Treyd edecem derken kardeş dikkat et bu çakallara malı kaptırma.
Printable View
Bu gün piyasa ciddi bozulmazsa benim düşüncem 1.20 üstüne atar gibi
Bu arada usdtry seçime kadar 5 TL olacak gibi. Bizimkiler bu işi yönetirler herhalde hedge ile.
Yalnız bedelsizi de dağa taşa sıktık gibi, 1.15'e oturdu.
Temettü verdi, geri aldı, bedelsiz verdi geri aldı. Değeri de düştü. Ne anladık biz bu yatırımdan. Öte tarafta deli gibi vadeli faizi var. Ne akılla dalmışım bu işe?
dağıttıkları hisseler , hesabıma gelmiş.
veren de yok, alıcı da,
serefsizler Ankara merkeyide isbankasina sattilar
deger 49.885m TL
Buaradn alinan kira bedeli aylik 403'596 Tl dir, yani 123aydir, 10 yil amortisman katsayisi ile ,
BU TAMAMEN PESKES CEKMEKTIR.. NORMAL SARTLARDA EN AZ 20 YIL - 25 YILOLMASI GEREKIRDI..
BURADA HIRSIZLIK VAR , HIRSIZLIK YAPILIYOR HIRSIZ VAR
CAKTIGIMIN MEMLEKETINDE NE HAK VAR NE HUKUK VAR, EN AZ YARI FIYATINA SATIS YAILIYOR...
BUNUN NEDEN IHALE UZERINDEN KONUSULMADIGI ORTADA... EKSERTIZ DEGERIYMIS.. ANKARA KULE 300 AY UZERINDEN ISLEM GORUYOR.. YAZIKLAR OLSUN
Kizilay Antalya ve simdide bu ...
HIRSIZ BUNLAR...
OC lari Isbnaksina Lodge u satsana
Ankara iskuleyi satsana
iskuleyi satsana
Hocam piyasada normal şart mı kaldı :) Tahvil faizi %15'in üzerinde.. Artık 20-25 yıllık fiyat-kira oranları gerçek hayatta yok.
Bilanço değerine göre de 2 milyon kar edeceklermiş. Satış Amacı ise Yatırım amaçlı gayrimenkullerde kar realizasyonumuş..
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/681060
hocam 10 yilda amorti eden binami kaldi
Geçen sene Antalya ve Kızılay'ı sattılar. Sonra bi daha belini doğrultamadı kağıt.
Darbe üstüne darbe alıyoruz.
1,5 sene birleşme safsatası
sonra bu satışlar
operasyonel işletememler
peşkeşler
para pul oldu bizim
Hakkaride bile bulamazsin neden bu iskuleyi satsinlar, lodge oteli satsinlar, kar realisazyonu boyle mi olur, zararina satiyorlar
dalga mi geciyorlar
acin bakin hurriyetemlak sahibinde.com emlak sitelerine var mi boyle fiyat
ISGYO da HIRSIZLIK VAR BU KADAR NET
HALKAACIK DEGIL HALKTAN CALAN HISSE SENEDI
Gayrimenkul alarken de satarken de fonu soyuyorlar, bakınız kipaya, gayrimenkul alırken yönetici ve aracılar, satarken de öyle, bedava paraya olanca mülkü migrosa sattılar. Egeperlaymış, kimleri zengin etti, yöneticileri, aracıları, ama bundan sonra sırtımızda koca bir çıban.
Bu satışın işbankasına yaradığı kesin. İSGYO olarak amacın kira geliri toplamaksa yüksek kira getirisi olan yeri neden satıyorsun? boş kalmış yerleri satsa anlarım ama yıllık %8-9 dönüşü olan bir yeri satmak ne demek? bu aldığı parayla borçları kapatsa bari yıllık 6-7 mil faiz ödemekten kurtarır.
mail attım:
10 yıllık kira getirisine mülk satışı nerede görülmüş? Neler oluyor? Zaten yerle yeksan olan bir piyasa değeri var. Hakkımız yeniyor. Kimse bu konuları açıklamayacak mı?
Daha bilançodaki operasyonel aksamaları sindirememiş iken bu satış çok olumsuz. Lütfen kamuoyunun vicdanını rahatlatınız.
sizler de atınız:
investorrelations@isgyo.com.tr
Burdan açık ve net söylüyorum isgyo yönetimi organize bir biçimde suç işliyor. Hissedarlarına bile bile zarara sürüklüyor yavaş yavaş şirketin içini boşalıyorlar bu iş mahkemede biter söylim burdan birlik olum bu organize işleri tesir edelim
Mahkemeye verelim değer tespit davasi açalım şirket menfaati olmayan isler
Guo amacı kira geliri elde etmek ve bunuda hissedarlarına dağıtmaktır. Garanti kira yerlerini satmak değil
2 milyon da kâr veriyor Muş koca binaya. Allah razı olsun.kazadan beladan korusun yılların kiracısı yazık oda ev sahibi olsun.abisi.
Mademki böyle bir düşüncem var genel kurulda faliyet raporunda neden bilgilendirmiyorsun çünkü organize iş yapıyorsun
Esasi sudur.
Hem genel kurulda hem de yillik raporda gelecek yila diar hedefler belirtilir
Risk analizi kisminda da olasi aksiyonlar yazilir
twitter onemli bir yer olabilir aylasmak icin burada kendimiz cali oynuyoruz.
