Tfx target hesabi acmak icin türkiye finansa gittim ..bankalar 12-17 arası acik diye biliyordum..türkiye finansa ugramamis bu uygulama kapaliydi 12:40 gibi
Printable View
Tfx target hesabi acmak icin türkiye finansa gittim ..bankalar 12-17 arası acik diye biliyordum..türkiye finansa ugramamis bu uygulama kapaliydi 12:40 gibi
Üstadım pek birşey yazmıyorum ki, bildiğim birşey olursa karalıyorum :)
TFX'te alış ve satış fiyatları piyasadan daha düşük diye duymuştum. Fiziki olarak talep altın edilecek kişi için faydalı fakat fiziki altın yatırıcak için pek faydalı olmayacaktır.
Vakıf Trade'den bakıyorum altın 342,547 görmüş. Ama arkadaşın bahsettiği haklı olabilir böyle volatil günlere veri sağlayıcılar arasında fark oluyor. Hatırlarsınız geçen sene Ocak 1'de gece saatlerinde dolarda bir kaç dakika için %10-12 gibi bir artış olmuştu bunu bazı veri sağlayıcılar sisteme hiç girmediler. Bugün de öyle oldu heralde bir anlık o seviyeleri görmüş.
Veriyoruz diyor.
Altın Hesabın Özellikleri
Minimum işlem tutarı 0.01 gramdır.
Alım satımı yapılan Altın 995/1000 saflıktadır.
1 gramdan 1 kilograma kadar fiziki altın talepleriniz tüm şubelerimiz aracılığı ile karşılanabilmektedir.
Fiziki teslimat sırasında oluşacak olan masraflarla ilgili detaylı bilgiyi Türkiye Finans Şubelerinden alabilirsiniz.
Gerçek kişiler için açılan Kıymetli Maden Depo Hesaplarının 150.000 TL'ye kadar kısmı Tasarruf Mevduatı Sigortasına tabidir.
Kisa vadeli tahvillerde hareket gorulmuyor cok, uzunlarda dusus var.
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün ppf deyim ,12/8/2020 -16/9/2020-7/10/2020 vadeli tahviller hafifte olsa satış yedi ,17/2/2021 vadeli de alış vardı.Sonuç olarak
kvba fonların ppf ler kadar getirisi olmayacağı yönünde görüş oluştu bende.
Yatırım tavsiyesi değildir özellikle ''fonadam'' için hiç değildir.
Keşke medeni cesaret gösterip bugünkü fon tercihi için nedenleriyle görüşlerini yazsaydı.
Fiziki altının sanal altına göre ek masrafı olduğu için komisyon istemesi normal.
@memorex gunluk kvba-ppf tercihlerinizi uzaktan izliyordum size tesekkur etmek icin uye oldum zaten mesaj sayimdan da belli :) bu duzende gunluk uc bes kurusumuza faydaniz oldugu icin cok tesekkur ederim eminim benim gibi cok arkadas vardir sizin yorumlarinizi izleyen aslinda tesekkur etmek isteyip de uye olmayanlar tekrar tekrar tesekkurler
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustad kiymetli emtilarin degerini satis fiyati uzerinden paylasiriz
Alis olmaz
Cunku dediginiz gibi kurumun inisiyatifinde makas koyma ozelligi
Simdi tfx 8 tl makas koymussa suc benim mi?
Alis 339 u gordu vakifta
Merak etmeyin bunu da gececek
Spotla serbest piyasa arasinda fark cok
Bu daha da artacagini gosterir
Ytd
"ARE" ve "TLE" fonlarına bi bakar mısınız? Çok aşırı düşmüşler. Nedendir acaba?
Ben ppf yerine gunluk lerdeyim.vk6 0.023 getirmis, mk 8.75 % degilmiSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazilim hisselerinin tamami arti 10 da
Tte 10 a yakin verecek
Ayni sekilde aft de bu aksam ayni performansi sergiler...
Burada nasıl eft yapacağın detaylı yazıyor can ama önce Kuveytturk fiziki ücreti var mı sor yada almayan başka banka bak vakıf katılım da olabilir.
https://www.takasbank.com.tr/tr/hizm...emi-hizmetleri
Üj bej banka üye bu sisteme NewsTR, İşbank yok:
AKTİF YATIRIM BANKASI A.Ş.
ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş.
ALTERNATİF BANK A.Ş.
DENİZBANK A.Ş.
QNB FİNANSBANK A.Ş.
TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI A.Ş.
KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş.
ODEA BANK A.Ş.
TURKLAND BANK A.Ş.
T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.
TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş.
TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş.
TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O
VAKIF KATILIM BANKASI A.Ş.
TÜRKİYE EMLAK KATILIM BANKASI A.Ş.
ZİRAAT KATILIM BANKASI A.Ş.
ŞEKERBANK T.A.Ş.
16:30 dan sonra satış bekliyorum ...yoksa umut mu ediyorum anlamadım :)