Aynen bende böyle düşünüyorum..
Haziran sonu görüşmesi gibi..
Dolar 5.84-85 direncinden satış yedi dün ve bugün..
Üzerine atarsa zayıf bi 5.93 sonrası zaten 6 üstü olur..
MB dışında 6 nın üzerine atabilecek bir güç yok şu anda..
Printable View
'''Son dakika... Trump'tan Türkiye açıklaması: Erdoğan 13 Kasım'da konuğum olacak'''
bundan önceki oyalama süreçlerindeki aynı taktik. sari kafa Türkiye yi aldatma , oyalama , bekletme yeni süreci başlatıyor.
sari kafa nın sözüne güven yok.
6.25-6.50 Ye fit olur herkes bozmaya başlar sonrası ne olur bilmem ben 3/2 sini bozarım 6,50 ye kadar geri kalan bekler suriye bitene kadar diye düşünüyorum belkide hiç bozmam bilmiyorum psikolojim bozuldu valla git gellerden dengesiz trump
Vatan millet edebiyatının olmadığı
hergün dolar kaç lira diye ekranlara kilitlenilmediği
soğan patatesin bol olduğu
MALTA gibi bir ülkede yaşamak da var AMK...:kahkah:
Hazine iç borclanma oranı eylül de yüzde 136.8 cıkmış önceki yüzde 94.6 oranına göre.Ortalama vade ise eylül de 26.1 aya in miş önceki 38.8 aydan.Tarih bilmiyorsanız okuyun ünlü padişahınız Abdulhamit 1881 de duyun-u -umumiye yi memleketin başına nasıl sardı. Harekat marekkat derken esas geleceğinizi dış güçlere, Londra ya tapuluyor bu islamcılar.
Ne guzel dedin ama ben 6 aydir Turkiye de yasiyorum. Onlarin hayati da cok sikici ya. Hic aksiyon olmuyor. O da cekilmiyor. Biz alismisiz [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 gün kanada daydım dün döndüm,gerçekten bizdeki gündemden sonra orası seçim olmasına rağmen yavan geldi.
Her sene Dolarda en rahat ay eylüldür.
Neden, Çünkü çiftçi üretmiştir, turist gelmiştir, para bırakmıştır. Herkesde para kazanmıştır.
Dolar diptedir.
Ekim-kasım-aralık-ocak dolar fişekler gider herkes arkasından bakar. Neden.
Çünkü Türkiyenin şirketlerinin yarısından fazlası yabancılarındır.
Yörsandan-Komiliden-Erikli-Sırmadan çık.. misal.
Yabancılar bu şirketlerinin her yıl kazandığı karını Ülkelerine götürür. Borsada bile ne kazandık diye muhasebe yapar mal satar.
Kasım ayı bu nedenle doların önlenemez yükselişi yaşanır.
Her sene böyle olmuştur.. Bakalım bu sene ne yapacak..
Son dakika: Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda Cumhurbaşkanına verilen iznin bir yıl uzatılmasına ilişkin tezkere TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
dövizciden 50 TL ucuzdan altın aldık .
Kameralardan tespit edip buldu bizi
ABD Başkanı Donald Trump'ın Senato'daki en büyük destekçilerinden biri olan Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine düzenlemeyi planladığı operasyonu gerçekleştirmesi durumunda "cehennemden gelme" yaptırımlarla karşı karşıya kalacağını ifade etti.
Donald Trump'ın Senato'daki en büyük destekçilerinden biri olan Graham'ın yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Türkiye Suriye'nin kuzeyine girerse, bu adımı Kongre'nin cehennemden gelme yaptırımları takip edecektir. Kapsamlı, derin ve yıkıcı yaptırımlar."
Rusya doğru örnek değil, 2019'da emeklilik yaşı kadınlarda 60 erkeklerde 65 oldu, 2028 yılına kadar intibak sağlanmak üzere.
Hindistan'da emeklilik yaşı 60 - 65 arası.
Çin'de Erkekler için 60, kadınlar için 50. Devlet memuru kadınlar için ise 55 yaş emeklilik için sınır.
Bu durumda iddianız bir tek Çinli kadınlar için doğru. Bir de Rus kadınlar için geçici olarak..
Veriler wiki'den..
Fed/Powell : FED yakında bilançosunu genişletmeye başlayacak.
FED/Powell : Bilançoyu genişletme bir QE olarak görülmemeli.
Cin
The retirement age in China currently is 60 for men and 55 for female civil servants and 50 for female workers. By 2038 there will be an equal age for women and men set at 67.
Rusya
In the news yesterday: despite public protests on the matter, Russian President Vladimir Putin signed into law a pension reform bill which increases the retirement age, formerly age 55 for women and 60 for men, to age 60 and 65, respectively.
India
The current retirement age for most government workers in India is 60.
------
Ozur dilemeni bekliyorum ama ona karakter lazim.
Dunyanin hicbir ulkesinde 60 yasin altina emeklilik yok. Kaldiki aramizda 38 40 45 50 yaslarinda bir suru emekli olan var.
Erken emeklilik istemek beles para istemek gibi bir sey
FED/Powell : FED büyümeyi desteklemeye uygun hareket edecek
-FED yakında rezerv artırmaya yönelik adımlar açıklayacak
40 li yaslarda emekli olmayi bende sacma buluyorum. Cunku cok erken bir yas. Ideal yas 55 60 dir Turkiye sartlarinda. Avrupa da bu yas yuksek olabilir ama onlarla kiyaslamamak lazim
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.