Twitter hesabim yoktu, giris yamayi denedim ancak bir sms gelmedi, inferno twitter kullaniyorusn gordugum hastag isgyo da..
Doktur dostum zahmet olmaz ise.. Bnde su hesabi acabilirsem yazacgim
Hisse satıştan kafasını kaldıramıyor ki? Ne çok satıcı var.... Son bi ayda 11.504.000 lot satış yemiş...
Yatırım Tavsiyesi değildir.
Yazıyorum tiwit ama tipiyle olacak iş değil mahkemeye ve spk şikayet edelim istanbulda arkadaşlar varsa görüşelim
Eğer hissedarlar olarak bu yönetimi tesir etmezsek daha çok sürünürüz. Ciddi olduğumuzu bilsinler böyle kolay peşkeş çekmek varmı. Ihalemi açtın teklif aldın mı bende bulim bir değerlendirme şirketi 150 milyon tl fiyat cikarim.
Tekrar söylüyorum hissedarlar olarak hakkımızı yedirmeyelim hertürlü lehimize olur lodge otel de ispat peşkeş.
Eğer müdahil olmazsak bi köşeye yazıyorum, şirketin bir bakmışsınız en değerli tuzladaki operasyon birimi satılmış amaç küçük yatırımcıyı hissesini sattırmak. Ya birlik oluruz yada bu yerde sürünen fiyatlardan malı satarız karar sizin.
Banka ve fon genel müdürlerinin dürüst olduğunu düşünüyorsanız, siz başka bir dünyada yaşıyordunuz, değerli mülkleri böyle uygun fiyatla çevrelerine satmaları, sık sık karşılanan olay, bir de yüzde 18 faizle borçlanıp, arsa almak, egeparla gibi ultrlüks, masraflı işlere girmek. Egeperladan ne kadar zarar edeceğiz. Alınan tuzla arsasına, ödenen faizler maliyetine ekleniyor, şimdi piyasaya çıkarsan reel değeri nedir, ne kadar zarar var, bu zarar bilançoda tam gösterilmiyor, ödenen faizler proje maliyetine ekleniyor, böyle aptalca yatırımları yapan genel müdür hala duruyorsa, muhakkak yüksek yönetimin adamıdır.
Normalde banka gyo ya mülk satar, gyonun kuruluş amacı budur, bir gariplik var bu işte, sanki nakca el koyuyor, alacağından dolayı mülke, madem nakit lazım dıydı ise, niye arsa alıyordunuz banka borcu ile, egeparla daha ne kadar zarar yumurtlayacak, ödediğini faizleri kur farklarını projeye yıktınız, sakladınız, şimdi değer düşüklüğü yapıyorsunuz, daha ne kadar çoraplar ördünüz başımıza.
Burdan yazmanın faydası olmadığını biliyorsunuz ne yapılacaksa yapaılım, spk ya chp ye, kime ne yazılacaksa yazalım.
Mahkemeye değer tespit, suç duyurusu vs ne gerekiyorsa yapalım madem
Ege perla ilk açıldığında 1-2 gün sonra ben de ziyaret etmiştim. İlk izlenimim tam bir hayal kırıklığı oldu. Buraya kim gider ki diye kendi kendime sormuştum. Ege perladaki O işyerleri hala faal mi merak ediyorum.
Kardesim ben hertürlü mücadeleye varım varsa arkadaşlar önce bir toplanalım. Bu kadar alanı peşkeş olmaz bakın tsgyo küçük yatırımcı yönetimi topa tuttu gk.maddeler ibra edilmedi.
Geçmişte tsgyo birleşmesini yüklü borçları nedeniyle karşı çıktık arkadaşım dava açtı mahkeme 2.80 gibi hisseye değer biçti baktıki iş bankası davanın sonu papuç pahalı birleşmeden vazgeçtiler
Ankara ulusta ki o bina eski.sadece arsa fiytinamı sattılar acaba
Tarihi bir bina , isbankasi icin onemli bir sembol
Kdv ve tapu normal sartlarda uretci ve stok tutanlar icin olumlu lakin, usd bu durumdayken talebe etkisi ne olur bilemiyorum, onunu gorebilen var mi
Hisseye etkisi fiktif de olsa pozitif olabilir, tum gyo larda ptesi bir hareket olabilir..
kizilay ve antalya cok mutsuz etmisti, merkezde moralimi bozdu. Sanki tapusu benim olan bir mulku elimden alip satmislar gibi
Tabiki hala elinde onemli mulkler var, uretim tarafinda inistanbul da sorun gozukmezken manzaraada tarafi zor eritilecek gibi, isbank ozel bir kampanya yaparsa belki degisebilir, oradaki ofis blogu kiralanmasi da zor gibi keza iskuledeki durum ortada...ifm de dusunulunce karamsarliga itecek
Lodge u neden tasirlar bilemiyorum, bunu sanirim birinin borcuna karsilik falan almisti isbank
Bunu satsinlar mevduat getirisi bile faydali olur, isterlerse yari fiyatina..
Iyi haftasonlari
Bakanlar Kurulu kararıyla konut teslimlerinde uygulanan yüzde 18'lik KDV'nin 31 Ekim'e kadar yüzde 8'e, tapu harcı oranının da yüzde 4'ten 3'e düşürüldü. http://www.borsagundem.com/haber/tap...egisti/1303237
.....
........