Evet 15 dakka gecikmelide olsa takip ediyom ziraat bist lisans isini bi cozemedi kafa kafa gibi gunluk al satcilar cok fazla sirkulasyona sebeb oluyo
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Android mobile app
Printable View
Evet 15 dakka gecikmelide olsa takip ediyom ziraat bist lisans isini bi cozemedi kafa kafa gibi gunluk al satcilar cok fazla sirkulasyona sebeb oluyo
Serefsizlik bu yaa
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustad sakin ol sen heralde kullanacan parayi yatirdin hisseye
Zarar buyuk ve her gun artması kahrediyor beni
Kac lot aldin ustadim
60 bin
Hayirlisi sikma canini
Sendeki nedir hocam merakımı bağışla
Estafurullaf ustad 150binde bende var
Vayyy hocam senin acı daha büyükmüş
Suanda hesaplarimdaki hic bir hissede karda degilim cogu benim param. Bile degil 6 ayda vermek uzere alinmis dostlarimin paralari toplamda zararim cok buyuk aman suanlik yil sonu bilancolar aciklanmadan zarar ettime emin olmam ondan sonra zarari kapatirim ben hayirlisi diyeboyuzden diyorum hep
Hayirlisi hocam hayırlısı
Ama sunu orendim sanada tavsiyemdir birden fazla hisseyebyatirim yap bolece bir kacindan edecen kar digerlerinin zararini kapatiyor yada azaltiyor sole dusun tek bi hisseye basarda zarar edersen de ayni farkli hiselerde zarar edersende ayni ama hepsinde zarar edecem diye birsey yok ben hep olw yapiyom odunc paralarla geldim buraya kadar oyuzden sikma canini onceden ver kararini
Sayın firari param hep farklı hisselerde idi benimde. bu eşeğe bulasinca maliyet düşürmek için sattik. Aldıkça battik. Hiç yaşam belirtisi yok gibi.
O iyi olmamis ama artik yapacak bisi yok artik ustadim benim zarar kesilecek seviyeyi cokdan gecti ben bekliyorum bu hafda iyiye gitmesini umuyorum ama bagli oldu endeks bile duserken yukselmemesi normal ama cok fazla dusmemeside bence iyi bir durum bu hafta benim tahminim 2.4 uzerine cikmassa ozaman gidasata bakmak lazim diyorum senin dusuncen nedir ne yapmayi pilanliyosun
Bugün 2.30 da tutmak için son cirpinislarimi yaptım ama son 10 dakikada 2.28 saldılar. Yapacak birseyim kalmadı. Maliyet 3.20 ye düştü zarar çok büyük. Beklemekten başka birşey yok. Zaten endekse bağlı degil
Xgmyo endeksine bagli bir hisse%0.80 dustu hisse genel medwig paylasmiz zaten kafa kayaya bir durum soz konusu cok fazlansirkulasyon oluyor ondan kaynaklaniyor gene iyi dusun sen bu hafda iyi olacak benim umudum :-)
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5b9412222d.jpg
En altta ykgyo var usdadim dikkatvedersen diger hisselerde dususde yukselen hisselerde son an ataklari yapilmis kapanmis
İnşallah yapacak birşey yok . Beklemekten başka
Ahhh firari kardeşim. Simdi oldu dimi.lanet olsun bu borsaya
Dostum sakin ol biraz inan bana toplamda hisselerde zararim100 binin ustunde ama yapacak bisiyok ya satacan ya beklicen bekliceksen sakin sakin
Bu hisseden bir 10 bin lot almayı düşünüyorum ,uygun fiyat olarakta 2,10 gibi düşünüyorum gelirse almak niyetindeyim, tavsiyesi olan gerekçesiyle yazarsa sevinirim.
Cumaya kadar 2,10 alim için yazicam gelirse benim, gelmzse yüzüne bile bakmam artik.
Hocam senle ozelden konusalimmi
Yazdim ustadim ozelden
Kim topluyorsa güzel mal topluyor.
Demeye kalmadı hareket geldi 😀
Bu kağıttan bi cacık olmaz anca süründürür
Eşşek gibi yukarı yapıcan ben beklemeyecegim tahtaya para baglamam senin zararın katmerli onun için eşşek gibi anıra anıra yukarı ytd
Daraldim yeminle varmi bir fikri olan aciklama getirecek olan
2.15'ten 2.26'ya 20 sn içerisinde kim götürdü ? Kim oradan 2.08'e kadar satışa boğdu kağıdı ? Bu nasıl bir iştir anlayan varsa anlatsın.
Sevismek diyelim
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim fikrim 2.06 kırılırsa gün içerisinde 1.95'e dokunup oradan yönü yukarı çevirmesi sanırım oraya değmeden rahat etmeyecek. 4,52 operasyonunda bu söylediğim noktalara değip 3.10'lara gitmişti. Hacimde de artış var eğer dönüşü yakalar isek 25-30 güne 3'lü rakamları görürüz. Tabi endekste de büyük bir düşüş bekleniyormuş ne kadar doğru bilemeyeceğim söylentiden ibaret şu lanet Kasım ayı bir geçseydi.
Aynen haklisin bakalim iyi dusunup duruyom bozmuyom ama baya sikti
Bir Kristal bir de Ykgyo...
Yatırımcısının a.q'lar! Sağ olsunlar.
Bugun iti ye gider isallah
Sonunda böyle bir hisse olduğunu birileri farketti ☺