yeni gelenler bu seviyelerden topladıkça illa ki kar eder ben geçen yıl mayısta aldım 1.80 maliyet var iki kere 2.2 leri gördü satmadım inat ettim simdidie satıp şu seviyelrden halkbank aselsan kervt alayım diorum ama kıyamıom
Printable View
10 Nisan daki KAP haberine baksana açıklama göndermiş egcyo nun %10 dan fazla küsurunu almış açıklama göndermiş, Girişim sermayesi gibi çalışacak heral de zorda darda kalan hisseleri düşük fiyattan alıp yüksek fiyattan satacak. Belki girişim sermayesi yatırım ortaklığına dönüşür. Böylesi daha iyi değil mi zaten fiilen dönüşmüş benim anladığım. Fiilen girişim sermayesi yatırım ortaklığı mantığıyla çalışmaya başlamış bile:):):wave:
***GLRYH******EGCYO*** GÜLER YATIRIM HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler [EGCYO]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
İştirakimiz
İCG FİNANSAL DANIŞMANLIK A.Ş. payları borsada işlem gören
EGELİ & CO TARIM GİRİŞİM YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. nin
09 / 04 / 2018 tarihi itibariyle % 10.542 ne sahip olmuştur. Ben bigpara da gördüm bunu oradan kopyalayıp attım Link bu http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...nel_ID1604949/
http://bigpara.hurriyet.com.tr/borsa...AS-detay/valla bigparadan ulas sayfasında gördüm böyle birşey ama kap haberlerinde okudum
Ulaşta hedefe ne zaman ulaşılacak argedeşle.:oleyo:
Cumaları sever bu güzel:wave:
Ulaşta kar zarar ne zaman açıklanıyor.gerçi bir iş te yapmıyor boşta sanırım bu aralar
Güzel bir bilanço geldi. İlk çeyrekte 570 bin TL kar etmişler, geçen çeyrek bu bir milyon zarardı, yani zarardan kara geçmiş , iyi bir bilanço gelmiştir. Bekleyen yatırımcılara hayırlı olsunlar.
Hasılat nedir yahu.euro lar arttıya kar ordandır.
pasta var mıdır arkadaşlar. şimdiden çok teşekkürler.
Garanti yatırım caktırmadan kagıdı topluo son 1 ay takas da 300 bin lot artıya gecmis iyi bi rakam toplam 800 bin lot oldu elinde büyük ihtimalle patron topluo caktırmadan
diğer site paylaştı günlük pastayı IBC turkey ve ziraaat topluyor garanti her fiyattan toplamış bugünde toplamış. 3 aylıkta 5 şubat a gözüm takıldı. en düşük 1.95 en yüksek 2.20 ... Tavanı artık 1.95 e gelmiş tarihi dip seviyeler şu anki fiyatlar dolar bazında da .. Kasa döviz dolu olduğu için en uygun fiyattan alınır. Çaktırmadan toplanıyor .. YTD
1.4x lar geliyor
ulaşa bak hele yabancı takası en cok artanlara girmiş iş yatırım araştırma raporlarında sıfırdan 1 e cıkmış https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...85129296_1.pdf
Habire maliyet düşürdüm düşürdükçe buda düştü.bir düşüş sonsuza kadar devam etmez bakalım nerden döneceksin
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok fena indi, nerede durur acaba
Beklemede kalacaz görünen tek pozitif sektör turizm.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
03124740490 füsun hanım yatırım ilişkileri. Arayip bilgi alabilirsiniz!!
endeksten bağımsız hareket eder diye ummuştum hunter ama nafile.. inanmıyan bazılarından bir bendim.. bugün 1.43 ve 1.44 den yakaladım ama iyi oldu... şaka gibi herşey tavanı bile 1.74 e düşmüş.. birde kasasında ki dolarla döviz bolluğu içinde endekse ters yapar diye düşünmüştüm
Aradım hissenin mevcut fiyatıyla ilgili bir şey söyliyemem dedi. Otelin birini satmışlar diğeri de döviz üzerindenmiş kira geliri 1. çeyrekteki 575.000 tl de onun kira geliri imiş.. otel satışından gelen parayıda halen döviz tutyorlarmış banka da herhangi bir sıkıntısı yok şirketin.. gayrımenkul yatırım ortaklığına dönüşme konusunda bir şey söylemedi, bir bilgi veremem dedi