Hayırlısı bakalım ama hareket için çok vakit kalmadı yakındır diye düşünüyorum
Printable View
bilanço gelmiş
Enteresan bir KAP gelmiş.. böyle teşvik mi olur?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maalt oteli teşvikle yapacak heralde
teşvik denince senin aklina ne geldi, devletten 938 milyon tl parayi alnak icin basvurumu yaptimi zannettin... maalt gerekli bakanliga 938 milyon tesvik icin basvurmus... yani vergi indirimi, ssk prim destegi, gelir vergisi indirimi vs.
yaz google yatirim tesviki nedir diye anlarsin ne oldugunu
Bedelli bedelsiz teşvik indirimi sonrası açıklanır herhalde... Trade etmekten vazgeçip uygun yerlerde ekleme yaparım ... Dört beş ay içinde bu açıklanır gibi... Kaba inşaat maliyeti fazla olmaz. Asıl nakit ince işlerde gerekli olur.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yani belliki otel insaati tahminlerin ustunde bi meblag olcak gibi. bu giderlerin bir kismini teşvik alarak kısmak istiyorlar. 938 milyon icin basvuru yapilmis ama o kadar tesvik almasi zor gibi. keske alsa ama belli bi oranda tesvik alsa en azindan kredi ona gore az cekilir. zaten sirket 50 milyon dolar yatirim karari almisti bunun yuzde %40 bedelli sermaye artisiyla karsilanacak geri kalan yuzde %60 da kasada ki para ve kredi cekilecek.
https://i.hizliresim.com/4rgyf54.jpg
NEDEN MI TEŞVİK İCİN BASVURDULAR
yani şirket 50 milyon dolar yatirim karari aldilar degilmi. peki 50 milyon dolar şuanki kurla 938 milyon tl ediyor. bu kismini kesinlikle şirket olarak maalt karsilayacak...teşvikten yararlannak icin illa sen parayi harciyacan ki sonra bu harcadigi paranin bir kismini yada tamamini otel bittikten sonra teşvik durumuna gore istihtam sayisina gore yavas yavas devletten geri alacak yada odemesi gereken stopajtir vergidir vs. yani ileriki zamanlarda kdv indirimi, vergi indirimi seklinde para odemeyecek bu da şirketin kasasindan para cikmayacak kar olarak bizlere yansiyacak.
şirketin teşvik başvurusunun ne kadar sürede sonuçlanacağıyla ilgili tahmin verebilecek üstadlar var mıdır acaba? diğer şirketlerin başvurularıyla onay almaları arasındaki süreye bakmaya çalıştım ama yakın zamanda onay alan şirketlerin başvuru tarihlerini içeren haberi bulamadığımdan dolayı yazmak durumunda kaldım... y.t.d.
O kadar biktirdilar nefret ettirdiler ki artık. Kalın kağıtların kaderi mi bu yahu... Sen koskoca koç sirketisin arkadaş.. diğer kağıtlarında projeksiyon paylaşırsın , şeffaf olursun bu kağıda gelince ışıklar, ihlaslar vb turevler gibi davranırsin. Yalandan de sermaye artırımı yapmayacağız veya yapacağız ne bileyim tutarlar şu kadar olacak, kredi çekeceğiz, güncel inşaat fiyatı şudur falan filan.
Koç sirketisin lan sen. Üç senede kağıt yatırımcısını leş gibi beklettiler.
Tahtacisi ayrı avanak. Aldığımız üç beş lotlari kusturmak için saçmasapan hareketler yapıyor. Yürüyeceksin o kadar belli ki saçmasapan.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hissede kimse kalmadi sanirim. çalılar arkasinda gizlenen kimler var?
suraya bi inssatin son resimini atalim.
https://i.hizliresim.com/3etm2m2.jpg
bu resim bugun sabah 11 de ceklilmistir
Sağolasın. Yaptıkları inşaata da ... Tam kurtulacağım satmisim 330/335 arası yarısını tak teşvik dedi başladık yine almaya.. aldıkça basıyor aldıkça basıyor. Herhalde sadece ikimiz alıp satıyoruz . Nereden attı ise o teşvik kapıni. Bakalım hayrını görecek miyiz?
