okuduğunu biliyorum , o yüzden onun bunun çocuğu , takla at götünü yırt ama kaptırdığın malları alamazsın göt oğlanı.... :) acizsin .
yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
Belki de daha da vermek istiyor bilemiyoruz... Ytd...
Bence her türlü daha büyük bir oyun var. Tahminim:
1. (En kötü versiyon, daha önce oldu ve bundan dolayı ceza alan eski yöneticisi var) Insider trading, eğer öyle ise ve kötü çıkacaksa bilançoyu önceden bilenlerin hareketleri. Son bilançodan önce (3. çeyrek) 9'larda iken bilanço daha gelmeden 11'in üstüne atmıştı, bence bu da açık bir insider trading hareketi idi.
2. Zaten satmakta olan yabancıdan daha düşük fiyata mallarını almak. (Kısa vadeli acı veren fakat uzun vadeli çok iyi)
3. Yada hepsi olağan trading hareketi, daha sonraki yükselişler için...
Insider trading olmasın ne olursa olsun....biz küçük yatırımcılar için.
Vestel elektronik tede , beyaZdada işler çok iyiymiş. Eğer beklenmeyen bir bilanço gelirse tamamıyla oynanmış bilanço nedeni iledir. Gözünü toprak doyursun s....
Merhaba
3.ceyrek bilancosunu aciklanmadan 1-2 hafta once de buna benzer cok hacimsiz suni dusmustu 9.60 lara kadar(küsürattan emin degilim), sonra hizlica yukselip bilancoyu 11 lerde karsiladi ve bilanco sonrasi 13leri gordu.
Benim tahminim 3.ceyrek kadar carpici bir bilanco gelmeyecek ama gene de bu hissenin ölüsü 13-14 liranin altina inmeyecektir.
Burada sikinti %85 hissenin toplu olmasi, bu hareketler de patronun izni olmadan yapilamaz.
Eninde sonunda ederini bulacak. Vestel elektronik cok kotu durumda, vesbe ise piril piril parliyor. Borsadaki en yatirim yapilasi hissedir bence.
Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Veleddalin amin [emoji120]...dibin dibini göstediler bana ,,,,, ha bu ders olsun bana hep diyorum her kadameye para ayır diye ama adrenalin işte .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olaya bak ben tam tersi bir hareket bekliyordum, bir anda 13 üzerine atar diyordum
Son sıkımdan 500 tane 10,90 ekledim ,, ölümüne mokoko....
Yalnız Arçelik te düşüyor. Böyle saçmalık olurmu
Hisse senedi alırken ben bu fabrikaya ortak oldum diyerek almamız lazım yıl sonu kâr ettiğinde kârı paylaşıyormu ona bakmak lazım borsada fiyat 11 de olur 41 de olur hisse ne fabrikaya güveniyorsan mesele yok kısa vadeli düşünmemek gerek mayis da kar payı seneye bir daha kar payı maliyetin yarısı çıkar 4 yada 5 yıl da maliyet sıfır 5 sene sonra fiyat nerde olursa olsun kâr olur sabır acıdır meyvesi bal kaymak olur ytdr
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ev alsan 20 yılda kendini amorti ediyor vesbe suan 4 senede kendini amorti ediyor yatırdığını parayı geri alıyorsun Allah akıl fikir versin ytdr
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarısı boşaldı yine .. hayırlısı bakalım belki enn yüksek kapar [emoji38][emoji38]
Ya bütün işlem lotu 370000 görünüyor şu saate kadar .işlemde yani bütün bu iniş çıkış 4 milyon İle mi yapılıyor ???
Umarım gelmez ama gelirse 10,50 altından kendime göre ciddi alıcıyım.
Vesbe -5 Vestel +3 ,,herhalde bizi Vestel’in içinde eritecekler . Aklıma başka birsey gelmiyor [emoji15][emoji15]
Ben fabrikada, karlılıkta sorun olduğunu düşünmüyorum.
Geçen paylaşılan 2018 yılı takaslara göre spek 1 milyona yakın mal toplamadı mı? Yani bu baskılama işi spek açısından verimli görünüyor. Şahsen şirkette, temettüde sorun yoksa isterse 8 tl ye düşsün. Daha iyi, hala dayanamayıp ara ara alıyorum.
Tabi global piyasalar sıkıntılı ve etkiliyor görüntüde. Dikkatimi çeken takip ettiğim güvendiğim bir kaç ekonomist bizim borsadaki bu düşüşü sunni buluyor. Zaten yabancı %65 paya geri ulaşmış. Bir de hacimsiz düşüş mal toplama için sorularını akla getiriyor.
Herkes kendi bildiğini yapar, yapmalı. Başkasının dediğiyle gaza gelen neyde başarılı olur ki borsada olsun.*
Yatırım tavsiyesi değildir.
2019 yılı hiç iyi gelmedi.
Iki gunde daha BİSMİLLAH demeden %10 zarardayiz.
Muhtemelen bir sıkıntı var. Yoksa böyle ani düşüş olmazdi.
