Merril ile Yapı tahtayı bozdular...Buna şirket sahip çıkması lazım ama şirket çürüğe çıkmışş...Burası Türkiye...herşey ayağa düşmüş...ytd
Printable View
Merril ile Yapı tahtayı bozdular...Buna şirket sahip çıkması lazım ama şirket çürüğe çıkmışş...Burası Türkiye...herşey ayağa düşmüş...ytd
Şimdi de dün 15 lerde yaptığı tezgahı 60 larda destek gibi yapıyorlar...Birazdan 40 larda...ytd...hep aynı numaralar...direnç patladı ayağı...alıcı bekliyorlar..daha düşmez deyip de atlayacakları bekliyorlar..ytd
dikiş tutmuyor maalesef...Tabii biz trump ne diyecek bilmiyoruz ama birileri biliyor yine..ytd
60 da yaptığını 50 de yapacak..Destek var yalanları sonra da önce kırk sonra 30 lara...ytd....Sonra da bunlara hırsız deyince birileri bana kötümserlik pompalıyorsun diye kızıyor...Alın size Netaş..ytd
40 ların altı da boş...20 lere kadar gidecek gibi..ytd
Kapanışı görelim...iyi şanslar polyanna'lar..:)) ytd
1 kademe kafasını kaldıramıyor neden? toplamda da 130 K lot daha eksi yazdı.Merril de elindekileri satıp bye bye diyecek..Ytd
Gübreyi de 2019 başında 3 lerden böyle bayıltmıştık aaaaa baktım 22 olmuş bugün....ama netaş sıkıntılı arkadaşlar...Bundan bir cacık olmaz....Çinliler riskli artık....Çine açılacak 100 tazminat davasından bahsediliyor..Risk büyük...Şaka yapmıyorum..Dikkatli olun yanmayın :)) hahahah ytd...Sonra ağlamayın bakın...ytd
Ahanda tahtayı hazrlıyorlar..:)) ..Ytd...
Ders : Borsa"
Konu :Merrill robotu tahrik etme...:)).ytd...
merrill.p.çi aldıklarını vakıf üzerinden 14.51'e yazdı...tam p..çç bunlar...ytd
işlem hacmi yerlerde ama buranın işlem hacmi tavan olmuş :)
Hala çıkacak gibi yapan hisseyi yiyenler var..Gelene çakıyor...müstahak tabii...ytd....Bist 2000 puan çıksa hiçbir şey farketmeyecek....ytd
bir insan ısrarla neden bir hisseyi kötüler???
1)gerçekten yatırımcı dostu her ne kadar sanal bir ortamda olsa kimin nesi kimin fesi olduğunu da bilmesek ısrarla yazdığına göre bizlerin zarar etmesini istemeyen bir muhterem
2)ısrarla yazıp ısrarla hisseyi kötülüyorsa yaş haddi ufak eğlence olsun diye buraya gelmiş ve oyun oynayan birisi nede olsa artık devir teknoloji devri olduğu için küçücük çocukların elinde bile telefonlar var
3)ısrarla yazıp ısrarla hisseyi kötülüyorsa kafasında yani beyninde akıl zorluğu bu tarz hareketlerden zevk alma dürtüsü yani kısacası bir bozukluk türü
4)ısrarla yazıp ısrarla hisseyi kötülüyorsa bu hisseden yada bir başka hisseden çok büyük zararda buraya gelip hıncını alıp rahatlama isteği duyuyor
5)ısrarla yazıp ısrarla hisseyi kötülüyorsa ya şirket ya spek yada bu tarz hareketler yapacak olan kişi yada kişiler yada vb lere bir yakınlığının olduğu
bu 5 maddeden hangisi acaba?hissenin fiyatı inerde çıkarda tabiki bu tarz hareketlerin olması normal ama ısrarla yazıp ısrarla hisseyi kötülüyorsa tarz hareketler yapan insanları görünce nedense seviniyorum aklıma birden bir zamanların sürpriz yumurtadan çıkan ters indikatörü geldi
Bunlar iyi günlerimiz...Hisse paçavra olmuş...1 günde 1 lira düşüyor...Güya karı azalmış...Güya şöyle yapacakmış...teneke..ytd
Aynen yapı zaten kâr etmese bu kadar satmazdı biliyoruz sizin bunu yazmanız ne fark ettirecek hepimiz kendi düşüncemize göre aldık zaten zarardayız gerilim yaratmaya ne gerek var
ok..benden söylemesi...ytd
https://tr.investing.com/equities/netas-telekom.
https://twitter.com/hashtag/netas?f=live
bak sana 2 tane taze taze link buralar netaş sayfaları buralarda bir sürü netaş fanisi var buda benden sana kıyak olsun hadi bakalım rastgele
trump bugün konuşacak ama zte corpuda kandırmışlar demekki ah sizi sizi;
https://i.hizliresim.com/Q1uM9Q.png
son yarım saat fırtına var arkadaşlar....Şimdiden geçmiş olsun..ağlayanlar italya'ya dilek çeşmesine para atsın...Bir daha 2 sene sonra 14 leri görelim diye..:)) hahahhaa ytd
nur tpu gibi mallarımız oldu hayırlı olsun yeni arkadaşlara merhaba diyin...:))ytd
2 günde 1 milyon lotcuk...ytd :))
40 kapatır....ytd
Siz al sat yaparak kar yapmıyorsunuz benim an az 7000 kar var iki günde benim bildim en az 15 kişi var al sat yapan netaş çok kazandiriyor