Maalesef olmadı ne 3 20 üzeri pasta yi görmek gerekir inşallah ky nin beklentileri doğrultusunda hareket eder
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Maalesef olmadı ne 3 20 üzeri pasta yi görmek gerekir inşallah ky nin beklentileri doğrultusunda hareket eder
Buda Galib ittifakı
Nasıl bı ittifak hocam açıklayacak ola blirmisiniz
Galip malip yok tahtada yaw
her gördüğünüz sakallıyı dedeniz sanmayın
metro arada bır gırıp çıkıyor 6 ayda 2 kez uğradı oda gayet doğal
bugunkü satışlar metronunmu çarsamba belli olacak
malum cuma aldıklarının bır kısmı elinde kalmıştı onuda yarın takasta göreceğiz
ne yaptığını elinde ise bilki bugunkü satışlar metronundur
Gedik bayağı iyi mal almış gibi yanlismi goruyorum
İnşallah yukarı yönlü olur da niyetleri bozuk gibi gedik elindeki leri boşaltmak için alıcı gösterip diğer Kerim'de satıyor da olabilir hayırlı di bu gün biras belli eder sanırım ytd
Alıştık artık bu bıktırma, bezdirme dümenleriyle boğuşmalara. Boğuşanlar da, satanlar da vazgeçemiyorlar hisseden. Çünkü beklenti yüksek. O nedenle günlük hareketlere takılmamak lazım.☕
İstemeden de takiyiruz iki günde 50 kademe oynaması ky için problem oluyor büyükler düşerken de çıkarken de kazanıyor beklemeye devam yapacak birşey yok nasip..
Kağıdın bir süre burada dinlenmesi ve adesenin 3 tl. ye gelmesi mantıklı hareket olur bence.Adese güç verecektir fiyat bazlı.
Genelde spekler seans sonu kirlerinden arınmak için hamama giderler. Baba! bunları hamam masrafından kurtardı diyebiliriz. Çünkü bayağı terliyorlar.:whistling:
dün yüzde 10 düştü
bugün yüzde 3
cuma günü uyarmıştım.
kuşlu sitede pirekaplan var.
bu aralar bunu pazarlıyor diye. adamın pazarladıkları fişek gibi aşağı çakıılıyor ki dediğim yine oldu.
adam temel analiz bilmez teknik analiz ayana ak saçın sakalının gazı ile ky ye mal pazarlar
bunun F/K SI 27, bunun tekniği mi olur borsa göçmüşken.
Neyin peşindesiniz balon gibi şişik...
yatırım tavsiyesi değildir
2,74 den destek bulamassa dogru adesenin yanina,2022 de tekrar 3,60 lari gorur
Bizim bilmediğimiz, onların bildiği şey, hisseyi aşağılara çekiyor.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede destek direnç diye bişey kalmamış 3.61 zirve olmuş dip neresi belli deil gibi nereden döneceği de belli deil endeks de kötü herşey olumsuz gibi de olan ky ye olmasa bari..
ZİCO bey güncelleme yapabilirmiyiz müsaitseniz
Aylik grafiklere bakin 2011 mayis, 2014 mayis ve simdi 2018 mayis yine ayni hareket yine zirveden donus bari , iyi ihtimal 4-5 aya kulp yapar yukari doner , kotu senaryo bir 4 sene daha yatay gider 2-3 arasi
Ne ittifak mısın yıllardır beklentinin iki günde ocağımız incir ağacı dikti .sanırım adese in yanına gidiyor dur durak yok
Aslında seçim senoryasi bitene kadar borsadan uzaklaşmak gerek sanırım piyasa çok tedirgin ekonomi sözde iyi dolar Euro altın cosmus gidiyor endeks 70 binlerden bahsediyorlar neye göre yorum yapılıyor onunda bilmiyorum da vardır bir bildikleri dohol sayfasında bı arkadaş vardı endeks 118 binde iken 99 bin görecek diye grafik çalışması vardı dedikleri çıktı inanmamistim ama oldu hayırlısı diyelim nasip diyelim
Adesenin yanına gidiyor gibi gösteriyorlar. ama öyle olmayacağını tahmin ediyorum. çünkü hisse dolar bazında çok ucuz kaldı. 2013 ten beri dolar 2 katına çıkatına çıktı. şirketin malvarlığı da dolar bazında 2 ye katladı. ama hisse 2 ye katlamadı. Ayrıca 5 yıldır holding sürekli kar ediyor ve yatırım yapıyor.
