Bedelsizi aralik ayinda verecegi nerede yaziyor.temettu aralik ayinda onu gördüm de .bedelsiz icin spk ya basvuru yapilir prosedur oyledir ama uzun vadede dolasimdaki oran artacagi icin a grubuna girme potansiyeli olusacak.y.t.d.
Printable View
Bedelsizi aralik ayinda verecegi nerede yaziyor.temettu aralik ayinda onu gördüm de .bedelsiz icin spk ya basvuru yapilir prosedur oyledir ama uzun vadede dolasimdaki oran artacagi icin a grubuna girme potansiyeli olusacak.y.t.d.
Genel kuruldan farkli temettu yada bedelsiz cikma ihtimali yokmudur? Ytd
Yükselişi zamana yayacaklar muhtemelen...ilk tepki bakalım ne kadar olcak..8 leri bulursa süper...kar devam ederse sonraki çeyreklerde yıl sonuna kalmadan yaza yeni zirveler yakalar insaallah...paranin şirkette olmasida güveni artıran diğer unsur...kac şirkette bu kadar para var...faiz ödememiş olucaz bilançoda kar daha fazla yazacak ınsaallah...y.t.d..
Tarihi öne çekebilirler...tabi borç ödeme olacaksa bekleyecez gibi...y.td.
Hocam burası TR borsası insaallah yukarı olur. Burada çakal olacan hırsız olacan, yatırımcı olmak suç. Günlük 3 veya 5 kere alacan satacan komisyon ödeyecen zararına satacan ama kasa hep kazanacak. Türkiyenin tek seferde en büyük ihracat haberi (661 milyon usd. ) geldiginde elimde otokar hissesi vardı. Kağît o gun - %5 yaptı. Bu olayların haberi icerden hep haber alinir. Batı çimentiyla bağlantıları var bunların. Şirket yeniden değerleme karari aldı 7 liralardan 11 liralara gitti. Sonra hiç haber yokken %8 gibi dusus yapti arkasi geldi, nerdeyse harekete başladığı yere kadar geri düştü. Neden insider. Icerden bilgi alma. Şirket bilançosunu 12 martta açıklıyor, değerleme raporu 19.01.2018 bitiyor. Bu nu ogrenenler satis yapiyor. Sonuç malum. Şimdi bunun adı yatırım. Bunları niye yazdım burada herturlu çakallık olur. Beklentinin tersi olur genelde. O yüzden senin dedigin gibi ilk olmaz yani. Ne zaman para babaları yürü derse o zaman yürütürler. 18 yıllık borsa deneyimi bunu öğretti. Saygılar.
A grubu ayrı bir beklenti oluşturur..ınsaallah...y.t.d..
Eğer haber kağıt dipte gelmişse yukarı , zirvede gelmişse aşağı potansiyel oluşturur..12 aylik bilanco geldiğinde %10 yaptı..neden cunku dipteydi..ustelik 9 aylikta bu kar belli iken...simdi bu haber hiç bilinmiyordu ve geldi kağıt ise yine aşağıda bekliyor...olay bu...yarin ola hayrola...y.t.d.
Yanlış bilmiyorsam Akmerkez de bir dönem temettü yerine bedelsiz yapmıştı o dönem hakim ortaklardan cario diye yabancı bir şirket mahkeme açmıştı bu konuda bedelsiz olarak değilde temettü olarak verilsin diye
Şimdi msgyo %70 ilk yıl temettü verecem dedi buna göre temettü olarak mı daha iyi algılanır yoksa bedelsiz olarak mı daha iyi algılanır piyasa tarafından
ONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/y0DBYy.png
AK MERKEZ TEMETTÜLER.
YTD
Bedelsiz daha iyi gibi...temettüde %15 kesinti var yani 153 kar diyelim %70 i 110 milyon kar demek bu 110 milyon %15 i kesintiye uğruyor...kisaca 17 milyon TL vergiye gidiyor...şirket mantıklı bir is yapmış...20 kuruş temettü demek 7 kapanış- 20 kuruş 6.80 olur %100 Bedelsiz ile 3.40 gibi bugün itibariyle hesaplarsak işlem görür...tabiiki bedelsiz verilen gün fiyatı esas alınacak...sağlıcakla kalın...
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nisan 2017 den beri kagittayim. Bilen bilir. benim lotlar çakılı. dagitilabilir karin % 70 inin yuksek oldugunu zaten soyluyorduk. bence % 42.16 lik dagitilabilir kar iyi bir rakam. tahminim % 30 lardaydi. dolasimdaki hisse adedi de az olunca serseri lotlarin miktari fiyati asansör gibi cok etkiliyordu. bedelsiz cok iyi oldu. Darisi diger senelere. Bazi arkadaslar da uyariyor, sagolsun, iyidir uyarmaları. Neden mi? Herkes al deseydi , iste o zaman baska alacak adam da kalmadigindan satma zamani olabilirdi benim acimdan. Yola devam...yatirim tavsiyesi olmayip kisisel goruslerimdir.