Sonucta yakışmıyor Koç şirketine böyle şeyler. Başka tahta olsa tamam oyunun kuralı bu derim ama Koç sirketisin kardeşim sen. İki senedir sermaye nasıl olacak diye diye.. neyse ağzımı bozmak istemiyorum. Bekliyorum düştükçe de alacagim bakalım.
Paylaşım için teşekkürler sn. denizozbilek.
Galerimden kontrol ettim, Eylül’de ben gittiğimde 3.kattalarmış.
Pek bir şey kalmamış. Şimdi ince işcilik zamanı.
Uzun zamandır tahtada yapılan ince işciliğin de sonuna bir şey kalmadı. Bunun tahta yapıcısını karanlık odada pul biberle beslemiş Koç Ailesi.
Bu hikayeye senelerimi verdim. Bitince herkese benden lobide şampanya…
sayin laylow acilisa insallah bende katilirim orada bi kutlama yapariz. Antalyada bir arkadasimdan rica ettim kendisi turizimci onada maalt aldirdim. o insaata gitmesini ve beni goruntulu aramasini istedim ve insaati yerinde gezmus gibi oldum burkac resim cektirdim birde video cektirdim. Kendisi o bolgeleri cok iyi biliyor. dedimki bu insaat 50 milyon dolara mal olacak dedim oda dediki insaat bi bitsin satmaya kalksinlar o yer 200 milyon dolara cok rahat satarlar dedi. demem o ki talya otel keşfedilmemis bi deger.
Hadi be kemikkk😂
Tüpraş 14*.** Larda.idi biz 17*.** Lerde arkadaş dedim Tüpraş bizden önce 200 olacak, güldü.
Tüpraş 43*.** karda biz daha 400 sınırına gelmedik.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 sene önce 340 ları gördüğünde dolar grafiği 49-50 civarındaydı. Aslında zirveyi geçti demek için 50 doları geçmesi lazım.
Bunla beraber 53 ten pegasus almıştım birkaç ay önce 95 te yapılan silkelemede satıp kriptoya yatırdım çifte zarar ettim. Elde bi maalt bi bryat kaldı gülerse yüzümüz bunlardan gülecek inşallah bir nebze de olsa.
bu otelin yapimi bitmeden satmak yokk. heleki acilisini bi gorelim. bi kap haberi gelsin filanca tarihte acilisini yapiyoruz diye. buraya bi insaat resmini koyalimda moralimiz yerine gelsin.
Çok sancılı oldu ama tünelin sonu yaklaştıkça sert hareketler de artmaya başladı. Bunun 90 dan başlayan tavan serisi 31 aralıkta başlamıştı. Bakalım keramet aralıkta mı görecez...
Teşvik tutarının bir kısmı kabul edilmiş. Kap var sabahın köründe atıyorlar
Belki bu cuma verirler haberi. Gerdek heyecanı gibi bekliyoruz... İllet...Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haber gelmeden önce yürümesi lazım bu fiyatlardan gelen haberle bi halt olmaz bundan.
Teşvik haberini de yedi lavuk. Kimin malını istiyor bu denyo?
Epey geriyor epey.. ne kadar turizm varsa tavanliyor. Ne kadar sermaye artırımı beklentiler varsa tavanliyor. Bunda ikisi de olmasına rağmen tırıviri hareketle ne yapmaya ne etmeye çalışmaktadır? Koç sirketisin kardeşim sen sal gitsin. Buradan bölünme kararı çıksa bin TL yi göstermezler. Yukarida karsilayalim kardeşim ne halt edeceksen.
Sancı var ama bu ay upuzun bar göstermesi lazımdı. Aralık bari bari birşeye benzesin. Bu endekse bu beklentilere,eslenik şirketlere göre bu değer olmaz. Böyle ala ala gidersek yuzdeye gireceğim artık. İstemedikçe zorluyorlar. Sonra da satmamizi bekliryorar. Kısır döngü.
Pislik yapa yapa milleti o kadar soğuttular ki kağıt neredeyse %9 kapatmış kimsenin yazası yok. Yarın hiçbirşey olmamış gibi -2 ya da +1 kaparsa da şaşırmam artık.
İşte bugunku saçmalıktan dolayı yorum yapılacak bir durum yokRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.