holdingin yeniden değerlenmesi yapıldığında bir günde defter değerinin 2 ye katladığını göreceksiniz. 2019 un sonunda ise Zermeram ın ilk teslimi yapılacak. evlerin yarısndan fazlası zaten satılmış durumda. zermeram projesinden net 360 milyon TL kar elde edecek.
daha önceki gönderilerimde şirketin halka açılma esnasındaki değerlemesini yazdım. halka açıldığından beri astronomik karlar elde ediyor. şirketin kasasında şu anda geçmiş yıllar karı olarak 120 milyon TL duruyor. şirketin sermayesi ise hala 60 milyon. bu şu demek oluyor. bu geçmiş yıllar karını bir dağıtırsa hisse başına 2TL temettü demek. anlayacağınız şirket şu anda bedavaya yakın birşey.
bu şekilde çok tutamazlar. kendileri de zararda. ortaklarda zararda. hisseler hala toplanıyor. hedef ise 8-10 TL den aşağı değil.
bu yorum, uzun vadeli düşününler için YATIRIM TAVSİYESİDİR. kısa vadede ne olur ne olmaz onun sözünü veremem.
Çok saol hocam bilgi paylaşımı için faydalı bı çalışma oldu benim için beklemeye devam inşallah
Neyse beyler gecmis olsun , unutmayin bu ulkenin bi krizi bi kerizi
Cuma günü METRO nun elinde mal kalmamış
aldıklarını icbct,piramıt ve gedık üzerınden çıkmış
sadece 30 bn adetını bulamadım
dunku global satışları ise cuma aldıkları imiş
Metro al sat yapmış da b gedik kim veya kimler alıyor gözüküyor galip ve ekibi olabilirmi acaba
Sen o salladığın kişinin tırnağı bile olamazsın.tanımadan araştırmadan şu ortamda tüm kağıtların düştüğü bir anda hele hele mübarek şu günlerde iftira atmaya utanmıyormusun.Ben o adamın dediğinde 1.90 - 2.30 arası aldım ve adını bile doğru yazamadığın o kişiye minnet borçluyum. Ki adam sadece grafik ne diyorsa onu çiziyor ki alın satın demiyor. Sizlerin yüzünden millet sitelere grafik koyamaz yorum yapamaz oldu..O yazdığı kağıdında ederi 10.10 tl bilançosunu incele inşallah yeni gelecek bilançoylada 11-12 tl olur da elinde olanlar kazanır.
Sayın amatör ittifak dan bahsediyor sunuz yoksa başka hissenin mi bilançosu
Ben metro satisi goremedim, gedik alici.
Olay, dolar kuru uzerinden secimlere kadar ulkemize baski kurmaya calisan ve huzursuzluk cikarmaya calisan, secmenleri etkilemeye calisan emperyalistlerin saldirisi altindayiz.
Hic para etmeyecek firmalari 15 TL den halka arz etmeye calisan ve 6.5 milyar dolara batik ulker grubu (patronu ulkeden zaten kacti) sirketlerini 10-12 TL civarinda halka arz edip kucuk yatirimciyi hortumlayacaklarin yaninda, ittfh 3 TL bedavadir kanaatindeyim.
Gününüz Aydın neşeniz daim olsun yüzünden tebessüm eksik olmasın güzel bir gün olması dileğiyle 🌞☀
Borsa İstanbul "açığa satış" için düzenleme yaptı
Borsa İstanbul, yukarı adım kuralının iki ay süreyle BIST 100 Endeksinde bulunan ve açığa satış yapılabilen paylarda da uygulanmasına karar verildiğini bildirdi