https://i.hizliresim.com/1uz2ii9.jpg
Printable View
Serdar kardeş hoşgeldin. Yıllık kar için beklentin nedir? Yatırım fonları 100 milyon lot almış fiyat hala yerinde sayiyor, nasıl oldu bu iş, anlayan beri gelsin. Bu dangoz Tahtacı inşallah şimdi eyvah çok mal kaptırdım deyip bir de fonla inatlaşmaz. Şu endekste şu ilgiyle en kötü 5.00 lira görmeliydik, 3.00 üstü kapanış yapamıyo. İnanın artık kağıdın gitmeme sebebini bendeki ve çevremdeki yüklü lotlar olduğunu düşünüyorum. Tahtacı eğer bunu okuyorsan emin ol 10 lira altına tek lot yok bizden. Boş yere inatlaşma, hem zaman geçiyor hem lot kaybediyorsun. Allah korusun büyük istanbul depremi olursa zaten hepimiz ölmesek donsuz kalacağız. Aklını başına al, direkleri dik artık.
Üstad böyle özel konulara girmeyelim. Tahtacı zaten görüyor hangimizde kaç lot olduğunu. Ama ne kadar düşünüyorsan inan daha fazlası var. Topicte zaten yeterince boş muhabbet dönüyor, biz de katkı yapmayalım. Eski hissenetten eser yok maalesef. Enflasyon muhasebesi dedim, Loras GYO bölünmesi dedim, yıllık kar beklentisi dedim, kimsenin yazacak görüşü bile kalmamış maalesef.
Vakti zamanında METRO AVGYO MTRYO IHMAD IHEVA AKFGY PINSU gibi hisselerde çok kafa yorduk kaptanla, bilanço, karlılık, yatırım, OKANT->BAYMD->IHMAD isim değişikliği, vs.. :rtfm:
Piyasada karlılıkla ve bilançoyla kurumsal şirketler gider..
Adese gibi kurumsal yapıda olmayanlar nasıl gider peki?
Cevap: :rules: Tabi ki...
Özür abicim. Ama sanki özel konulara giren ben değilmişim gibi geliyor... Tahtacı tabi ki biliyor kimde kaç lot olduğunu ama siz bilmiyorsunuz. "Ne kadar düşünüyorsan inan daha fazlası var" demişsiniz. "Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana 2 katını versin" dermiş gibi olmuş :) Dediğim gibi siz kimde ne olduğunu bilmiyorsunuz ve kendinizi Büyük ! KY olarak görüyorsunuz anladığım kadarıyla. Eğer yakında "Tahtayı ben ve çevremdekiler yapıyoruz" derseniz ona da şaşırmayacağımı belirtmek isterim. Boş muhabbetlere katkı sağlamak amacıyla sormamıştım sorumu. Serdar Bey'in de zamanında dediği gibi "Kimse Piyasadan Büyük Değidir" diyerek sözlerimi bitirmek istiyorum. Herkese iyi geceler, bol kazançlar...
Bu akşam Dilicu sınır kapısına varmış olacağız. :oleyo:
Kahve ve topkek stoğumun çeyreğini dağıtmış olacağım saat 3.00 - 3.10 arası, kaptanın ricası :rules: Yükü hafifletmem gerekiyormuş..
Diaammmmm eeeetttt :oleyo:
Edirne'den Kars'a tüm sınır kapıları bizim :oleyo:
Kaptanın ricası üzerine stoğumun çeyreğini bıraktım :rules:
Sonra vay efendim niye haber vermedin demesin hiçbir yolcu :whistling:
2 gün sonra birkaç kasa bira ve birkaç kilo duzlu fıstığımı almış olurum. :ok:
Diammm eeettt :oleyo:
Tamam kardeşim bende ve çevremde toplam 7,3 milyon lot var, okey? Maliyet de alsatlarla 70 kuruş civarında. Bu ulvi bilgiyi hisse.net camiası ile paylaşmaktan hicap duyuyorum. Benden büyük ky var mi ben sanmıyorum. Biz 10 lira altına tek lot vermeyeceğiz bunu da herkes bilsin. Bu meblagin yarısı adesede yarısı ieyhoda idi, ikisi de aynı fiyatta. Ieyho biz satınca fırladı gitti. Tesadüf müdür yorum sizin.
