Bence ülkesini zor şartlar gordumu terkeden vatan haindir.
Inanlar o serveti kimin ülkesinde kimin sırtından kazandı acaba.
Neden iyi günlerinde cebi paraliyken terketmedi acaba.
Türkiye ye bu yüzden üzülüyorum işte.
Printable View
Hissede 0.82 ve 0.80 kuruşa kademeli Bir yıl vade de alım yapmak için bekleniyor.topu topu iki kademe. Kademeli alimda arayı açmak lazım.sure uzunsa.ha günlük alım da her kademeden alır satarsin.garibime gitti bu hisse deki yatırımcı davranışı.
Kuzen bilgi için teşekkürler.
Inşallah dediğiniz gibi olur.ufukta bir kiriz geliyor diye herkes bağırıyor.kaybetmeye kayıp edecezde en az hasarla nasıl kurtarırız onun için sorguluyorum
Bu ara doğru hisse yok.Trend değişti.Borsadan komple çıktıysanız çok mantıklı.Başka kağıda girecekseniz bir daha düşünün sayın boran.Bu gene akşama 0. 82 0.83 der orda kapatır.Diğer kağıtlar kumar.
.81 den ilk kademe alım yapılmıştır. Hedef mart 2019
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama ben iki sene evvel bu hisseye ilk girdiğimde reflex olarak işlem hacmine hergün bakardım ve günlük 400bin civarında seyrederdi. Yılbaşından bu yana arada eskisi kadar yoğun olmasa da yine bakıyorum ve hep milyonlarda seyrediyor.
SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
is gurubunda tüm hisselerde bu yıl sıradışı bir hareket var.ben bunu hiç pirim yapmamalarina bağlıyorum.sira bunlar da diye düşünüyorum.bu düşüncem ile ısgsy aldım 1.62 den. ya 2.6 ya gitti.bugun geri 1.62 ye indi.bence düşmeyecekti.erken seçim kararı derken not indirimi derken İran v.s.basladigi yere geri geldi.sahsi kanaatim bu hissede dahil birileri pozisyon alıyor ve endeks düşüşü ile silkeleme yapıyorlar.
çoğunluk ısgsy ve isgyo ile değişik yaptım az bir lot kaldı oda dursun bakalım.borsada trend değişmemişdir bence.sadece seçim öncesi yüksek faiz almak için hükümet sıkıştıriliyor.secim sonrası bir yükseliş kesin olur.yeni hükümet yeni şans.o Yükseliş nekadar aşağıdan başlarsa okadar karlı olacak büyük oyuncular.dertleri bu .yat tavsiye değil.
Hem doları yüksek bozacaklar.hem yüksek faiz alacaklar hemde kelepir hisse senetleri alacaklar.bir taşla birkaç kuş.
Grafiğe göre destek neresi 75-74 görülme ihtimali varmı olabilirmi?
bugün 80 e gelince aldım baya bende.bu krizde almıcamda ne zaman alıcam dimi..saygılar
Geçen yıl temettü ertesi alıp martta temettü den birkaç gün önce çıkmıştım, bugun tekrar 50 ye yakın lotla giriş yaptım hayırlısı olur inşallah
.78 bekliyordum yıl içi hedefime ulaştı. Sabırsızlık ve cesaret eksikliğinden hedeflediğim fiyatın üzerinden aldım :( fiyat bir miktar daha düşebilir. acele etmeye hiç gerek yok.
daha alımlaım bitmedi birazcık daha oyalan burlarda be
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24150
seçimler için hissenet anketi açılmıştır
oylama gizlidir. oyunuz hiçbir şekilde gözükmeyecektir.
hissenetin anketleri net skoru göstermez sadece forumun genel eğilimini yansıtır. ama genede oylamaya ne kadar çok katılan olursa o kadar sağlıklı olur.
sadece oyumuzu kullanalım yorum yapmayalım
hayırlı olsun...
Bir süredir topige yazmıyorum.
Nedeni..
Temettu sonrası hisseden tamamen çıkmıştım.Elimde hisse olmadığı içinde, balkondan izlemeyi uygun gördüm.
Bu gün tekrar 79 la yuvaya dönüş yaptım.
Hayırlısı olsun.
Ilk isyat maliyetim 0,83 idi.
Bu sefer 0,79 la başladım.
Hissede yaptığım analiz sonucu gördüm ki şirket bir kaç yıldır geçmiş yıl kârlarından ekleyip temettü dağıtıyor eğer bu yıl yeterli kâr elde edemezse temettü verimi oldukça düşer
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
UV biriktirmeye devam..:cool:
bu zor günlerde taş gibi sağlamız..
syg..
1997 den beri ne vermis, hangi yil ne kar etmis, tum bilgi var burada.
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=ISYAT
2012 de 6 Milyon ZARAR etti, o yil dahi 16 kurus net nakit temettu verdi.
bak kurban geliyor gidin koyun keçi alın parası çok olan dana düve alsın kurbanda satar en az yüzde 20 kar edersiniz:oleyo:
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=ISYAT
temettüyü düşsek bile sermaye azalması var
2008 krizinde borsamız 53 bin seviyesinden 23 binlere düşmüştü sanırım.. O seviyelerden belirli bir oranda hisse senedi alan kişilerin bir çoğu şu an da kısmen temettü emeklisi oldular bence.tabi uzun vadeciler.darısı bizim başımıza biriktirmeye devam..saygılar
biz hisseyi bıraktık 83-84 lerde ,izin bitti döndük bide ne görelim tutamamışsınız hisseyi yerinde.biraz çaba biraz fedakarlık hep bizle olmaz bu iş :) şaka bi tarafa borsanın bu denli kötü durumuna karşı sağlam duruş sergilemiş bana göre.
Kalvin hoşgeldin.Sen yokken çarşı karıştı.Bu rakamlar bu zamanda iyidir.
hos bulduk hakem.evet tozduman olmuş ortalık dediğin gibi bu duruma göre işyatın vaziyeti bencede iyi görünüyor.seçimlerden sonra ve herşeyin düzeldiği an 90 lı rakamları görür bence.ayrıca geçen sayfalarda yazdığın yazı çok güzel bir yazıydı ( bu topraklarda ölme konulu yazın ) helal olsun tam benim kafadasın biz bu topraklarda can bulduk bu topraklarda can veririz.
ama şunuda eklemek istiyorum işyatın vaziyet iyi ama şirkette öz sermaye erime söz konusu mevcut bu biraz kötü gibi duruyor.bununda çözümü kar yapıp temettü vermiyerek yada bedelli ile düzeltilebilir gibi geliyor daha öncede yazdım gibi anımsıyorum.
Kalvin spk dan günlük takibi öğrendiysen bir garipliği sen de farketmişsindir.Portföy cuma günü aniden 212 900 e falan düştü.Aniden 4 5 milyon eridi.Sonra bugün gene 215 li rakamlar eurobondlar ve doların oynaklığı nedeniyle sanırım.Ama paranın para edeceği zamanlarda paramızı emanet ettiğimiz işyat profesyonelleri para kazanamazsa şirket yönetimi hesabını sormalı bence.Olmazsa kalvin senle bende baya lot birikir o zamana kadar ,yönetim kurulu toplantısına katılır kendimiz sorarız hesabı:)))))))