Webster Nkolay bono aldin mi ? Yarin faizleri dusurmeye baslarlar diye dusunuyorum.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Webster Nkolay bono aldin mi ? Yarin faizleri dusurmeye baslarlar diye dusunuyorum.
Tereddutte biraktin simdi beni [emoji4]
Akçay - Edremit arası 2.75ten 3.50 liraya çıkmış
Sen yaz kis edremittemisin
Artik pegasustan onu bekleme [emoji4]
Ben pegasustan senede 50 ye yakin bilet alirim ,eskiden 39 / 49 / 59 a bilet alirdim . Simdi 189 / 249 araliginda alabiliyorum
Not 4 ucak biletimi 2017 mayisinda 5 er liraya almistim :)
Reel enflasyon %30 dan fazladir
5,45 e kadar verirlerse bende ekstra alacagim . Secimden once 5,7450 bir 10.000 almistim. Etrafimdaki cogu kisinin maliyet 5,90 / 6,10
Hayret etmiyor değilim
TLyi hareket alanı olmadan nasıl bir yıl bağlayabilir insanlar
Batman Nkolay bono para miktari yukselince vadeyi azaltiyormu?
200 tl ye 480 gun 300 k ya 237 gun veriyor ?
Her gün yenibir vergi çıkıyor.... Yurtdışından alınan ürünler için sadece gümrük vergisine ek (eskiden 75 euro altı sıfır vergiydi) olarak birde ÖTV ve sunum vergisi eklendi...:wave:
https://www.donanimhaber.com/Gumruk-...r6X1zU5BjEjqYs
20-22 arasi kapatiriz diye düşünüyorum abi
Bakalım :)
Ek is arasakmi
Valla bu selcuk ustad en akillimiz😃😃😃
hayır verdiği bononun kodu bu aralar hep aynı geçenlerde paylaşmıştım 480 gün diye şuan da 470 günlerdedir, ama o bonoyu o kadar satmak istemediklerindendir miktara göre değişmesi, kısım kısım alabilirsiniz. bazen al kısmına girip onaylamadan geri dönüş yaparsanız o zamanda süre değişebiliyor farklı kodlarda bono olursa yoğunluğa göre ayar çekiyor olabilirler 470'li günü olan bonoları hunharca tüketmemek adına.
İlerleyen zaman diliminde faizlerin 15-16 olacağını öngörüyor olsam şu an ucuz kalmış temeli sağlam şirketlere paramın %80 yatırırdım...
5.59 cular bu aksam bekliyor...5.59 gelirse 5.27 gundeme gelir ve omega ustad gelir....😃
üstadım 100k civarı kullanıyorum ama özel bir nedeni de yok daha önce 300k'da bulundurdum sonuçta bir sürü insan şirket bonosu alabiliyor bu en azından banka diye düşünüyorum. aman aman bir fazlası yok piyasaya göre kendini riske atan bir kurum olmadığını düşünüyorum, şube masrafı yok, reklam masrafı yok o da bize dönüyor sanki verdiği ,50 puan bu koşullarda beni kıllandırmıyor, bir de reyize yakınlar gibi :cool:
Rakami biraz azalttim 330 gun verdi
Cloudflare biraz önce gitti. Dünya genelinde neredeyse internetin 1/3 çalışmadı