Sn.Habala; ben sattımda takip ediyorum yazılanları.
Twitter da teknik çizim yapan çok takipçili hesaplar bu aralar Cemtas paylaştı. Sanırım ondan bahsediliyor.
Ben satmıştım inşallah sizlere bol bereketli olur.
Printable View
Sn.Habala; ben sattımda takip ediyorum yazılanları.
Twitter da teknik çizim yapan çok takipçili hesaplar bu aralar Cemtas paylaştı. Sanırım ondan bahsediliyor.
Ben satmıştım inşallah sizlere bol bereketli olur.
Öyle maalesef, topikte benim bildiğim en fazla 4-5 kişi kaldı, bir zamanlar efsaneydi, Behzat üstat vardı, umarım sağlığı yerindedir, epeydir ses yok kendilerinden.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...39#post4289039
Hey gidi günler hey, buradan emekli olacağız galiba başkan.:)
Selamlar Sayın Bawer
Sabah Tuncay hocanın videosunu izledim araba satış miktarlarında ciddi artış var ben 2 çeyrek bilançoyu iyi bekliyorum
BU BENİM DÜŞÜNCEM YANILABİLİRİM
https://i.hizliresim.com/by9s6pr.jpg
CITI bugün satıyor ama bakıcam takip deyim
Aynı zamanda CITI miktarını arttırıyor
İşaretlemeyi unuttum CITI miktarına bakın burdan şu anlam çıkmasın YABANCI alıyor d
demiyorum benim için ARTIŞ önemli
İnsanlarda güven mi bıraktı. Teknik değerleri bu kadar iyi olan bir şirketin küçük bakkal gibi yönetilmesi ne oldu da sabah 10.47 yi gösterdin şimdi 10.07 bir kerede yanılt bizleri de sana güvenelim. huy edinmiş beklemekten başka yapacak bir şey yok ytd dir.
Haklıınız ama işte borsa böyle bir yer
Bezdirme ,bıktırma,korkutma yeri başka türlü bizim mallarımızı nasıl alacaklar
Bunu burada daha önce yazdım BİR HİSSENİN TEMEL VERİLERİ İYİ İSE MUCBUR YUKARI GÖTÜRMEK ZORUNDA
LÜTFEN BUNLARI YAZDIĞIM İÇİN BANA KIZMAYIN VEYA KÜFÜR ETMEYİN
Teknikciler 9.70 üstü gider dediler...orada hacimlenince sabah 10 üstüne atmış ama 10.47 den dönüşü inşallah günlükcülerin çıkışıdır ...Araba satışları iyi oldu ama ,bizim cemtaş sattı mi kazandı mı bu önemli...fırsat olursa en kısa zamanda yatırımcı ilişkilerini arayıp soracağım :)
Devre kesecek nerdeyse rezil, az bir dik dur be, dün 50 kademe, bugün yine öyle, umarım artık son silkelemedir bu.
Günaydın gerçekten çok zorluyor vermem sana bu malı bu fiyattan bilesinnnn
https://i.hizliresim.com/9eb4u4y.jpg
KY nin malını aldıklarını düşünüyorum sarı olarak işaretledim
Almış olsaydı topuklardı hocam, buralara çömelip sırtına yenilerini almazdı, dün 10.50'lere giderken verdiklerini geri almak için sıkıştırıyordur, o da ekmeğini böyle çıkartıyor, göreceli olarak sene başından beri %30 zararda o da bizim gibi ama al-satlarla yolunu buluyor, biz onu da yapmıyoruz.
https://i.hizliresim.com/f96s950.jpg
Buyurun milleti bıktı racam burada zorla yükseltir ecem hisseyi
Sayın habala ,yatırımcı ilişkileri diyor ki;
Satışlar konusunda bilgi vermrm doğru olmaz bilanço açıklanmasını için diyor,ama bu üç ayda hatlarımız durmadı diyor
Çelik.org sitesini takip etmemizi öneriyor.Celik ihcatcilari için rekabetçi olmayan ortam 1 Mayıs'ta eklenen uluslararası bir vergilendirme ile Türkiye'yi biraz daha rekabetçi hale getirmis sanırım ...
