Tebrikler TCD'ye, gayet iyi...
Printable View
Tebrikler TCD'ye, gayet iyi...
Onsun gece 2 deki hareketine bakin
Riskin gecip gecmedigini gorursunuz...ytd
Viop %.0.70 eksi
üstadım, seni tahmininden ziyade samimiyetinden dolayı tebrik etmek istiyorum. biz her an Rabb'imize böyle ihlaslı yaklaşabilsek neler olur neler de. biz çoğu zaman Rabb'imizi unutuyoruz. bu sözü ihlas ile içten söylemişsin anlaşılan. tebrikler üstadım, tebrikler tcd
Ustadlar
Paniklemeyin
Kotu durum olsa dolarin suan kopup gitmesi gerekirdi. Gerci ons baskiliyor ama yine de artardi...
Full cikis girdim ben...kalanlara bol kazanc dilerim...
Bari bugun arti kapatsin da bana da kalanlara da yarasin...
Eib sagol
Nazarin Zararin buyuk kismin tpf eib osd yle kapattim. Buyuk ihtimal ozel sektora gececegim tamamen. Stoploss seviyem gelirse tabi borsada
Nazar degmesin
Gorusmek uzere!
benim de full çıkasım var. bugün eksi yazacağı belli, 1 gün daha zarar yazacağız, sonra yarın artı yazar çıktığımızla kalırız.
bilemedim ben de napacağımı. 12 ye kadar izleyelim bakalım.
-1151 ile başladı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir şey olmaz arkadaşlar.
Ederini bulur borsa.
Düzeltmeye bahane oldu.
Desteklerde destek atılır.
Çok kırmızı, ben de webster üstat gibi düşünüyorum, yarını da beklesek, yeşile dönmesi epey zaman alacak gibi..
Bu soruyu daha önceden sormuştum ama cevap alamamıştım belki arada kaynadı.
İçinde emtia ve hisse senedi olan bir fon var mı acaba? ya da sadece emtia olmayan bir çok değişik farklı araç olan bir fon var mı? tüm emtia fonlarına bakıyorum %90 ı emtia görünüyor
öncelikle bir konuya açıklık getireyim. sabah tcd getirisine ekran okuyucuyla bakarken -0,1,9775 gibi anlayıp sevinmişim. jetonum, sonradan düştü. ama yine de tebrik edilecek bir durum, çünkü cuma verdiğini dahi tam almamış. bu gün ne yapsak konusuna gelince, karar vermek elbette zor. şu bir gerçek ki bu olaylar tam olarak durulmadan geçen haftaki ralli havası zor. diğer yandan yarın daha iyi bir gün olur mu sorusu kafamızın bir kenarında duruyor. şu durumda benim açımdan iki yol var. ya hepsini satıp veb üstadımız gibi kenara çekileceğiz. ya da umudumuz devam ediyorsa kısmi satış yapacağız. hisse fonların yarısını satıp yarına bakacak, düşüşlerde bu sattığımızı yerine koyarak deneme yapacağız ya da kalan kısmı da biraz daha yüksekten satarız diyeceğiz. her hâlükârda işimiz zor. Allah yardımcımız olsun
İbrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
11s
#SONDAKİKA
ABD Merkez Komutanlığı:
Kenya'da ABD Kuvvetleri’nin bulunduğu üsse düzenlenen saldırıda 1 ABD askeri ve 2 Pentagon personeli öldü.
— WSJ
Toz duman olan ortamda sağlıklı karar zor veririz, ondan dolayı piyasa normale dönünce zararı çıkarırız diyerek bende çıkış yaptım.
Ytd
Global yatırım holding ykb kutman: Bir teknoloji fonu çıkarıyoruz, bir de spor ve medya fonu çıkarıyoruz
%75 tcd satış veriyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün satış emri verseK bugünkü fon fiyatından mı satar yoksa 2 gün sonraki fon fiyatından mı satar T2 fon ismi HSA
Ustadlar tek tek cvp vermiyorum isyeri yogun
Full ciktim
Isterse yarin arti 5 yapsin
Bu sis zor kalkar. Yarin arti 5 yapar
Mk trumpu biryeri vurursa al basa bela
Stabilde gunde 0.50 artiyla devam edilene kadar ppfdeyim...ytd
Tam da böyle birlşey sormak istiyordum. Şu an (12'den önce) vereceğiniz satışta fiyat ne olacak? Şu an açıklanmış olan fiyat ise daha da düşüyor muhtemelen (şu an piyasanın aşağı olmasna bakarak söylüyorum) yani satmak karlı gibi. Doğru mu çıkarım?
Tersini de sorayım; piyasanın bugün aşağı yarın yukarı gideceğini düşünüyorsam alış emrini ne zaman vermeliyim ?
Boyle ise tukureyim
Irak borsasi arti 0.63 te
Adamlar yuzunden bizim borsa cokuk
Ustadlar dunya kavruluyor...dax fransa vs gocuyor
Haftasonu biz buna dikkat cekmeye calistik bazilari bitti yola devam dedi...
Tpf küçük merdiven yapmış yine +0.25
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğilin eğilin geliyorlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gayet iyi getirmiş bence azı bulamayan çogu bulamaz hesabı,İST dan çıkıp bunamı girsemki 2 side BAF fonu ama fark çok
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TPF