Bende sizinle aynı fikirdeyim hocam.
Printable View
Üstat bu hafta gidişata bağlı olarak çıkmayı düşünüyorum. İndeks biraz düşerse yani düzeltme yaparsa tekrar gireceğim.tabii ki yarın piyasanın şartları nasıl olur onu bilemiyorum. Çünkü düzeltme yaptığında telafisi 15 günde oluyor. Sonuçta yüzdelik kazanıyoruz. 100 de 5 ve 6 civarı kar gördüğümde kısa vadede çıkacağım. En fazla yüzde 10. Daha sonra düştüğünde tekrar gideceğim.
Bu hafta 108 bin yaparsa endeks şaşırmayın terste bırakmayı sever
Fon almaya yeni başladım sizleri sürekli takip ediyorum yukarda dikkatimi şu çekti bir fonun tepe değere ulaştığına neye göre karar veriyorsunuz ? Hisse senedi yoğun olanlar belki normal piyasaya göre karar verdik diyelim ama değişken borçlanma derken bir dünya fon var .Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden [emoji2937][emoji123]
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fitch, HalkBank’ın notunu, üç bankanın görünümünü düşürdü
Bloomberght’de yer alan habere göre, kurumun açıklamasında HalkBank’ın not indirimi ve diğer iki kamu bankasının negatif görünümlerinin ülkenin zayıf Döviz rezervi pozisyonunu yansıttığı belirtildi.
Açıklamada “Garanti BBVA’nın negatif görünümü Fitch’in Türkiye’nin zayıflayan dış finansallarının hükümetin bankacılık sektörüne müdahalesi riskini artırdığı ve bunun tüm bankaların döviz yükümlülüklerini yerine getirme kabililiyetlerine sekte vurabileceği yönündeki görüşünü yansıtıyor” dendi. https://www.haberver.me/fitch-halkba...usurdu-haberi/
Aslında yatırım tavsiyesi olarak düşünmedim sadece şunu merak ettim .Mesela hisse senetlerinde olsun emtia Forex piyasası olsun teknik analiz yapılabiliyor %100 değil ama bir fikir veriyor.Acaba fonda da böyle bir şey mi var diye merak edip sormuştum . Elbette burda kimse yatırım danışmanı değil burda gördükleri ile yatırım yapan insan elbet bir yerde zarar eder ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fon olayı kapalı kutu ne yaptıklarının bilmemiz mümkün değil geçmiş getirilerine bakıp fon yöneticisine güvenip alıyoruz. Bazen bu fonlar endejsle ters hareket de yapabiliyorlar. O yüzden ben riski dağıtıp farkı kurum fonlarından almayı tercih ediyorum. Eskiden Tcd fona çok güvenirdim değişken olarak sadece onu almıştım. %40 düşüşü görünce artık ona da güvenim kalmadı
- TCMB ve Katar MB arasında 17 Ağustos 2018'ta imzalanan swap anlaşması tadil edildi
- Yapılan değişiklikle swap anlaşmasının tutarı 5 milyar ABD doları karşılığı Türk lirası ve Katar riyalinden 15 milyar ABD doları karşılığı Türk lirası ve Katar riyaline yükseltildi
Merhaba , bir fon çaylağı olarak bende buradaki yazıları okuyarak kah fonların içerikleri kap bildirimleri vs okuyarak takip etmekteyim ama belki de bu işte kafası basmayanlardan biri olabilirim ama bu konu , başlık ve içerisindeki değerli bilgili kişilerin yorumları sayesinde birşeyler öğreniyoruz. Benim sormak istediğim aslında birinci değişken fon , ikinci değişken fon ve üçüncü değişken fonun farkları nelerdir ?
Alınan para Katar Riyali değil mi?
İsterlerse 100 milyar$’a da yükseltebilirler.😉
Swapla alınan Katar Riyali Merkez Bankası net rezervlerini yüksek gösterecek başkada bi işe yaramaz..
Gunaydin farkli dagilim ve farkli enstrumanlara farkli risk oranlarina gore yapilandirilimis degisken fonlar
Ornek :
EIB ( degisken fon )
EIC ( ikinci degisken fon )
Eib eic e gore biraz daha riskli eic daha stabil getirisi eib den daha az
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar merhaba,YKT fonu ile ilgili olarak bilginiz varmı? Bu fonu ileriye dönük olarak nasıl görüyorsunuz,Değerli madenlere yatırım yapıyor fakat %2 yönetim ücreti de maliyeti artırıyor kanımca Teşekkürler
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Turkey 5y CDS 581.405
Eger altin fonu yatirimi yapacaksaniz hedef ogeniz altin ise altin orani daha yuksek fonlara yonelmeniz daha dogru olacaktir. Ykt fonunda altin oranindan daha cok devlet tahvili ve kamu kira sertifikasi var yani getirisi altin ile tam dogru orantili olmaz
BDDK, iki yabancı saklama kuruluşu olan Euroclear Bank ve Clearstream Banking'i TL işlem sınırlamasından muaf tuttuğunu açıkladı
Geri vites 😀😀
Tdg fonu nereye gidecek , faiz dusulerinin sonuna gelindi sanirim , dovizde artmayinca - ye talim ediyor
diğer ülkelerle swap işi yatarsa perşembe günkü mb nin faiz indirme kararına göre hareketlenir gibi.
Bu fon yananci bond lara bagli biliyorsunuz
Yarın faiz indirimi olacak, beklenti 1.00 puan indirim olması. Sizce hangi fonlar kısa sürede prim yapabilir. Ben bir mikttar Tzt fona giriş yapmayı düşünüyorum. Htt ve Dzt almakta kararsızım...
Yurt disi da bunu zaten 20 gun oncesinden belirtti yapilan enflasyon veri revizyonu 50 - 100 baz araligi icin alani olusturdu swap haberinin olumlu yansimalari gorunurse 100 baz daha yuksek ihtimal usd buna bagimli cok oynaklik gostermeyecek en azindan tepkisi kisitli olacaktir
Kisa vade dusunen tdg ciler dikkat
KTM fonu için görüşlerinizi alabilir miyim?
BİST yükseliyor, yurtdışı düşüşte. İzlemeye devam.
İkiside ayni uzun
Orta vade sec hst fi3
Bende bugun htt ve hst alis verdim
3 5 gun faiz dususten yararlaniriz.
Satis tarihinide bilmemiz lazim
Ozellikle.bu htt ve dzt.nin dususu cok pistir
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadasim sende hisse fonu var
Herkestemi hisse fon var yanlis
Bilgilendirme burda tum fonlar konusuluyor
Hisse degisken borclanma ost kira pff
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.