istanbul beşiktaş ilçesinin en kokoş hastanesi liv 'de bile bu test yapılamıyorsa, 15 milyonluk şehirde sadece birkaç hastanede yapılabiliyorsa.. vay memleketin haline.
Printable View
Test yapılmaması ya da yüksek test sayıları hedeflenmemesi bir yüksek politika ve aklın işi olabilir....
Biz acaba gerçek bilançonun ne kadarını biliyoruz.
Bu bilgiler mutlaka devlet sırrıdır...
Geçen gün de bir arkadaş hoş olmayan bi ifade kullanmıştı ama uyarınca özür dilemişti.
Vurdu çekti rxpu 'nun ifade şekli ve ne durumlarda kullandığını biliyoruz. Boşluğumuza gelir yanlış ifadeler kullanabiliriz insanlık hali ama uzatmaya gerek yok .
Almanya Başbakanı Angela Merkel koronavirüs salgını nedeniyle kendisini karantinaya aldı https://sptnkne.ws/BMbm
Yarım saate, Corona ilacıma başlarım, sizlerden hayır yok.:notr:
Hele Viop topigindeki yarasalar, cigara içeni direkt gömüyorlar, bari önlemimizi ihmal neyim etmeyelim.:yes:
Vurmak gibi eylemler, hadi yumuşak yazayım, cinsel eylemin argosudur.
Şu felakette değil Italyanlara, en sevmediğim millet olan araplara bile üzülürüm.
Velhasıl, bu zamanda kullanılması hiç hoş olmuyor, birazdan bizim vefatlarda açıklanacak.
Ah İtalya ah...
Bilim sanat alanında dünyaya kattıklarını düşününce insanı hüzün basıyor...
Bir anda sıfırlanıyor herşey.
Dünyanın, insanoğlunun bilim ve sanatta geçmişi 100 ise bunda İtalya'nın payı nedir acaba?
Bizim payımız nedir?
Papalık ve onun getirilerini çıkaralım, İtalya çok önemli ve iyi nitelikli devlet adamı çıkaramamış galiba.
Çok iddialı oldu ama aklımda kalan apriori bilgiler ışığında diyeceğim bu.
Sırf konuyu açmak için ifade ettim.
Berkecan motifi çizmemek için öyle çok duyarlı görünmek hoş olmuyor belki sosyal hayatın protokolünde ama uzak bir Afrika kabilesinin yetim büyümüş, tek işi yılan yakalamak olan bireyinin dahi hayatı önemliyken; Bizans'ı da ekleyince insanlığa bu kadar katkıda bulunmuş bir milleti önemsememek elde değil.
Forumdaşlar sakin olalım. Psikolojimizi sağlam tutalım.
Bakın biraz sıkıntılı haberler geliyor:
Türkiye Bankalar Birliği bankaların çalışma saatlerini kısıtlayarak değiştirdi. 12:00 - 17:00
Öğleden evvel banka ile işniz varsa gitmeyin.
ölüm sayısının geçmişe göre düşmesi tabi ki oldukça sevindirici sn emlak.. durumu ti'ye almak sulandırmak gibi bir niyetiniz olmadığından da adım gibi eminim. ancak başlıkta kabul görmüş, uzun süredir herkes tarafından kullanılan hafif argo, esprili bir söylemi ölüm sayısı için kullanınca bana biraz ters geldi. eleştirim bunaydı. saygılar.
bu adamı on defa uyarmak yönetime şikayet etmek durumunda kaldım...
ama olmuyor sevgili alyel...
burası kadın erkek ayrımı olmadan hepimizin forumu...
bel altindan kapatmalara geldi...evrildi...
ne yapsak olmuyor. edep sınırlarına çekemiyoruz kendisini. marifet sanıyor.
Ben özür dilerim sevgili alyel...
6.5747 . . .
hepsini gectim.1 ocaktan itibaren tum vergi odemelerini ozel bankalardan alip sadece devlet bankalarina verdiler..
ve mobil kullanmayan,daha gidip hesap acmayip giseden odeyen binlerce esnaf var..
yarindan itibaren baya karisacak banka odemeleri..
zaten iceri 2 ser 2 ser aliyolar en fazla..
kapida 500 kisi birikecek.
Ya tamamen kapat ya dokunma.Zamanı kısaltınca insanlar daha fazla yığılmayacakmı kısa süreye.Yarattığı tedirginlik ayrı.