kısada 85-87 den direnç gösterebilir ama ağalar isterse 15 günden beri yaşattığı kabusu pembe rüyaya çevirebilir.tabiiki isterlerse..bize sadece izlemek düşer.
Printable View
kısada 85-87 den direnç gösterebilir ama ağalar isterse 15 günden beri yaşattığı kabusu pembe rüyaya çevirebilir.tabiiki isterlerse..bize sadece izlemek düşer.
Arkadaşlar hepinizi saygıyla selamlıyorum.Selamun aleykum cümleten...
bu dediğin ky bakış açısı olarak doğru ama spekettin dayı her zaman ters yapar iyi bilanço beklentisi ile kaldırır,sonra indirir, yani beklenti alınır gerçekler satılır evet şuan bilanço beklentisi var ,ancak iyide gelse kötüde gelse dayımız bir çalkalama yapacaktır.kısada buna dikkat etmek gerek orta ve uzun vadeciysen salla gitsin ha 50 kuruş olmuş ha 90 kuruş sıkıntı değil.
İkiye böldüm elindekini yarisini 82 kuruşa yarısını 83 yazdım alırsa bende kar ederim oda 90 dan satsın oda kar etsin, herkesin beklentisine bakılırsa burda 1 lira üstüne gidiyor .hadi hayırlısı benim hisseler ucuza satilsin varsin
bu kağıtta uzun vade yoktur . kar zar alıp çıkacaksın .. yoksa çok canın yanar neye dayanak 1 li rakamları yazıyorlar anlamıyorum ..
0,9-1 aralığında patron mal satarken !!
sayın efekan kardeşim ..şahsen elimde lotu olmayan hiçbir sayfaya prensibim gereği yazmıyorum.muhakkak sende öylesindir ama işin şakası bir yana elinde lot tabiiki vardır sadece miktarını öğrenmek istedim elinde lot olmadan sayfaya yazı yazanın niyeti zaten bellidir.şahsen elimde kendime göre epey yüklü miktarda var.zamanım da var,alttan atacak mermimde var yani iş birazda keyfi inada dönüştü az buz karla satmayacam inşallah büyük balık yakalamayı umuyorum ..ayrıca ne senin nede benim yazılarımla kimse al sat yapmasın zaten...lakin çok olumlu ve beklentinin üzerinde yazıyorsun onu merak ettim acemi olsan yüksek miktarda lot ile ygyo almassın zaten....neyse özelden yazabilirsin her daim anladığım kadarı ile sende büyük balığın peşindesin...
eyvallah efelerin efesi kardeşim...spekettin dayımız dökmeden götürmeyecektir.ancak şuda bir gerçek bu kağıtta 1-1,30 arası %70 ky dökülür geri kalan %1,30-1,70 arası trenden iner.konjöktör olumlu devam ederse, çok az sayıda ky çok güzel fiyatlara ulaşır tabiiki alttan alıp sabreden için söylüyorum.illaki inip binen ler dönem dönem olacaktır.işte ben o alttan alıp bekleyenlerden olmak için uğraşıyorum.herkese bol kazançlar diliyorum.ama şu bir gerçekki borsada her kes kazanamaz.biri kazanırken biri zarar etmek zorunda.ama zaman ve sabır her işin ilacı
Sayın Nurikınay; Öncelikle şunu belirtmek isterim ki !!! Forumda konuşma ve yazı bile yazması dustürünü bile bilmeyen birçok kişi var.Hal böyle iken saygı ve sevgi ortamından yoksun bir şekilde sayfada bulunmak herhalde bizim gibi samimi ve seviyeli bir yatırımci için zor olan bırşey olmalı...Gelelim lot miktarına; ÇOK çok şukür ki rabbime benimde atacak silahim ve mermim var, tekrar ve tekrar rabbime sonsuz kere şükür. Benim beklentim 3-4 olmadan çıkmak yok....Yanin senin anlayacağın uzun vadeciğim. KAL SAĞLICAKLA....
