Aracı kurumlara bakıyorum ilk 3 kurum 35 üstü maliyet tokadı yemişler ziraat zararına satış yapıyor
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Aracı kurumlara bakıyorum ilk 3 kurum 35 üstü maliyet tokadı yemişler ziraat zararına satış yapıyor
Aynen öyle.. Bende bu kadar beklemiyordum.. Dün tamam burdan dönecek dedik yanıldık.. Bunun yuzunden katmr i kaçırdık. Ama biraz kol kesip cüzzi zararla katmr e giriş yaptım.. Elimde giderse yuzde beşlik zararı kurtaracak kadar fener kaldı.. Mala giren neredeyse hiç kimseye çıkış şansı vermediler.. Bir yerden lıg için yeni bir fıyatlama yapacaktır ama nereden dibini bulmak güç..
30 da 52K var bakalım alacak mi
Hayırlı olsun kardeşim tekraren....Hatırlarsan ben sana o zaman demiştim çok az bırakmışssın diye......Ben de azalttım.....Ama yine de 330 un aşağısına düşürmedim parayı.....Bedelsiz,spor ve SİP-GİP-YİP tekiler sayesinde 3 milyon tl yi aştı param çok şükür....Yaklaşık 3 milyon civarı da gayrimenkulde var...Yani toplamda 15 ayda borsadan yaklaşık 6 milyon kazandım...Ana para ise sadece 130 bin tl.....!!!!
Kimse inanmaz ama GERÇEK.....KWON3 arkadaşım şahit bunlara.....!!!
Gs ve diğerleri dün artıya geçmişti. Gs bugün de artıya geçmişti az önce, şimdi yakın.
Bunda 2 gündür budama var, saç sakal var, açık kalp ameliyatı var.
Bi sebebi olmalı. İstemedikleri birileri girmiş olabilir. Onlar satsın diye acımazszca basıyolar sanki.
Başka bişey aklıma gelmiyor.
Teknik taktik mekanik pnomatik hidrolik grafik baksam da hayatta inanmam, çok nadir buna göre işlem yaparım)
Çıkışta teknik bi durum öngöremeyenlerin
Düşüşler de teknik mekanik demesi
Maalesef bu kafa bizi bitiriyor.,
Yoksa 55 den 29 tl ler. Epey bi sondaj olmuş.
Epeydir böyle bi düzeltme borsamızda görmemiştim, iyi düzeltmişler.
Ben de nerden reaksiyon verecek diye bekliyorum.
Çıkışta almayanı pişman ettiler
Düşüşte de alanı pişman ettiler.
Welcome to Borsa.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
Bence vakıf a vs ireye bu hareketle yukarıdan mal sattırdı lar.. Şampiyonluk potaya girmeden görülen zirvenin görülmesi veya geçilmesi oldukça zor.. İnşallah çok can yanmamıştır.. Çok ağlayan da görmedim açıkçası...
İyi kazanmışsınız ben hep küçük oynarım sizin için de hayırlı olsunSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
29.24 e 80000 lot alım girmiş... İnandıkmı.. ?????
29.24 e 31 emir ile 97562 adet lot bırakmış namussuz
Deniz yatırım almalı
Ziraat satıyor
koskoca fener hissesini oyuncağa çevirdiler ya len... İnanılır gibi değil...
Taban olacak...
Şu Ziraatteki elemanın fişini çekmek lazım...
Bu hızla yarında taban yapar...
Daha biz şampiyon olacaktık...
Meksa A1 gelin ilan ziraat nedir ya
En heyecanlı tahtalar Etiler R ile rtalb idi
Ziraat hemen satıyor bu namussuzun maliyeti düşük değil aslında
5'' tepe yapa yapa iniyor
Senaryo hep aynı..
Tahta çıkarken de yuzde 6,7 yukarıdan açıp tavana kıtlıyordu ıkı gundur tersini yapıyor yuzde beş altı aşağı aç yedire yedire bas tahtaya...
Brut takas bunların ekmeğine yağ sürdu giren hıc kımse maldan çıkamadı..
Madem alacaksın böyle bir karar 20/25tl de al kimse magdur olmasın.. 54 tl zirvede brut kararı geliyor.. Ne dıyebılırsınızkı..
ziraat yatir uzerinden satis yapiliyor ve elinde 2 milyondan fazla var
alicilar hala.isteksiz 1 saattir alici taraf ayni
ziraat artirdi satislari serfsz
Şelale..
Çıkış ta düşüşte aynı...
ne hisse varmış elinizde be sat sat bitiremediniz...
deniz ve ak topladi yarim saattir 200bin
yarinda 28 gapi kapaninca tepki gelecek diyene gecirirler
2008 hareketini yaparsa durum vahim...