Sn Dr.kademe yarın için öngörün üz nedir
Bilgilendirme için tşk...demek gelir vergisi varmış...%100 Bedelsiz bakalım nasıl yansıyacak yarın hisseye...
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha henuz hisse piyasa tarafından farkedilmedi. Yarini kimse bilemez de benim gibi elinde uzun süre tutan kişilerin sayisi artacaktir. Bu yuzden halka arz fiyatinin uzerinde fiyatlaniyor. Bu kisiler niye hissede bekliyordu? Acaba olur da dediklerini tutarlarsa elde tutmaya layik diye. Layık oldugunu bu kar dagitim politikasiyla gostermis oldular. Borsa da olan bircok sirketin patronu ne bedelsiz ne temettu verir. Gercek kazanc uzun erimdedir. Boyle hisselerde bekledikce maliyet duser ve fiyat yukselir. Kazanc gittikce katlar.
Sayın iki gözüm sizin geçmiş yazılarınızı cokmokudum burda ilk sayfalardan beridir siz nasıl degerlendiriyorsunuz temettü ve bedelsiz oranlarını tatmin edici mi
ONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani hocam bekleyebilenler için fırsatların olduğu bir hisse sanırım
özsermaye karlılığı nedir tum diger gyo larda. Demek istedigim bu sene 100 tl yatirdiginizda bir sirketik hissesine tam bir yil sonra kac tl degerleniyor? bi de bu acidan hepsini kiyaslayiniz. pd/dd ucuzluk degildir..piyasa degeri defter degerine gore surekli dusukse elbet piyasanin bir bildigi vardir.
Ben bilançoya ve temettü sürekliliğine bakarım.
Mistral karı 1 defalık gibi görünüyor.(şimdilik böyle)
Arsa alış tarihi takribi 10 yıl cıvarı (yanılmıyorsam). İnşaat projesinin başlangıcından bitişine 6 yıl olmuş (hala tam faal değil sanıyorum ki dün gelen KAP haberi bunu doğruluyor)
Değer artışlarını da göz önüne alarak karı 10 yıla bölerseniz pek karlı değil gibi.(bence)
YTD
Halka arz fiatı 5 lira civarı diye hatırlıyorum sanki.doğrumu hatırlıyorum arkadaşlar
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.70 civarı olması lazım.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bismillahirrahmanirrahim....Allah ım bereketli eyle her günümüzü ...Aminnn...
Hardcore devam ediyor.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsiz haberine böyle tepki vereni ilk defa görüyorum...Bakacaz zamanımız çok...oyun nedir anlayacaz ınsaallah.y.t.d....
Burada çokça dillendirilen patronun elinde çok mal var Bunları satacak vs
Ben tam tersini düşünüyorum Patron elindeki malın azalmasını değil artmasını istiyor Bu temettü azlığı bedelsiz olayı bence tamamen ona yönelik Dökmeye oynuyor
Ne zaman artık kalanları yatırımcı kabul edecek O zaman istediği fiyata getirecek Aksini düşünse temettü yüksek olurdu Hem koyduğu sermayeyi cebe alır hemde piyasada malı dagitirdi Benim görüşüm bu yönde
anlamiyorum ben insanlari... bence güzel haber... temettü verimi düsük diyolar. bedelsiz verdikten sonra elindeki lotlarla bedelsiz verimi 2 ye katlamiyor mu
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gördüğüm kadarıyla biraz ugrastiracaklar...zamana yayacaklar..ama fazla düşüremezler bence..en çok kendileri zarar görür...y.t.d..
Bu parayla elbet daha büyük projeler gelecektir...o yüzden sureyi geciktiririyorlar tahminimce...y.t.d..
Bu endekste bu karla burda durması üstelik bedelsiz ve temettü bu sene verilmesine rağmen...hesap büyük olmalı...cogu gyo zirve tazeledi bu karin on biri olanlar 3 uzeri işlem gorurken tuhaflık burada...bakalim neler olacak...sermayeyi düşürerek artıramazlar....y.t.d...
Dün akşamki endiselerimizde böyle olacağı korkusundan di. Ama tabi neler olur bilinmez
Düşünceler ve gerçekler, fiili dolaşım %2 den %9 küsüre geldi 6 dan 12 ye yükselirken patronlar sürekli sattı, elindeki lotları arttırmak isteyen patronlar o kadar lotu neden sattı o zaman, şu anda 7.2 milyon borsada ve borsada satışa konu olması için iki şahıs ortağın spk ya başvurmuş 5 milyon lotu var , yani şimdilik toplamda 12.2 milyon lot fırsat olduğunda satılmayı bekliyor , para lazım olunca hisseyi yükseltip satış yapıyorlar gerçek olan bu...