavsiyem İnan Kıraç kimdir bilmeden o bir önceki yazıyı yazıyorsanız hemde KARSN topiğinde.Ben size sevgi ve saygılarımı sunayım siz nazikçe mesajı alırsınız.
Karsan'da Barış Hulisioğlu, Ar-Ge Direktörlüğü görevini üstlendi
Karsan'da Ürün ve Proje Mühendisliği Müdürü olarak görevini yürüten Barış Hulisioğlu, kasım ayından itibaren Ar-Ge Direktörlüğü görevini üstlendi.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, kuruluşunun ardından yarım asrı geride bırakan ve küresel bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye'nin yerli üreticisi Karsan, yönetici kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Karsan'da Ürün ve Proje Mühendisliği Müdürü olarak görevini yürüten Barış Hulisioğlu, kasım ayından itibaren Ar-Ge Direktörlüğü görevini üstlendi.
Bursa'da yer alan fabrikasında çağın mobilite ihtiyaçlarına uygun ulaştırma çözümleri sunan ve geçen yıl Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yaptığı incelemelerin ardından Ar-Ge Merkezi belgesi almaya hak kazanan yerli üretici Karsan, Ar-Ge'sini Barış Hulisioğlu'na emanet etti.
Hulisioğlu'nun Karsan'a sunduğu katkılar 2006 yılına kadar uzanıyor. Bursa'da yer alan ve Karsan ile ortaklaşa çalışmalar yürüten Hexagon Studio'da ürün tasarımı ve proje yönetimi alanlarında görevler üstlenen Barış Hulisioğlu, söz konusu şirkette görev aldığı 2006 yılından bu yana Karsan'ın ürün ve projelerinin gelişimine de katkı sağladı.
2017 yılında ise Karsan'a Ürün ve Proje Mühendisliği Müdürü olarak katılan ve bu konudaki çalışmalarını üç yıldır yürüten Hulisioğlu, yeni görevine ise kasım ayı itibarıyla başladı
karsana teknik analız yapacaktım ki, oğlum aşağıdaki videoyu izletti...
teşekkürler KOÇ..
https://www.gercekgundem.com/ekonomi...lmi-yayinlandi
Duygulanmamak namümkğn.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
USPS de de 10# haberim var bilmeyen paydaslar icin yaziyorum twit eski ama Biden 2017 yilinda ihale adına demokratlar Morgan Olson alsin istiyor demis [emoji6]
EGO Genel Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda akademisyenler, STK ve meslek odalarının katılımıyla ‘Ankara Ulaşım Çalıştayı’ gerçekleştirildi. Çalıştayda 300 yeni otobüs almak için çalışma başlattıklarını duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş toplu taşımaya ilişkin özetle şunları söyledi: “Geçmiş yönetimleri eleştirme, bahane bulma gibi bir huyumuz yok. Toplu ulaşım maalesef Ankara’da bugüne kadar ihmal edilmiştir. 2010’daki otobüs sayımız 2 bin 37’ydi. 4 milyon 641 bin nüfusumuz vardı. Büyükşehir Yasası’nın kabul edilmesiyle ilçeler de bu nüfusa dahil oldu, 6 milyona yaklaşan bir nüfusla karşılaştık. Şu anki EGO otobüs sayımız bin 540. İlçelerin dahil olmasıyla 200 kadar EGO otobüsümüz ilçelere çalışıyor. 400 tane de özel otobüsler (ÖHO) var. Bin 540 otobüsün 200’ünü ilçelere tahsis edince ayrıca 40-50 tane de sefer dışı kalanları, tamir ihtiyacı olanları da düşündüğünüz zaman ne kadar zor şartlarda hizmet verildiğini muhtemelen tahmin edersiniz. Şimdi Sayın Genel Müdürümüz’ün (Nihat Alkaş) girişimleriyle 300 yeni otobüsü kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor.
Selamun Aleykum Paydaslar , [emoji846]
EGO nun 300 otobüs ihtiyacının karşılanması icin KARSAN ve BMC ile görüşmelerimiz devam ediyor .
