https://s12.directupload.net/images/201125/8bvvjlhi.jpg
günlük pasta
Printable View
rakamlar ve grafikler standart durumlarda ise yarayabilir fizikte normal.sartlar altinda diye bir tabir vardir yani g sbt surtunmesiz ortam oda sicakliginda
gecerlidir bu grafikler ve analizler gercek sirketler icin yada ekonomisi daha stabil olan ulkelerde o bile
pandemi savas disinda calisir gerisi yalan dolan
bu hisse icin hicbiri calismaz
bos bos isler
gidin adam gibi bir is yapin ne bileyim ceviz ekin
ahsap oyuncak yapin yemek yapin internetten bir urun pazarlayin hic bir sey bilmiyorsaniz arsa alin boyle sacma sapan hisselere para yatirip beklemekten daha iyidir
hus, neler dedin öyle normal ortam gbt falan, sen de bıktın dimi bu şehirden, halbuki o kırsal yokmu...hak veriyorum sana, ama vazgeçilmesi gereken şeyler var... uzun lafın kısası para kazanmak lazım kenara koymak lazım...
yanlış anlama ihlas özelinde bir yorumum yok, senle spek arasında beni ilgilendirmez.
cefaks özlemişiz paylaşımlarını teşekkür ederim.Emeğine sağlık.Bizi paylaşımsız bırakma.
Bazı hadsizlere ne desen boş. Özürleri kabahatlerinden büyük. Kendi dedikleri yaptıklarıyla çelişen bu küçük beyinliler yönlendirme yapıyorlar akıllarınca. Sormaz mı millet sana ne işin var burada diye. Adam olun da gidin adam gibi işler dediğiniz işlerle kendiniz uğraşın en başta. Kuru kalabalık etme.
bunlar hangi akla hizmet ediyorlar
Bu ne Baskı Hepsi aynı elden Hareket ettiriyorlar
be yuh diyorum Tasmalılara bir gün O tasma onlarıda Götürür
Özet Bilgi
İhlas Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.?nin kuruluş izni için SPK?ya Başvuru Yapılması Hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
15.09.2020
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz tarafından 15.09.2020 tarihli özel durum açıklaması ile, İhlas Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin kurulmasına karar verildiği ve gerekli çalışmaların yapılarak, kuruluş izni için resmi kurumlara başvuru yapılacağı açıklanmıştı.
Şirketimizin %45 oranında hissedarı olacağı "İhlas Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş."nin kuruluş izni için bugün (26.11.2020) Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı'na başvuruda bulunulmuştur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/890139
Tam bir O...nundahası evlatları
Milleti söğüşlemek için şirketiniz az, biraz daha sayıyı artırın. Açın borsaya! Bi bedelli, bi bedelli daha, bi bedelli daha...Siz zaten ticaretten kazanamıyorsunuz ki hep zarar açıklıyorsunuz. Üretmeye gerek yok . Bu bedelli işi iyi ! Akarı yok kokarı yok! Y.t.d.
:wu:nerde bu insanlar yahu,
https://www.youtube.com/watch?v=hLrJHHFhkf4
17 ve 20 grafik açısından mühim dirençler !!!
https://i.hizliresim.com/ZOxHec.png
https://i.hizliresim.com/eVNKGc.png
bu calismaya gore bugun 114 kapatirsa kanaldan cikmis mi olmasi gerekiyor
bi dakka aklima bir sey geldi alttaki cizginin altindan paralel cizersek yine kanalda olur
dahi miyim neyim
Arsız çomar...
Kanalları kırarım diyorlar kanal takip edenler klasik teknik analizciler stop olur. Bence daha yaratıcı olmak lazım
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ew ne diyor ona da bakiyor musunuz . Ona göre de grafik cizdirip hareket etmek gerekiyor haliyle Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katar la gayrimenkul işine giriyor galiba
Herhangi bir bilgi kaynağı yada haber var mı?
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
🤣🤣🤣 musait artik iyice performanstan dustu
artik yalan uydurmaya bile ugrasmiyor
eski yalanlardan kes yapistir
Müsaitin performansını bildiğine göre, senin üzerinde test ediyor belliki...
1.15 ten mallandik. Ilk gunden ele vermece basladi bakalim. :)
Dikkat et kardeş,harami hırgız Co'nun ki kolındir iki matrediiirrr ele avuca sığmiyir mübarek :kahkah:hem alışkanlik yapiyir satsan satamıyor alsan alamıyorsun ondan sonrada çile bülbülüm çile şarkısını zorunlu olarak ezberinde tutmak zorunda kolıyırsın..Daha sonra kalun kaçmasun:oleyo: eller ay'a giderken ihlas holding ile bizler gibi kalırsın yaya..İhlas holding'e ortaklığın hayırlı olsun dilerim ve kazananlardan olursun..Asla al sat tavsiyesi değildir..Hür iradenizle verdiğiniz kararlar sizleri bağlar..
Nasılsınız sayın kartalgaga,inşallah zararınızı kurtarmış sınızdır.Ara sıra mesaj yazın..
Kıymetli kardeşim,Allah'a şükürler olsun iyiyim..Sizlerde iyimisiniz..Bu günlere kadar çok zorluklar gördüm bu hissede sabırla direndim ama gözü doymaz iblisin manevralarına yenik düştüm..Aslında beraber mücadele verip direndik deem daha doğru olur ama ben çok uzun zamandır buradayım bekiyordum olmadı diğer fırsatlarıda kaçırdım ..Zarar çok yüklü kurtarmam mümkün değil ama sıhhatimide düşünmem gerekiyor o yüzden sindirmeye çalışıyorum...Dilerim sizler beklentiniz olan rakamları görür ve kazançlı ayrılırsınız..Allah yardımcınız olsun ..Selamlar..Seviliyorsunuz..Allah'a emanet olun..
Allah yardımcın olsun kartal. Haklısın, sağlık herşeyden önemli. Belki de doğrusunu yaptın satmakla. Biz hala risk almış durumdayız. Çünkü belirsizlik devam ediyor. Zamanla göreceğiz. Bazen bazı hisselerin grafiklerine ve hareketlerine bakarak fırsatlar sunduğunu düşünsem de önermeye çekiniyorum. Biz her ne kadar tahmin etmeye çalışsak da sonuçta biliyoruz ki şişman parmaklar ne derse o olacak. Hayırlı, bereketli kazançlar dilerim. Albul arkadaşıma da selamlar saygılar
Wealeykümselam sayın TTolga,artık hayal kurmaktan Yoruldum,şimdi hayalleri gerçeğe dönme zamanı,desemde pek ümitli değilim. Ama katarlılar ihlasa birşeyler katacak gibi duruyor.Hayırlısı.ytd
Amin,ecmain..Güzel kardeşim benim..Tüm temenni ve dileklein için sağolasınız..Aynı temennilerde bulunuyorum sizler içinde olsun ve gerçekleşsin yani kazananlardan olursunuz inşallah..Evet belirsizlik var gibi duruyor o yüzden bu vicdansız merhametsiz zalimlerde hisseyi hangi noktada baskılayacaklarını çok iyi biliyorlar bunu özellikle yapıyorlar diğer şirket hisselerinde böyle şaibeli alavere dalavere yok gibidir ..O yüzden hep diyorum amerikan vatandaşı bacaksız harami CO gibi kaypak dost olacağına mert düşmanın olsun diye..Selamlar..Sevgiler..Sabırlı olun pes etmeyin ben kaybettim siz kaybetmeyin isterim..ytd..
Sakin sakin izliyorum seansı :) Çayım sıcak keyfim yerinde umarım hepimizin de keyfi yerinde olur :)