Vay namussuzların evlatları nasıl bir mal geçirdilerse artık 50 üzeri, 4 günde %50 düştü..Her tabandan millete aldırıp aldırıp kütür kütür düşürüyorlar..
Operasyonun kallavisi olmuş kallavisi..
SİP-GİP-YİP nedir ?SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki taban daha yaparsa TH ler dadanir foruma
düşsün biraz daha ben gerçek anlamda alım yapamadım henüz..:)
cavani mavani gibi biseyler duyduk ya , bakalım..ytd
Kimi alırlarsa alsınlar taban serileri bitecek gıbı değil.. Sağlam mal dağıttılar.. Dün ara vermişler meğer seriye :kahkah:..
Onda da brut takas sağolsun giriş var çıkış yok diyor..
Hertürlü kucaktasın yani..
Bazen kol bacak kesmekte hayat kurtarır..
Bır nevi suni teneffüs :)..
Ali koç bu senin eserin yaverlerin mutlaka bunu okuyordur.
Hırsızsınız.
zorakipaşha
Ziraat bu hızla satarsa geldığı çöplüğe gerı döner..
şuan 1.144 bın lot malı gözüküyor son bır yıllık takasta benım gorduğum..
bu malı bitirmek isterse bu iş burada bitmez.. Bu haftanın neredeyse tamamında ziraat mal sattı..
Keşke genel takasları atabilecek bırı olsa..
Ben yarınkı duruma göre kararımı vereceğim..
Herkes iyi düşünsün..
aklimda deli sorulat var simdi. mal bosaltacak olsa bunu burut takasta yapmaz. satislarin birazini karsilayip asagi inmesine izin veriyor. alicilari inceledigimde aslinsa hisse el degisitiryor bana gore .. sanirim insanalrin bezme noktasina kadar buna devam edecekler belki yarin belki sonra
bisey olmaz bana hava hoş..
taban taban giden hissede mal dağıtması zordur , nasıl olsa bı yerden dönecek , ben bugün alım yapmadim ,alım yapacaksam da portfoydeki fener hisse sayisi/10 kadar alırım , belli bı disiplinde olduktan sonra kaybetmek zor..
ben yaklaşık 1 yıl olacak hissede para kaybetmedim , daha doğrusu ne hisse ne emtia ne de dövizde..
biraz surunecek kağıt önemli değil benim açımdan , yüklü alanlar varsa onlar düşünsün..
ytd
ayın 24 üne kadar alım yapmayacağım mesela şu anki planima göre , haaa eldeki hisselerden biri uçar gider onun karı kadar alırım , sportiflere ana para harcanmaz..ytd
Ben bugün öyle bir taban yedim ki size anlatamam....Hadi GS da düşşse tamam ama GS taş gibi durdu....!!!!
10 bin lot 30.30 maiyetli FB hisselerimde bugün taban yedim....Yarın için tabana satışlarımı koydum.İpimde değil.İster taban fiyattan gitsin....!!!.....Son zamanlarda böylesine gücüme giden bir hareket olmadı....Zoruma giden kaybedeceğim 30-40 bin tl değil.Ben zaten FB sayesinde spor hisselerinde 1 ayda yaklaşık 1 milyon tl kazandım.Ama bugünkü rezillik çok güzüme gitti.Yahu ben FB de 30.30 aldığımda GS 3.72 de idi....GS 3.77 kapattı günü....Bu saatten sonra FENER hissesinde işlemler yapmak beni bozar.GS hissesinin dibi belli en azından ama bu FB nin nereden döneceğini artık kestiremiyorum...!!!
Ulan nasıl rezillik küfrediyorsun hareketine ama satamıyorsun.Çünkü öğleden sonra almışım ve elimde kalmış....!!!
Been bu parayı bir hisse alıp 3-5 ay bekleyip parayı 10 a ,20 ye 50 ye katlayanlardan değilim ....Ben hissselerde aktif SAVAŞAN birisiyim....!!!
Mesela dün 17.5 milyon tllik işlem hacmi yapmışım.Bugün 8 milyon hacimde kalmışım....!!!
Dün ve bugün eggükonya-karton-fmizp-cmbtn da ne işlemler yaptım aklınız durur....!!!!
Artık tatardemir ölmüştür......Yaşasın HATİP AĞA.....!!!
Yaşasın BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SEZON 3...........!!!!:halay::halay::halay:
Ben de 29.16 dan sattım halbuki sabah kâr ile ha da maliyet ile satabilirdim inat ettim halbuki ben çok yakın stoploss ile trade ederimSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.