Kaynak: Bloomberg
Zaman : 10.11.2020
Bu aksam kapanisa 5 kala Bank of America nin satis tarafindan deli gibi alis tarafina gecip karanlikta aldigi mali kusmamasinin sebebi bu sanirim [emoji23]
+
30.10 - 06.11 süreleri icerisinde takaslar gösteriyor ki tatli su kurnazi citi Ak uzerinden 5.516.000 mallanmis [emoji849]
-bak yaa bende tahtada Coni yoh die yas tutiemm[emoji1787]
Mutlu geceleriniz olsun .[emoji870]
Yarın ne yapacağını çok iyi biliyorum spek efendi.. Endeks dirençte, bakalım olası realizasyonda ne yapacaksın? Vezir mi? Rezil mi? Peşindeyiz...
3.11 direncıne bile çarpmayı beceremedi.. 2.99 seviyesıne çekilme arzusunu tetikleyebilir.. bu 3.31 seviyesına ait direncı kırmızı bır bar ile aşağı çekerse oluşturacağı seviye yakın takıp edilmelı..
yaklasık 12 haftadan bu yana süre gelen yatay bir hareket var.. bu yatay bir şekılde yukarı yada aşağı kırılacak.. yukarı olasılığı daha ağır basıyor .. bu kırılma anını önceden yakalamak para kazanmaktan daha keyıf verici..şimdilik tatsız tuzsuz malsız izlemeye devam.. ancak 3.37 üzeri kapanışlarda trene yetişemezsen elimde bol mıktarda beyaz mendil olacak..
https://i.hizliresim.com/NoNHTb.png
Kırmamışlar sizi en azından 3,11 e değdirmişler. :) :):) İnan amca gibi Dinazorların kitabında böyle günler hiç hoşlanılmayan günlerdir.Onlar piyasadan dünyadan ayrı takılırlar.Herkese iyi akşamlar.
Yatfin son saatte dünyanın malını aldı 07-08-09 dan. Tahta - 1 m dan + 400 bine geçti. Kazandırmasanda heyecanlandırıyorsun be karsan, dizinin sonraki sezonunu bekler gibi ertesi günü bekliyoruz...
Güzel haberlerim vaarr[emoji846]
Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BURULAŞ’ın katkılarıyla Güzel Gemlik Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatifi tarafından yeni alınan 28 Karsan Jest düzenlenen törenle hizmete alındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik’te hizmete alınan 28 Karsan Jest yanında, bu hafta BURULAŞ filosuna 13 yeni otobüs daha ilave edilecek. Ayrıca 20 tane de 8,5 metrelik otobüs siparişi verdik. Yılın bu ilk aylarında 33 adet otobüsle hem kapasitemizi hem de kalitemizi artırmış olacağız” dedi.
Bursa’da ulaşımın sorun olmaktan çıkması için akıllı kavşak uygulamaları, raylı sistem sinyalizasyon optimizasyonu, yeni yollar, köprü ve kavşak gibi fiziki yatırımlara ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan da toplu taşıma araçlarını vatandaşlar için daha cazip hale getiriyor. Bu konuda özel halk otobüsçüleri ile işbirliğine giden Büyükşehir Belediyesi Gemlik İlçesi’ne de 28 yeni Karsan Jest kazandırdı.
33 OTOBÜS YATIRIMI DAHA ..
Bursa’da yaptıkları kamuoyu araştırmalarında ulaşımın öncelikli sorun olarak ortaya çıktığını hatırlatan Başkan Aktaş, son 27 aydır da mesailerinin büyük bir bölümünü ulaşım projelerine ayırdıklarını söyledi. Bir taraftan fiziki yatırımlara devam ederken diğer taraftan da toplu taşıma araçlarının daha konforlu hale getirilmesi için büyük gayret gösterdiklerini hatırlatan Başkan Aktaş, Gemlik’te hizmete alınan 28 Karsan Jest yanında, bu hafta BURULAŞ filosuna 13 yeni midibüs daha ilave edileceğini söyledi. Ayrıca 20 tane de 8,5 metrelik otobüs siparişi verdiklerini dile getiren Başkan Aktaş, “İşin özü kısa sürede yılın bu ilk aylarında 33 adet otobüsle hem kapasitemizi hem de kalitemizi artırmış olacağız” dedi.
