emir sayısı ( 84 adet) bence kendi satmıyordur. çünkü emir başına 3000 lot eder (251287/84=2,991)
Ha değişik aracı kurumlardan değişik hesaplarla satıyorsa bilmem ;)
Printable View
Emir sayısı şimdi 101 adam 50 lotu 1 er lot yazarsa 50 emir olur
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Emir sayısı önemsiz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anlaşıldı adamlar elimizdekilerini alana kadar taban yapacaklar. Bu fırsatı bu srfzlere veren spk ya lanet olsun. Ytd
tabandan hiç işlem oluyor mu arkadaşlar
lamba hiç yanıp sönmüyor
Evt beyler cümleten geçmiş olsun. Adamlar fırsatı yakaladı bir kere belki bir kaç taban daha yeriz. Ama şuna eminim ki bu tabanların ardından tavanlar da gelecek ve bu hisse yeniden 4 un üstüne çıkacaktır. Bu hafta bence fazla takip de etmeyin. Haftaya her şey düzelecektir. Sadece sabır. En kötü brüt çıkışını bekleyin. Ytd
bu yapılan hareket hiç mantıklı değil bu durumdan spek ne kazanabilir bence hiç br şey an itibari ile 2,700,000 hacim var eğer satmak isteseydi direk 3,04 e getirip satmazdı 3,40,3,50 ,3,30 buralardan satardı ve bu hacimin çok daha fazlasını yapardı.başka işler var gibi mesela vangıda neden ygyo dan hisse satın aldı hemde ygyo 0,75 iken 0,50 den adlı.sonra şeker bank tahvilinden nasıl 15,000 tl lik tahvil alabiliyor sonra şirket neden 3,000,000 lot daha almak istiyor.ve en önemlisi dolar bazında bir dolar etmeyen bir şirket görüntüsünü kesinlikle haketmiyor.başka bir plan olmalı benim bir tahminim var ama kimseyi yönlendirmek istiyorum.yazdıklarım asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir.herkese bol şans
Yarın da taban yapabilir galip dikkat li olalım
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse geri alimini brut bahanesi ile yapilan duzeltme sonrasi yapacak.Gorursunuz.
Sayın Terazi kağıt hakkında düşüncen nedir
Demek üstad adamı tanımıyorsun:) bence yarın tabana değdirmeyecek sınırdan dönüp 2.80 civarında yataya bağlayacak ardından bir tavan ve sonra yine aşağı... kesinlikle sallıyorum yatırım tavsiyesi değildir
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip bu ne yapacağı belli olmaz ky aldıkça verir aşağıya 1,5 a kadar bile indirir. Ama hisse uygun pozisyona geldiğinde seri tavanlar da gelecektir. Çünkü bu hissede daha operasyon yeni başlıyor. Muhakkak güzel haberler de gelecektir. Alanlara kademeli almalarını tavsiye ederim. Böylece speğide frenlemiş olursunuz. Benim bu hisseden beklentim çok yüksek. Marta kadar da burdayım. Çok ama çok oynak bir hisse ve sabretmesi de bir o kadar zor. Ben de dayanamayıp 1, 90 lardan biraz satmıştım. Şimdi yarın eksikte olsa lotlarımı geri koymayı düşünüyorum. Benim alım için uygun gördüğüm 2,5-2,6 arasıdır. Bundan sonra alacak olanlar 1 gün sonra satmak için düşünmesinler en az iki haftayı gözden çıksınlar. Ytd
Takas atarmisiniz arkadaslar
Tabanda bırakmasına çok şaşırdım. Bu yeni brüt sistemi geldi geleli ilk gün brutte taban yiyen ilk hisse de bu oldu. Zaten başlı başına enteresan bir hisse ben de öyleyim herhalde ki yapıştım kaldım burda. Biz bir önceki brutte hep aynı şeyi gördük yani hisseye yeni giren ilk gün satamadığı için galip onu o gün sevindirir ertesi gün burnundan getirir aldığı fiyatı zor gösterirdi. Şu anda beklenmedik şeyler yapıyor. O yüzden kafa yormayın alırsanız dediğim gibi en az 2 hafta bekleyin. Ytd
Eyvallah ustad inş. Hayirlisi olur ben 3.90 dan çıkmıştım bugün biraz tavandan aldım..yarın tabana sarkarsa biraz daha alacağım.bence henüz hareketini tamamlamadi. Belli olmaz 6x li rakamlarida görebilir. Kesinlikle ytd
Çok akıllıca bir şey yapmışsınız. Benim yapamadığım ve çok pişman olduğum şeyi. Bu hissede gerçekten al sat yapmayı beceren çok kazanır. Ben de dün 4, 03 tavandan satmayı düşünmüştüm. Satsaydim tabandan aynı sizin gibi bir miktar alır yarın da 2,5 lardan ne var ne yok alırdım. Şimdi portföyün kalan 3 te 1 i ile alacağım artık. Fulleyip bekleyeceğim artık. Ytd
Yarın satış fırsatı verir % cinsinden konuşmayım..