Şimdi bu boş muhabbetleri keselim de varsa hisse ve şirket hakkında bilgi paylaşalım.
Saygılar
291 292
0,91m 1.31m
Kaptan diyor ki,
Kalplere adese aşkını biz çizdik,
Başkaları ancak kopyasını çeker :rules:
Dilucu'nda konaklayacağız. Soğuktur, gece dışarı çıkmayın :oleyo:
. . .
Millet yatirim fonları 100 milyon lot aldı diye bayram ediyor. Eğer oyun değilse ki sanırım artık bu fakei yapamazlar, bence son derece olumsuz. Sonuçta bu tahtanin sorunu adnanın ucuzdan yeterince mal toplayamamasi ise şu an ekstradan en az 100 milyon lot daha kaptırdı anlamına gelir. Bu tür spek tahtalarda olması gereken senaryo fiyatın uçuk seviyelere çıkması ve oralardan yf yabancı ve kyye devredilmesidir. Kağıdı yf mi götürecek!
Arkadaşlar Limoncu bu işin sonunda haklı çıkacak gibi bu kadar sert yukarı aşığı normal değil ayrıca son hafta 27 milyon lot fonlardan 16 milyonu citi 11 milyon dautce ye geçmiş bir numaralar dönüyor ama bu kadar numara malı vermek için olamaz bence yinede çok tehlikeli sularda işlem yapıyoruz haaa burda 7 milyon malım var falan hikaye onu da söyliyim
Borsa teknik önemlidir ancak çok değil tekniği istedikleri gibi çizerler önemli olan deneyimdir bu işte hareketler her zaman kimsenin beklemediği bir anda olur sanki biraz sabırlı olmak ve Limoncu yu dinlemek lazım
Kaptan yoluna bakar, al sat tut demez, kimseye yön göstermez.
Niyet okuma yapmaz; gaz, fren, vites ve yoldur bildiği...
Doğru bildiği yoldan da şaşmaz :ok:
ben bu kaptana şüpheyle yaklaşıyorum, muavine dök şu sarı gazozdan bir bardak deyip votkalı yapıyo olabilirde otobüste hınca hınç dolu mazallah, limoncu kardeşim yükselecek dedi sonra sattım aşağıdan alıcam dedi şimdide yukarıyı işaret ediyor, bizi içmeden sarhoş edecek, alkol çok pahalı olduğu için faydalıda görmüyor değilim bu haraketleri
Takaslardaki İLK 3 aracı kurum ile bunlara ilaveten Yatırım Fonları ,CITI YABANCI ve Deutsche Takip edelim..
Bugun piyasa Ciddi satıcılı olmasa Tavana da gidebilir hissi vardı kademelerde...
Lakin öğleden sonra piyasada derinleşen satışlarla burada da realizasyon oldu haliyle.
Özellikle BİST 100 ün 9000 in altına sarkması ile Tedirginlik arttı ve hisse %4,5 primli iken Ancak yatay kapatabildi..
Dikkatimi çeken ise 2.90 altına ısrarla vermeye çalısan bir gruba karşılık; burasının devamlı karşılanması ve üzerinde tutulması idi.
Umarım boş laflar ile başınızı ağırtmamışımdır :)
Hacim ve kademe analizi olup Asla yatırım tavsiyesi değildir..
İzlemeye devam..
Saygılar..:)
Bagaja koyduk onu diyor kaptan :rules:
Selametle :oleyo:
https://x.com/aLiakyUznet/status/176...973287488?s=20
Kaptan, herkesin düşüncesine saygılı olmak gerekiyor dedi :ok:
İsteyen iner, isteyen biner, isteyen yolculuğa devam eder :rules:
Herkesin riski kendine...