Mutlu geceleriniz olsun dostlar yarin 3.24 e kafa atip 3.14 uzeri kapatmak ümidiyle [emoji6] [emoji870]
karsanın yukarı yönlü hareket etmeyeceği mesajını (özelden 1 kişi ) alıyorsa, mesajı biraz daha ayrıntılı yazmam gerekti...
21 nisan 2020 de beyaz ve yesıl indikatör aynı değere ulasıp birlıkte hareket etmete basladı ve bu yesılın yataya dönüp stop seviyesını belırlemesı ile son buldu.. aynı sekilde kırmızı sarı da birlikte hareket edip sarının yaraya dönerek stop belırlemesi ile son buldu..bar sarı ve yesıl yatay ve stop seviyelerı üzerine çıkma çabası içinde ama halen trend oluşumunu gerçekleştırememıs. bu nedenle yatay dirençler önem kazandı.. barın 3.11 üzerine çıkması halınde 3.22 de otoban gişesıne 3.37 seviyesi sonrasında da otobana çıkma olasılığı aktıf olur.. bu senaryonun gerçekleşebilmesı için 3.31 seviyesınde bulunan ve her aşağı çaprazında kırmızı bar üreten kırlı sarının aşağı çapraz yapması gerekebilir .. bende malsız çulsuz gezmekten kurtulurum.. formlara ara sıra not düşerim.. '' Oturan boğa zıplayan çekırgeden fazla kazanır'' diye.. bu nedenle uzun vadelı yatırım yapanların mesajlarımı önemsememelerinde yarar var.. iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/BeXYRJ.png
Düşen haberi anlayamadılar. Asuzu en ıyı teklıfı vermıstı asuzu sartlara uymadıgı ıcın elendı. en ıyı 2. tteklıfı vberen karsan 15 ekım tarıhlı kap haberı ıle 2. en iyi teklıftı şimdi en iyi teklif oldu...
İhale haberiyle, Yatfin 2 m lotu 2-3 kademeden kusuyor. Ya sabırrrr, tahta oyuncak olmuş resmen sahibi yok gibi... Bekleyerek öğreneceğiz...Herkese bol sabır dilerim...
Endeks iyice şişti, olanlar olduğunda 2.95 e mi? Ters köşe mi? Tahmin edebilen varsa beri gelsin. Sabıt sabır ya sabır...
3.11 dişli çıktı...(zaten bır diplomat havası vardı) orta sahada 3.07 var.. üstü güzel altı, üzer mevkiinde oynuyor... yukarısı belli ama aşağıda 99 94 91 88 var.. kesmece ve seçmece.. eğer bunu 3-4 güne yayacaksa 91 - (88) aralığını seçerdim...
Bugün 3.01ve üzeri kapamalı , şahsi görüşümdür, yatırım tavsiyesi değildir...
İş yatırım sahada..
Yapraklı banka kritik yerde .68 altı sert olabilir. Bakalım biz ne yapacağız..
sonunda o kedı buraya geldi...
şimdi 2.99 ile 2.88 arasında planlanan oyunları izlemeye çalışacağız. ben koltuktayım.. sahnede İnan amca diye biri var.. hangi oyunu sergiler çok ta ilgilenmiyorun.. ben bileti paladan aldım...
mesajlarımda bazen şakacı, bazen de alaycı bir uslup kullanıyorum.. lüfen hiç kimse bu yazdıklarından üzerine bir şey almasın.. gün içinde yüksek hacımle yapılan al satların verdiği gerginliği, baskıyı ancak bu şekılde atıyorum.. yıne de bu süreçte kıdığım biri varsa kusura bakmasın..
https://i.hizliresim.com/X4Uw2D.png