Bol şans ve kazançlar
Yatırım tavsiyesi değildir
Ben ne alıp sattığımı bu mecrada pek paylaşmam
Sadece nabız ölçmeye girerim forumlara
Demem o ki; bu popülerlikle bu tahta fazla yürümez
Sağlıcakla kalın
Doğru söylüyorsunuz her gelen en az 6 lardan bahsediyor. Birkaç kişi de banvt gibi 20 lerden bahsediyordu. Ben önceden de yazmıştım gideceği en fazla 4 ler olur diye. Belki uzun vadede 6 ihtimali olabilir ama ben beklemem. Diğer tüm iddialar tamamiyle hayallerden ibaret. Herkes flapla kıyaslıyor ama bilmiyorlar ki flapta ky hiç yoktu. Burası ise gitgide artıyor. O yüzden kimse boşa hayal kurmasın.2 lerden alıp 3,5-4 lerden satan bu hissede en çok kazananlardan olur. Marta kadar bir ihtimal 5 Mayıs a kadar bir ihtimal 6 olabilir. Bundan başka kimse birşey beklemesin.ytd
Bu kagit yinemi burut takasa alindi
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ama bu gidişle zaten ky kalmayacak.Psikolojisi ky yi yıktı.Bi daha bulaşan olmazsa siz görün vangdyi.
https://i.hizliresim.com/V34ojV.png
şimdi bu grafik aşağıyı mı yukarıyı mı gösteriyor.Yemeyin bizi.Bişeyler var bu kağıtta.
deniz biraz daha fazla alsa güzel olur.
ayın başından beri metro ve iş dışında sadece halk,ak,tacirler,ıcbc,a1,marbas almışlar azıcık azıcık sırf onlar için mi bu düşüşler.Ky dediğiniz burada bittik öldük diyenler 3-5 spek adamı değilse ne olayım
Flap ve Beyaz’daki abartı yükseliş maldan çıkamama kaynaklı..
Kıyaslama yapmayın.. Doğru düzgün kazanamadı tahta yapıcı oralarda..
Ama Galip görüldüğü üzere her zaman alıcı buluyor... bu tahtaya 3.60 üzeri dadanan 300bin den fazla alıcı vardı
Yarın "2.50" bekliyoruz yani Hımm..
Hadi bakalım yarın olan hayır ola.
83/85/88 buralardan bir yerden döner diye görüyorum..
Bir iki gün buralarda (2.90/3.30) sürünebilir. Sonrasına bakarız..
Akılsız başıma 2,84. Ten ne güzel gidiyordu gittik 2.89 a satış yazdık
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2, 70 ten çok kolay verdi demekki bugün de tabanız.ytd
Acele etme derim
Arkadaşlar dün yazmıştım alım için 2,5- 2, 6 uygundur diye eğer 2, 5 u kırıp taban olursa yarın da kesin taban olur.ona göre hareket edin.ytd
O zaman ortak destek geliyorum:)
Adam malimi verin diyor bizim ky hâlâ mal alıyorum alacam diyor tekne küçük herkesi taşımaz mokokoya devam
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama önce albarakadan bugün %10 almalıyım ytd