Yüksek miktarlarda bilanço dan kar beklentisi oldugu şeklinde bilgiler gelmeye başladı.İnşallah hayırlısı ile yükselişe geçer.Eğer doğru ise yeni yeni tavan serileri bekliyoruz inşallah....Ytd dir..
Ygyo nun bugünkü seans sonu kapanışı ile ilgili bir tahmini olan var mı ?????
Seans sonu kapanış tahminim 0.78-0.79
Ytd.
diyorum.. tahmin olarak... ve geçmiş hareketlerine dayanarak...
80 üstü iyi olur son 1 saat önemli.
Ygyo alış ağirliklı devam ediyor..Ytd dir
Açıkçı yakaladılarsa yukarılara sürerler.Sonrasını açıkçı düşünsün.
Fazla 80 üstüne gider diye buradan baliklama dalmayın yeni alacaklar için diyorum, iki gün önce ne olduda hisseyi 73lere kadar indirdiler simdi 80 üstüne çıkardılar, hiç birşey olmadi, mal topladılar desem hayır, tersine mali millete 80 altına dağıttılar, şahsen ben 76 ortalama ile 30 bin lot aldım bugün saticam, 81 üstüne yazdım gelmezse 79 a kadar çekip vericem,
Yeni girecek ky varsa sabretsin derim, yinede herkes kendi bilir, almayın deriz hisse 1 lere gider o zamanda yaygara kopartir durur bazıları sonra. Ben şahsen 82 ve 83 satış yazdım gidermi oraya bilmem gitmezse çeker en kotu 79 dan veririm.Ytd.alacaklar iyi düşünsün.
su bulanıkken alım satım yapmak risklidir biz zaten suyun içinde olduğumuz için bize farketmez ama su hala bulanık bugünkü ve yarınki hareketler az da olsa fikir verecek yeni girecekler 82 üzerinde kalıcı olursa düşünebilirler.yada adrenalin olsun isterseler keyifleri bilir.76-80 bandından çıkıp bir şekilde kendine yeni kanal açması lazım 80 üzeri üst banda girer ...ammmaaaaaaa son sözü her zaman dayılarımız söyler buda kulağınızda bulunsun...
78-79 da 2.7 milyon alış 80-81 de 2.7 milyon satış emri var. Bi babayiğit de buraya lazım ki 81 ve üstü kapasın yoksa takılır kalır ytd
adamlar kontrol altında tutmak için satanın malını alıyorlar.yukarıyada satış giriyorlar baskı nereye kadar olacak bakalım....
Üstteki satışlar altta açık kapatmak isteyenlerin yazdığı hayali değerdir emin ol.Anında silerler aşağıyı da yukarıyı da.Artık ne yapmak isterlerse.
Kim kimi öper bakacağız ,izliyoruz.
Hayırlısı olsun bu arada alımların arttığinı hissedilir derece görüyoruz.Ytd.
1250k lot la oyak 79 kaldırdı global 1000k ile 80i ama oyak 79 aldıklarını 80 e yazdı böle giriyor bu 80 i alan global 81 e yazar sonra ordan alan 82 ye
yav yeşil diye bir hisse var 1.00 dan 19.00 olmuş bağınız varmı acaba
siee siee sie
ytd
hisse 6500k artıda bilin bakalım hani kademe destek
bence 79
çünkü 79 kademesi 6500k art da
;) ytd
Tekrardan Allah bereket versin guzel bir gun oldu :)
alan satan paylaşan olur mu?
81 gecilirse 94 ilk hedefim olur
Yarın ola hayrola....
Çiz tavana; biz de 1,30₺ için ne var ne yok abanalım be spek amca.
YTD
Çizermi dersin? Ayrıca bu bilanço saat kaç gibi açıklanır?Seans kapanışı olabilirmi ???
3-3,5₺ edecek hisse var lakin bizler 3,5 atıyoruz :))
Bilanço ne zaman bilmiyorum.
Gördüğüm 45 mio ₺ halka açık pay değeri var; potansiyelli bir hisse var; patron istese 20-25 mio ₺ ile tahtayı sabah akşam çizer; ama soru şu; istiyor mu? istemiyorsa planı nedir?
YTD