Yanlışıniz var dagitmqyqcaklar
Printable View
Bildirimlere bakın orada yazıyor. Genel kurula kar dağıtımı talebini sunacağız diyorlar
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halkıymışsınız 24 mayis 18.15 'te yazdıklarını 18.19 da sanki gen3l kurul yapmışlar gibi dağıtmayacağız demisler ********ler
20 haziranda net dağıtılabilir dönem karı olarak 8500000 tl duruyor en son kap haberinde .o zaman dağıtma kararı alabilirler.
Bence patron bi 3-5 milyonluk hisse alcam dese uçurtma oluruz... Tamam şirketin toparlanmasına zaman lazım ama borsa ayağınıda boş geçmemeleri lazım. Bence...
Benim açıklamadan anladığım genel kurula kar dağıtımında uyulacak esasları teklif edecekler ve onay isteyecekler.
Yani genel kurul o yetkiyi verdikten sonra yönetim karın yüzde 10 unu kar payı olarak veya bedelsiz olarak verilmesini teklif etmek zorunda olacak.
Şu an itibari ile öyle bir zorunluluk yok yani. Ancak Genel kurul onaylarsa bundan sonra yönetim finansal şartları gözeterek karın en az yüzde 10 unun dağıtılmasını teklif etmek zorunda olacak.
Benzer bir zorunluluk örneği sanırım POLTK de vardı, yönetim teklif etti, genel kurulda kısmen kabul edildi.
Sonuçta çoğunluk kimdeyse düdük onda olacak.
Sadece kar payı dağıtma iradesinde olduklarını deklere etmiş oldular
SPK uyuyor her zamanki gibi.Artog,feniş vb batarken uyudukları gibi . Üç kesim makinası almışlar,üç vardiya çalışıyorlarmış, hepsi hikaye. Gören var mı üç kesim makinasını.Izleyen var mı üç vardiya çalışmasını. Sadece speklerin kalemsorleri bunları pohpohlayıp durdu.Nerede 15 milyon kâr. Ne oldu da üç ayda zarara taşıdı kârı. SPK uyuyor.Neden sormuyor..Nerede bunların kalemsorleri.
Tüm bu işlemlerden sonra bakiye 8.598.732,27-TL net kar tutarının ise dağıtıma konu edilmeyerek, Olağanüstü yedeklere alınmasına, karar verilmiştir.
Allah bu adamlardan verdiği canı alamıyor, biz küçük yatırımcılar temettü alacağız öyle mi?
Birileri geri alım açıklar #jants #sasa, birileri de tam "Kurumsal yönetime dönüştürüyorlar olayı." derken lafı ağzına tıkarcasına bilanço hareketleri. Haddinden fazla umursamazlık.Bir #sasa patronu için yazilanlara bakin bir de kendiniz icin yazilanlara #durdo #bist #hisse
Bunlarda şeref, düşünce, ahlak ne gezer.Bunlarin dünyasında sadece kendileri var.Ayaklarinin altında da ky ler.Bunlarin firması batsa ne olur? Olan bize olur.Bunlara birşey olmaz.Firma batacak olsa, bunlar firmanın icini boşaltırlar.Aralarinda paylaşırlar . Şu anda bile yönetim gideri vb yetkilerle adamlar firma.kârını yiyorlar. Boğazlarında düğümlenir insallah da yutamazlar.
Bu yeni durde diyen speklerin(.......) silahşörleri neredesiniz? Firmayla görüşüyorsunuz ya.Gunde üç vardiya,üç kesim makinasını ballandıran kalemşörler. Sizi dinleyip yuzbinler hisse alan ky leri aldattiniz.Ne oldu vardiya bire mi düştü, kesim makinaları mi kırıldı.? Yoksa sizler satıp aradan çıktınız mi?Boğazınızda kalacaktır insallah o paralar.
Dostum işleri kısmen bitmiştir onların.
mal aldıktan sonra pofpoflamaya başlarlar. biz yazarken tepki çekiyorduk
https://i.hizliresim.com/NLV1ZQ.png
Bu aşk sizi yedi bitirdi.ülke batıyor siz hala borsadan medet umuyorsunuz .alacagınız kagıdın önünüzde diz çökmesini bekleyin.size beni al diye yalvardıgı zaman o zaman tepe tepe kullan .şu zaman tribün zamanı.otur maçı seyret son dk golünü sen at
Ne demek istiyorsun?
