bu sirket alsa bir LOGO olamayacak malesef. kimse kıyaslamaya cüret etmesin. destur cekin logo deynce 75 olmus ya kagıt
bilişimin lideri adamlar. biz ise çer çöp kafein smartla vakit ve para kaybetmişiz
Printable View
bu sirket alsa bir LOGO olamayacak malesef. kimse kıyaslamaya cüret etmesin. destur cekin logo deynce 75 olmus ya kagıt
bilişimin lideri adamlar. biz ise çer çöp kafein smartla vakit ve para kaybetmişiz
Kur artışı hasılat kalemini dövize endeksli sözleşmelerden dolayı olumlu etkilenir diye düşünüyorum.
VUK gelir tablosuna + %30 SMARTAN gelecek payla konsolide 2019 hisse başına 1 TL civarı temettü...
fena değil 1 /14 = %7 getiri mayıs a kadar ...
ytd.
Saygılar
emin ol logo 6 tl iken logo içinde aynı şeyi söylerdin bu işler vizyon ister herkes borsacı olamaz önünü görmen lazım 2 sene sonraki bilançoya göre değerlendirmen lazım öyle olmaz deyip geçersen denizdeki hamsiden farkın kalmaz ben bu şirketin potansiyelinin logodan çok olduğuna inanıyorum şimdi çıkıp ciro bu kadar kar bu kadar diyeceksen söyleyecek bir şey yok sadece dön logonun 2 sene öncekj bilançosuna bak bunda ürün çok yapay zekadan tut 10 larca ürün
yabancı bir şirketle ortaklık benim en büyük beklentim bu ve hızlı büyüme 2020 de piyasaya sürülecek yeni ürünler .........logo 70 yaşında ihtiyar bir delikanlı kafein ise iştirakleriyle beraber 20 yaşında yeni askere giden bir şirket
Son iki gün kağıdı toplamışlar gibi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a7932ceaf5.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kafein 12 aylık 17 194 535 TL gelmiş.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
17 mi. 22 gordum ben. nerde 17 yaziyor
kront 11 milyon karla uctu fezaya gitti. kafein tyerinde sayar yıllarca artık
Bilanço mu açıklandı hayırdır. Pek ilgilenemiyorum da bi sorayım sizlere
Temettümü verecekmiş???
Bu durum nedir arkadaşlar milletin ocağını batıracaklar böyle giderse. Düzgün bir yorum yapacak olan yokmu grupta. Üstadları bekliyorum fikir konusunda
ustatlar pazarladı kactı hahahaha
logo olcakmıs peeehhhh
logo nun ayakcısı olamaz
Evet öyle görünüyor Adonis
Ya satacağız, ya bekleyeceğiz. Bu ortamda, teknik, temel falan hikaye.
Battım geçmiş olsun. Emeği geçenlere de bişey demiyorum artık
Yok anlaşıldı, 2020’de borsada ekmek yol. Olumsuzluklar üst üste. Suriye mevzusu duruldu derken petrol savaşı çıktı, onun darbesi geçti derken corona virüsü açıklaması geldi. Yahu madem böyle bir açıklama yapacaktınız, dün piyasalar kötüyken yapsaydınız, neden bugün yaptınız, Viop’ta short pozisyon mu açtınız yoksa.
Haah, ABD patriot vermeyecek haberi de geldi şimdi.
bu kagıda logo olacak 45 olacak diyen tipler vardı ya kayıplar :)
4 tl olur yakında
patron kagıdı kafein ve smart
6 dan 18 e cıkıp 9 a iniyorsa net patron kagıdı
Yok artık ya
borsa da bir tek hisse geri alım yapacağım diyen şirket olmaması ilginç.
İtibarlı şirket bunu yapması gerekir.
Şuana kadar dört şirket açıklamış:thy-tav-metur-vertu
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ereğli de geri alım yapacak.CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseye gelecekle ilgili bir hikaye lazım.
kafein ve smart balondu patladı. tabi bizi de patlattı. yazık
Bu gidişle 5 seviyelerine gelir bu dengesiz. Sonra da şirket beyaz bayrağı çektik diye açıklama yapar. Ne yapacaz bilemiyorum. Ytd
Arkadaşlar bi yorum yapacak olan yokmu içimizde. Grafikler falan ne durumda gidişat ne gösteriyor
Bu sizin yorumu okuyan çok yatırımcı 5 e gidecek diye elindeki 15-16 lardan aldığı hisseyi satıp zararını realize edebilir .
Bence bu fyatlar kağıdın dip fiyatı hisse iştirakleriyle beraber şu anda defter değerinin altında. Beyaz bayrağı nasıl çekecek yaklaşık 40 milyon nakiti ,40 milyon alacağı var. Spek Bu fiyatların az altını gösterse bile bu günkü kapanışın altındaki her fiyattan almak için fırsat kollayan çok.y.t.d.
Kimseye al veya sat dememek lazım. Ne olacağını kimse bilemez. Dün satanlar bugün daha ucuza alabilirdi, ama bugün alan da yarın pişman olabilir, tabii bugün satan da yarın pişman olabilir. Bence sakin olmak en iyisi.
Bakan Albayrak Hisse geri alım için şirketler için fırsat diyor. Canlı yayında
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/830597
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/830164
değerlemede smart ve iştiraklerin değeri yok.
helal osun tebrik etmek gerekir.
ytd
Saygılar
Bir ihaleden bahsediliyor bu uzaktan erişim ile ilgili devletin bugün duydum hissedeki harekette destekler gibiydi
Hisse fiyatının değerlemesi yapılmış.
ve Her hisse de olmayan bir durum önemli patron hisseye destek için 70k mal alışı yapmış.
Bu yönteme göre, indirgenmiş nakit akımlarının bugünkü tahmini gerçeğe uygun değeri 70.300.108 TL piyasa değerine ve 6,39 TL birim pay değerine tekabül etmektedir.
smart ve iştirakler hariç....