yatirim finansmani cok pis ellediler dahada gö.ünün üstüne oturamaz
Printable View
yatirim finansmani cok pis ellediler dahada gö.ünün üstüne oturamaz
yat. fin de ne kol kaldi ne bacak resmen gö.nün yarisini aldilar
Heyecanlı olursan olacak olan budur.
Bana pandemi başlangıç zamanını anımsattı bu durum. Hacimsiz taban taban indirmişlerdi. Bu kağıt ne zaman yükselse ülkenin ekonominin başına bir iş geliyor.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yat fin da bence ayakçıları, geçen seferlerde de halk, alnus, ziraat, gedik vb. patladı ellerinde dedik al gülüm ver gülüm ile tekrar girip mal aldılar bunların dakikası dakikasını tutmaz, boşverin o almış bu satmışı esas olan tarlanın fiyatı ve imar durumu gerisi bizim için tiyatro oynuyorlar.
bugun gene 70 giderse cogu kisiye gecmis olsun derim
Hisse resmen sinif atlamis
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kısa vadeli olarak eylül ayında ki meclis toplantısı yaklaştıkça atraksiyon adrenalin artarak devam edecektir.
Meclis eylülün ilk haftası mı toplanır.?
Eylül ayının ilk pazartesi günü oda 7 eylül oluyor.
eylule ne kaldi şunun şurasinda su icmeye devammmm
asil beklenti imar ciktiktan sonraki surec cok onemli...biz ona odaklanalim imar ciktiktan sonra
Çok ilginç borsa düşüşlerinde baskı yok hisse de spek tatilde mi ki? Maaşını mi vermediler yoksa? Adil nerede Muratlı ve A131ciciler nerede?
Sent from my iPhone using Tapatalk
20 25 bin lot dolaşımda bırakmışlar kimde olduğu önemli değil onlarda kendi aralarında al sat tut zart zurt yapıyorlar.
Her kes imar bekliyor. Tahtadaki hareketleri takanlar twitci ekip.
Siz bir ara satıp çıkmışsınız,hissede misiniz yine?
Teknik olarak önü açılmış gibi duruyor. Darısı imara ...
https://share.icloud.com/photos/0_X6...mBCdS5XvlDXZ1A
Bir önceki dairesel hareketler oluşarak fiyatlara %. 40 artışa yansıtacakmı, trend olarak pek sorun görünmüyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık spekülasyon başlamış satan dönüp mecburen yukardan almaya başlamış. Benim izlediğim gördüğüm bu yönde. Twitciler çoğalmış bir dünya takipçisi olan twitciler.
90 tl altın da maliyeti olan eski yatırımcı neredeyse yok gibi bu fiyatlardan alanlar bizlere göre bedava aliyor hisseyi.
Yeterki imar çıksın varsın biz daha az kazanalim.
Güzel herkes enerji petrol şirketlerinde spekülasyon peşine gitmiş gibi. Söz sirasi ustada yoda master.
Ilginç yine yolunu kaybetmiş yabancı robotlar gelmiş dün bugün meri credit yatfin.
Merkezin faiz kararı da açıklandı değişen bir şey yok o zaman geriye bizi ilgilendiren asıl mevzu eylül ayı toplantısı kaldi.
Unutturmayin da bir ara bu beklentiyi satın alalım.[emoji16] Belki yarın belki yarından da yakın demiş büyüklerimiz...
Agustosta bitmek üzere gazbaba.bi hareket yok.eylülüde bos gecmese bari
ölü topragi serpilmis gene...
Aynen buradan satıp gaza kaçan oldu.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne bileyim insanlar çabuk gaza geliyor.
Gazı biten hisselerden turgg geri dönüş bekleriz . [emoji16]
Bu son 3 4 gündür gelen yabancı robotlar 10 bin lotu geçti gibi t2 takas gerçekleşecek mi görelim. Biyiklimi biyiksizmi neyin nesi neden geldiler yine. Yorumu olan varmi.
Belli oldu haftaya kapalı gişe oynayacağız çok satan var yabancı bu kadar mal alabildiğine göre çok ilginç beklenti bu kadar yaklaşmış durumdayken .
Yada bütün senaryo bizim üzerimize kurulmuş saf gibi izliyoruz.[emoji16]
Hayırlısı bu hafta hacimsiz düzeltme haftası oldu.
Enerji şirketlerinin gazı çabuk bitti. Hepsi taban oldu. Birilerinin canını kötü yaktılar.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kumar olmuş yatırım.
Acımam kimseye.
Para için ne yalan söyleniyor bu alemde.
16-6=10 kalan işlem günü.
benim 4.60 dan aldigim aksen ler vardi bugun verdim...iyi bi al sat yaptim...turgg ler zaten kilit sekilde duruyor...onlara al sat yapamiyom nedense