Naten de grafik ve temel iyi durumda kısmette varsa iyi para kazandırabilir ytd.
Eski aşkım 4 tavan yaşamıştım :)
Printable View
Naten de grafik ve temel iyi durumda kısmette varsa iyi para kazandırabilir ytd.
Eski aşkım 4 tavan yaşamıştım :)
Naten hissesin de herkes zararda enflasyonda trade edenlerde zararda lakin XU100 9,779 civarları doldur boşalt yapıyorlar..Sıranın yan tahtalara geldiğini düşünüyorum...en büyük dayağı yan tahtalar enerji hisseleri yediğini düşünüyorum eğer döngüde değişim olursa iyi para kazandırabilir naten hissesi ytd.
%3 prim den neredeyse seansı kırmızı kapatacaktı..bu kadar malı birileri alıyorsa naten bu seviyeler de durmaz zaten hisse enflasyona yenilmiş durumda geçen sene ekim ayı zirvesi 86,86 ytd.
Naten güçlü kapatmış seansı..düzeltme bittiyse yarında yükseliş devam edebilir..Zaten yükseliş trendinde xu100 ile alakası yok ytd.Spekülatör göreyim seni çok dayak yedin yüksek enflasyonda çok geride kaldın :)zirvemiz 86,86
Borsada vergi yok. xu100 seansı iyi kapatmasına sebep oldu.Naten de tahminim silkeme yapıyorlar bir koparsa soluksuz 3 haneler de kalıcılık sağlayabilir..kısmet diyelim ytd.
Silkeleme silkeleme bu nedir yahu ağırlığım azaldı şimdilik kalanlarla yola devam ytd.
Sen yükseliş yaşa da benim ağırlığım azalsın bebeğim :)artık 60 civarlarında kalıcılık sağlarsa iyi olur 3 defa 60 civarlarından düşüş yaşamıştı ytd.
İşler yolunda Naten de 60 üzerinde kalıcılık sağlasın yeterlidir.. 3 defa denemişti 60 üzerini sonunda haftalık kapanış yaptı..zirvesi 86,86 geçen sene ekim ayının zirvesi keyifle izlemeye devam ytd..Normal şartlarda 3 haneli rakamlara yükseliş yaşaması kısa da mantıklı olandır kısmet diyelim ytd.
Küllerinden yeniden doğacaksın naten kesinlik yok 60 civarları kalıcılık sağlamış olabilir ytd.
Naten bu piyasada xu100 den pozitif ayrıştın alnından öpüyorum :)
Kimse yazmıyor neyse xu100 200 günlük aşağıya kırılmış durumda ayrıca açıklanan enflasyon verisi kötü durumda bundan dolayı merkez bankası politika faizinde indirim yapmayabilir..bazı banka genel müdürleri politika faizinde indirim bekliyorlar bence başka bahara kalmış durumda faiz indirimi o da ayrı konu ytd...
Naten gelince enflasyona yenilmiş ve ezilmiş bir hisse durumunda geçen sene ekim ayı zirvemiz 86,86.. bugün iyiydi seans kapanışı 62,55 hissede pozitifim lakin xu100 patır patır düşüş yaşamaya devam edecek gözüküyor ytd...
Bizim ülkenin ekonomisi çok zayıf durumda bazı uzmanlar şunu söylüyor İran israile füze attı onların borsası niye düşüş yaşamıyor diyorlar şaka gibi böyle yorumlar yapıyorlar.Xu100 düşüş yaşamasının bence israille alakası yok gerçek olan zayıf ekonomiden dolayı xu100 düşüş yaşamaya devam edecek gözüküyor ytd..
2 eylül yabancı oranı % 27,70 3 ekim yabancı oranı %31,10 kaynak iş yatırım.Garibim naten enflasyonda ezilmiş durumda spekülatör ayıp olmazsa kısada 3 haneli rakamlar mantıklı olandır ytd.
Xu100 gelince bugün yaşadığı yükseliş tepki yükselişi şunu unutmamak gerekir borsa ayı piyasasında kısaca büyük hisselerde yükselişler (balinalar) büyük yatırımcılar için satış fırsatı olduğunu yazmak gerekir..şuan için borsada görünüm böyle ytd..
Batan geminin malları naten zirvemiz 86,86 spekülatör bugün çok iyiydin ytd.
Xu100 düşüşü 2023 yılı ağustos ayından aralık ayının sonuna benzetiyorum o dönemde teknikçiler xu100 de 6500 civarları beklentileri vardı 26 aralık 2023 de seans içinde 7100 civarlarından dönüş alıp yükseliş başlamıştı..Ben teknik analiz bilmiyorum sadece gözlemlerimi yazıyorum daha net olsun xu100 de dönüş yok düşüş yaşaması daha yüksek ihtimal xu100 de 8000 civarları tehlikesi bence daha fazla tabi borsa profesyonelleri xu100 de 11000 civarları beklentileri var lakin onlarla aynı düşünmüyorum enflasyon verileri kötü geldi gerçek olan budur ytd..
Neyse NATEN gibi hissede olduğum için keyifliyim sonuçta 2 yıl önceki eski hissem o dönemde tavana kitlenir kalırdı :)
Bir cacık olmaz xu100 den belki 3 ay belki de 6 ay acı çektirebilir ytd..
Enflasyon verilerine bağlı xu100 düzelmesi..İsrail yada rusya ukrayna savaşıyla alakası yok ytd..
Naten düşüş yaşaması normal durum bir sıkıntı yok şuan için ytd.
Esenboğa elektrik üvey evlat muamelesi görüyor lakin 19 civarlarından şu piyasada iyi yükseliş yaşadı ytd.
Patron magen de hisse satmış niye sattı acaba ?foruma bilgi amaçlı yazdım.
Bir bardak soğuksu içmek gerekir sağlık olsun diyelim.
Düştüyse yükseliş yaşamasını da bilir lakin grafiği bok etmezler umarım işte o zaman gene zaman alır ytd.
Tuhaf olan esen boğa elektrik naten kadar yükseliş yaşamadı neyse sağlık olsun.
Naten enflasyonda ezilmiş hisse normal şartlarda bu hissenin 3 haneli rakamlarda olması gerekir.Düşüşün hisse satışıyla alakası yok zaten gün içinde primli durumdaydı naten.Taban yaşanması normal değil hisse 1 yıldan fazla süredir yatayda ve düşüş yaşayan hisse dökülen zaten hisseden çoktan dökülmüştür.Anlaşılan sıkıntılı kısa vade Naten bekliyor görünüm negatif şuan için ytd.
Yarın seans kapanışı önemli naten de yarın seansı primli kapatırsa spekülatörler iyi para kazandığını düşünürüm.Tam tersi yarında naten seansı kırmızı tabanda kapatırsa hissede bilinmeyen sıkıntı var demektir..ez cümle yarın bence seansı en kötü yatayda kapatır.ytd..Neyse şansımız bol olsun ytd..
İnek arabası taban yaşattı :)daha ne yazılır bilemiyorum.
Adam hisseleri topladı galiba üstadlardan yazan kimse kalmadı
burası kurmuş ne su kalmıs ne ağaç toprağın üzerinde bir iz bile yok.....
bügün ölü şehre girdik yol yapacagım agaç dikeceğim su getireceğim .......
1hafta 10 güne kalmaz yeşillenir burası hadi hayırlısı..