Ya kar beklentinin çok altında
Ya da farklı bir ölümsüz haber var.
kanırta kanırta 13 lere kadar tırmanmıştık
bundan sonra bu ortamda bu borsa da bu ülkede o rakmalar zor gibi geliyor..
bu rasyolara sahip bir şirket başka bir ülkede olsaydı rakamlar yukarda toz duman olurdu
bir sürü açığa satış olmuş. Allah aşkına patronun oluru olmadan kimin götü bu hissede açığa satışı yer. Ey spk sizin bi işe yaradığınız oldumu
Şunu biraz öne alalım .... mevsimi kış tutup hesap yapmak iyidir .....temettücülerin korkacağı birsey yok . Her türlü ucuz gorunuyor ..hayirlisi bakalim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi tamam mevsimi kış tutalımda 463 milyon 9 aylık kar var. Sizin hesaba göre son çeyrekte 63 milyon zarar gelmesi gerekiyor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10.70 birinci kale
10.37 ikinci kale
brinci kalenin sağlam çalışacağını düşünüyorum.(asla ytd)
ben aldığımdan beri düşüyor :(
amk herkesin diline düştük, yok biz dediydik , yok OBO mobo....Hepsi bu açgözlü patronun oyunları. Ulan zaten dışarıda 2-3 milyon lot var bırakta bizde biraz nasiplenelim. zaten yuzde 97 si sende , o zaman niye halka açıyon şirketi.
Şimdi şunu şurada belirtelim , şayet VESBE 2 günde %12 yükselmiş olsaydı , SPK açıklama isterdi , açıklamadığın bir haber mi var diye? ama borsa %2-3 düşerken , böylesine karı ve ihracatı süper , tüm temel rasyoları harika şirket senedi %12 düşüyor , hiç bir bahane ve gerekçe olmadan , çünkü onun bunun çocukları , olasıdırki patronun ***leri , yatırımcıları bezdirmek için yapıyor !!!!! SPK izler durur . Sonrada TV lerde yatırımcı neden gelmiyor diye tartışır dururlar.... o gelmeyen yatırımcıların nedeni bizzat BORSADA SPK , PATRONların yatırımcıları yoluncak tavuk gibi görmeleridir ...... 1990 lı yıllarda gelenlerin paralarını bedavadan kullanıp , yıllarca yatırımcıya birşey kazandırılmayıp , bu senetler onların ellerinden yok parasına toplanıp , sonra patronların sürekli yatırımcıları yolduğu bir ortamdan başka bir halt değildir ......bakınız VESBE !!!!!!!!!
VESBE de farksız , diğer pek çok şirket de.... Elbet bunların bedelini ödeyeceğiniz o günler gelecek.....
Kendiniz çalıp kendiniz oynarsınız onun bunun ***leri.....
yatırım tavsiyesi değildir ...
Şirketin finansallarına güvenimiz sonsuz , sektör olarak Türkiyenin lokomotif sektörlerinden ve de ihracat ağırlıklı , burada sorun yok ....Sorun şu ki PATROn ve SPEKLERİNE zerre güvenmiyoruz ... Hak ettiği fiyatlamaya götürülmüyor , üzerinde bariz maniplasyon var , bizim şikayetimiz buna.... 2 yıldır burada bu maniplasyondan şikayetçiyiz.... Adamların istediği elimizde tuttuğumuz pozisyonlar....
Su bilanco aciklansin Bakalim.. o zamana kadar pozisyonu dondurdum , Alis satis yok bu rakamlara .....
Fabrika çalışıyor, İhracatcı şirket, bi ülkenin satış düşse diğerlerinden telafi mümkün. Temettü de veriyor.
Ben yıllık 800 milyon civarı kar bekliyorum. Hadi 700 gelsin, daha ne... Fiyat 20yi geçsin ancak o zaman satış için değerlendiririm.
Herkes kendi bildiğini yapar, yapmalı. Başkasının dediğiyle gaza gelen neyde başarılı olur ki borsada olsun.*
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bence satışları devam eden yabancıdan veya bizden düşük fiyata almak için yapılan işlemlerse, bu borsa denen oyunun bir parçası. Beklersin veya koyacak yatırımın varsa arttırırsın. OK. Fakat önceden de yazdığım insider trading işlemi olan bizim bilmediğimiz ve bu işlemleri yapanların bildiği bir durumdan kaynaklanan bir durum ise - ve sonra da ortaya çıkacaktır bu durum - o zaman oynun kurallarının dışına çıkıldığı ve suç olan bir durum vardır ve bu daha önce bu grupta yaşanmıştır. Benim tek endişe kaynağım, ve suç olan ve küçük yatırımcılar dahil herkesi korumak ve suça engel olmak görevi karşılığı evine ekmek götüren piyasa düzenleyicilerinin sorumlu olduğu durum bu. Ben boğazlarından geçen ekmeğin hakkını vermelerini isterim.
Daha önce insider trading ten yöneticileri ceza almış bir şirket. Hala adam , insan olamamışlar, hala aynı şeyi yapıyorlar. Ahmet zorluuuu. ******ların burayı okuyor. Utanmıyormusun bunları yapmaya yaptırmaya. Ulan spk nın adamları. siz ne biçim insanlarsınız ki hala bunlara izin veriyorsunuz, ky nin 3 kuruş birikimini bu vampirlere emdiriyorsunuz