Diaaaammm eeet :oleyo:
kimse buraya bakasına para kazandırmak için gelmiyor bunu sakın unutmayın....
Şimdilik görüntü güzel risk noktası 2.90 altına inmediği sürece sakin olmak lazım hacim de düşük bu da güzel bekleyelim Limoncu kardeş bakalım bu gün limonata servesi varmı
Limonata yalan oldu risk yine arttı 2.90 altı dikkat stop loss koyamak lazım 2.89 a verirse
Al işte bu tarz mallar olduğu için özellikle yazmamak istedim. Gel de uğraş şimdi bunlarla. 50bin lot alan borsaciyim diye geziyor. Umrumda bile değil isteyen inanır isteyen inanmaz. Ama şu bir gerçek ki biz bu kağıtta olmasaydık şu an 5 lira civarindaydiniz. Şahsi görüşüm 3.00 üstünden boşalttılar şimdi onu asagilardan yerine koyacaklar.
50 bin mi bende de var 50 milyon lot arkadaşım yersen
1 trilyon lotta bende var..... ;)
Hastane işlerim sebebiyle yazamadım, Gürbulak bir sonraki durağımız :ok:
Dağlıktır, yolu sarptır, kaptan sakin, inmek isteyenleri indire indire yola devam ediyor :whistling:
Aktif kademe
287 288
1,4m 0,4m
Aort 2,91
Hacim 93m
Motor durumu: stabil
Yazım tarzınıza biraz dikkat edin , kimseyi aşağılamadan da yorum yapabilirsiniz ..
Limonlu çaylarımızı içerek ısınalım lütfen :oleyo:
Kaptan ısmarlıyor, Gürbulak Tesislerine hoşgeldiniz :rules:
Ölmez sağ kalırsak o 7.2 milyon lotu 10 liradan adnanın kafasına çakıcam, satışların videosunu da çekicem, o kendi çapında eğlenen zugurtlere kapak yapıcam o videoyu.
Neyse bu tür boş muhabbetlere alışığım. Maalesef her mecrada var böyle niteliksiz insanciklar. Ben defalarca beni geçin siz şirkete kağıda bakın diye yazdım. Sanki burada boburlenmek için yazıyoruz. Ulan bence asıl boyle adı bir kağıtta bu kadar yüklü pozisyon almak ahmaklıktır. Ben esas bu düşüncedeyim. Ama adnan bizle inatlastikca biz de onunla inatlastik. Maliyete göre yatırdıgimiz meblagla İstanbul'da 1 ev alamıyorsunuz aslında.
Limoncu,
senin yazılarını okuyunca aklıma hep Banker Bilo filmi geliyor. Şener Şen de filmde köylülerini
Almanya'ya götürmek istiyordu ve hepsinin paralarını iç etti ve İstanbul'da bir yere bırakıp gitti.
Şener Şen de Bulgar sınırından Alman sınırından geçtiğini söyler güzel taklitler yaparak kamyondaki
cahil köylüleri kandırırdı. Bu fimi izlemediysen izle, çok güzel.
Sende bizi habire sınır kapılarına getiriyorsun fakat bir türlü sınırı geçemiyoruz.
Kaptan diyor banker bilo zamanında 10 liralara götürerek kamyondakileri ortada bırakmış :oleyo:
Bizimki Neoplan Starliner N5218 otobüs, yolcular etrafı görüyor, inmek isteyen iniyor, binmek isteyen biniyor :rules:
:byr:
seanslık grafiğe baktığımda sanki elmas formasyonu oluşmuş ve bu formasyon yukarı kırılmiş gibi, akşam kapanışı bana göre daha önemli oldu formasyonun dışında hatta epey üstünde kapanması güzel olur https://i.hizliresim.com/egcmas0.png