Hisse dillere gelince manipülasyon yapan ***ler devreye girdi.Komisyon oranları çok düşük olunca adamalar alış ve satış kademelerine kendileri yazıyor.Alis sahaları yapan kendileri.Tuzaga düşürdükleri ky lere yukarıdan da satmaya başlıyor ***ler.Bu manipülasyona da bizim öküz SPK mal mal bakıyor.Isleri ne acaba bu öküzlerin SPK nin.Onlarin işleri, liglerin peşini bırakmamak olmalı.
Hisseyi yuzde on yukseltip satisa gecen manipilasyon ***lerini görmeyen SPK öküzlerine email attım kac kez ama bunlar öküz, bizleri anlamiyor.
Hareketleri eskisi gibi değil eskiden gördüğü yüksek yerden biraz gevsetip kapanısa yakın toparlanıp kapanırdı şimdi prim yapıyor kapanısa utanmasa eksiye gececek istemeye istemeye + kapıyor bu kağıtla işimiz çok zor
Manipülasyon yapıyor ***ler. Bizlerin beklentileri üzerine hareket ediyorlar. Takaslara bakınca görüyoruz.Lan satan kendileri .Hisseye dikkat çekip alttan aldıklarını satıyorlar.
Kardeşini gösterip ablasını kaktılar
Ablası gerçekten çirkinmiş, kuma getirmek lazım
Kuma işe yaradı, Behlül gelene kadar, herkese bol kazançlar ytd
Arkadaşlar bilginize
https://www.lgr-packaging.com/en/new...luxe-pack.html
Orti ben anlamadım linkin sebebi hikmetini...
4-5 Haziran da fuarı var. Biz LGR dan öğreniyoruz. Maalesef Durdo hala kurumsal olamadı !
Tşkler... Malesef orti umarım kurumsal olmayı başarırlar...
Yanı her türlü uckagidi da iyi bilirler, hatta bunlarda kağıt öyle çok ki her sey de kullanırlar [emoji35]
Gidişat olumlu gibi
Sevgili arkadaşlar şirkette donemsellik var.ve ilk çeyrek böyle geldi.2. Ve 3. Ceyrekler çok çok iyi gelecektir inşaallah. Bir kenara not alin
Yatırım tavsiyesi değildir.
İnş. Orti umudumuz :)) bende uzak vadede güzel olacak diye düşünüyorum..
Linkteki Google translate çevirisi.
Haziran 2019
Duran Doğan, 4-5 Haziran 2019 tarihlerinde ekolojik ambalaj yeniliğine adanmış olan bu etkinliğin 1. baskısında hazır bulunacaktır.
Luxe Pack'in hazırladığı yıllık bir etkinlik, 2019'daki teması yarınınki paketlemesi için sürdürülebilirlik ve eko-tasarım olan lüks ambalajlamayı vurgulayan yıllık bir etkinliktir.
Premium karton ambalajlama konusunda uzman ve özellikle çevre konularında yenilikçi olan Duran Doğan, en yeni ürünlerini ve devam etmekte olan projelerini sunmaktan mutluluk duyacaktır. Son derece parlak ve% 100 geri dönüştürülebilir (plastiksiz) olan Gloss & Green® malzemeden üretilen yeni katlanır kartonları da keşfedeceksiniz.
Stand B10'da görüşmek üzere! 4-5 Haziran 2019'da Paris Carreau du Tapınağı'nda.
Tşkler sn playmaker bu arada cümle ortilere hayırlı bayramlar dilerim...
Bugünkü takas
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...17514f212a.jpg
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saygıdeğer hissedaşlarım; Bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyorum. Sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar diliyorum.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederiz .Nihayet içimizi ısıtacak bir cümle duyduk.Tabi ki ileride hisse ile ilgili güzel bir haber hepimizin içini daha da ısıtacaktır. Mutlu ,huzurlu ,sağlıklı bayramlar arkadaşlar...
Eşek Derviş oLmaz Taş Çekmekle Tekkeye;
Adam Hacı oLmaz Gidip Gelmekle Mekke’ye diye bir vecize vardır hacı metin 🤣😀