Çatı güneş enerji santrali az kaldı devreye girdiğinde yakında paylaşım gelir diyor ...yani kısaca bilancoyu ay sonuna görelim bakalım ne yapmışlar :) ve yapacaklar ..
:halay::halay::halay::bravo::bravo:
Selamlar arkadaşlar tam gidiyoruz diyorum bu seferde endeks taş koydu
Başkan bey BUCIM'e yüklenirken burayı boşladı, %4 primli şimdilik, az da Cemts'e yüklen başkan.
PATRON endeks 4400 den 6400 e geldi. çemtaşı 9.10 dan ıkına ıkına 10.30 a zor getirdin . yazık değil mi sana inanan küçük yatırımcıya bu dünyanın üstü varsa altıda var. YTD DİR.
Bugün artık 11'leri zorlaması gerekirken %1 ekside hisse, adam gibi bir trend oluşturmuyor bir türlü.
Yok hocam yok, bırak tavanı yeşil bile kapatmaya niyetli değil, ucuz hastalığına yakalanmış.
merak etme kardeş bak şimdi nasıl yeşil yakıcak.
Arkadaşlar ocak ayında en yüksek seviyesini gördükten sonra tam 6 aydır (bunun içinde temettü ve bedelsizi içinde) yatırımcısına bu endekste kök söktürmektedir. Tahminim büyük bir ihtimalle bilançosu yaklaştıkça hisse fiyatını 12-12.5 tl rakamına getirecektir. Beklentisi bittikten sonra ise diğer bilanço dönemine kadar ( özelikle şirketin MALİ durumu mükemmel olmasına rağmen f/k sını ve fiyatını düşük tutup ) yine günlük cep harçlığı için yatırımcısını bezdirecektir. Maalesef patron ve avaneleri bunu huy edinmişler. Bu arada endeks 6.430 ytd dir.
Bu şirketi hangi haber yükseltir bilimiyorum.
-güzel gelen çeyrek bilançolar (sonuncusuda artı olmasına rağmen) etkilenmez.
-yıl sonu 900 milyon üzeri kar etkilenmez.
-bedelsiz verir etkilenmez.
-temettü verir etkilenmez.
-GES yatırımı yapar etkilenmez.
-Borsa tavan olur etkilenmez.
-borsa artı gider etkilenmez.
İlginç bir hisse..:thumbdown:
Kan emici zihniyetin sahibi olduğu bir şirket çok şaşırmamak lazım. Karkatersiz patron şirketi, kazandığı parayı yemek nasip olmasın. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah 10.70 gördü anında 20 kademe çaktı, bırak artık şu al-satçılığı kumarbazlığı tahtacı, bu endekste hala tepeden %30 geridesin, ayıp yahu, tek zamlanmayan bir tek sen kaldın, bir rahat yüzü göstermedi gitti.
Bu hafta GES haberi gelse bar,, bunu da uzadıkça uzatıyorlar.
[IMG]https://resmim.net/cdn/2023/07/17/SBKQiy.png[/IMG]
Bu temel verilere rağmen her türlü zarardayız.
Aloooo endeks 6560 nereye götürecen bu paraları patronnnn. Ytd dir
Valla bende sıkıntı yok zamanı olmayanlar düşünsün yalnız patron şu fani dünyada para için bu kadar ah almaya değer mi? Ne diyeyim onu da patron düşünsün ytd dir.
Hisseyi ciddi olarak baskı altında tutmak bu enflasyonist ortamda hisseye yatırım yapan küçük yatırımcıları büyük zarara uğrattı.Ama bizde var 3,5 lot onlarda var binlerce lot .