miktar-vade-oran-banka ve oran uçuksa şube.
buranın derdi budur sevgili arkadaşlar.
Printable View
miktar-vade-oran-banka ve oran uçuksa şube.
buranın derdi budur sevgili arkadaşlar.
Bir keresinde aynı bankanın şubesinden oran sordum yeni para için
Eski zaman 12.50 veririz dedi tamam dedim mt kağıdınıza oranı ve telefonunuzu yazarmısınız geri dönüş yaparım dedim .
Sonra kendi şubeme gittim oranlar ne dedim 11.80 var hazineden bunu alabiliyorum dedi .
Dedim başka şubeniz şu oranı veriyor yok imkansız isterseniz arayalım dedim kim dedi .
Şu dedim aradı orada öyle biri çalışmıyor dedi .
Dedim bu kartı bilgisayar başındaki çaycı vermiştir o zaman dedim aldığım kağıdı önüne koydum bir daha o mt ile işim olmadı .
Düpedüz enayi ve salak yerine koyuyorlar yersen diyor yiyen de birçok mevduatcı olduğuna eminim .
Sanki ben yalan söyleyeceğim şube ismi var mt ismi var öyle bir çalışan yokmuş :kahkah:
Size aynen katılıyorum.
Oran yazıyoruz başkaları da faydalansın diye fakat aynı ya da yaklaşık bir oran alamayan isyan ediyor ,yalancılıkla suçluyor.
Not:Özellikle swaplı mevduat ve taşımalı swaplı mevduat konusunda özel mesaj yoluyla yazışmak isteyenler bana yazabilir böylece gereksiz tiplerle muhatap olmayız.
burga 14.30 swap temdit onerildi en son....bilginize...
rodeo oksijen % 13,5 günlük
düzeltirim oran yine 100 bine kadar 13,50
taze haber internette daha yok...::whistling:
Rodeo 300k temdit %13.50. Onaylandıktan sonra mt: ama oksijende 10k para bırakma şartıda vardı denildi galiba yazmayı unutmuşum emailde dedi?!?!?!?!?. Ben oksijen moksijen anlamam dedim.Teklifinizde bu yoktu dedim. Oyun sırasında kural değiştirme bankacılara da mı bulaştı ne oldu?. Kabul etmedim tabii. Büyük ihtimalle fazla pazarlık etmeden oranı kabul ettiğim için mt keşke 13.40 deseydim refleksiyle oksijen opsiyonunu sokuşturmaya çalıştı araya.
Ben rxpu , ben karbondioksit soluyorum.Dışarıya oksijen veriyorum. Bana oksijenle gelmeyin.Yeeeeeeeyt .
Sonuç: 32 gün %13.55 temdit. pazarlıklı. Ama siz yukarıdaki oranı esas alın , tabii benim gibi karbon solumuyorsanız.:seyt:
Mevduat karsiligi brut %18.40 olan ozel sektor tahvil (1 yildan fazla sureli) kagit almak ister misiniz
(3ayda bir degisken kupon odemeli) 10 tane kupon icerir....
ilk kupon %4,33 iceriyor...
Rodeo günlük %13,50 100.000 tl olarak güncellendi. (Eskisi %13 50.000 tl idi)
Ayrıca rodeo günlük %12,50 250.000 tl ye kadar oldu.
0.135 x (50000/53000) = %12.73 Ingbankta günlük %13 varken çok olmamış. Bankaların bu pazarlama illuzyonlarını bırakması gerekli.
Rodeodan SMS ile gelen düzltme:
%13.5 için Limit 100.000TL ye çıkartılmış:
0.135 x (100000/103000) = %13.1 böylelikle ingbankı geçiyor. Haydi aslan ing saldır şu boğaya yap rodeonu......:plc:
Ortalık kızışmış.
ARAPLAR’DAN 120 MİLYAR DOLAR
Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt: “Yabancı yatırımcılar başta Suudi Arabistan ve Katar olmak üzere Körfez ülkeleri ve Arap dünyasından da ciddi yatırım geleceğini düşünüyorum. Kısa ve orta vadede Arapların 120 milyar dolar ve üzeri yatırım yapacağı beklentisi var.â€
Kaynak: http://www.star.com.tr/ekonomi/yatir...haber-1208896/
Demekki suudiler göz bebekleri olan saudi aramco şirketini. (suudi arabistanın ileriye dönük tüm petrol rezervi ile birlikte) , türkiyeye para bulabilmek için yaklaşık 400 milyar dolar muammen bedelle satışa çıkarıyor. Ben arapları işte bu yüzden takdir ediyorum. Çok cansiperhane ve fedakar insanlar. Ülkemizin refahı ve huzuru için kendi geleceklerini feda ediyorlar.
Burganbank normal mevduat 34 gün 13.60 faiz-- temdit
Buralar değerlenir.......
Paşam, güzel yazmışsın da! bu konuda bir bilgi aktarayım; artık bankalar da uyandı. Şöyle ki: Bir oran talebiniz olduğunda bankalar önce sizden T.C. kimlik numaranızı istiyorlar, vermezseniz onlarda sizinle rekabetçi oranlarını paylaşmıyorlar. Örneğin: siz Mavi bankanın A şubesiyle çalışıyorsanız, B şubesi size hiçbir şekilde oran bilgisi vermiyor. Ama siz farklı telefon numarasından ve Mavi banka ile çalışmayan bir yakınınızın kimlik bilgilerini vererek ararsanız o takdirde rekabetçi oran bilgisi alabiliyorsunuz. Sevgilerimle...
Vakıftaki parayı ing ye gönderdim, para geri gelmiş kaynağı belirsiz diye nolucak şimdi 480 bin tl meblağ
Evet aldım daaa..
Bunun onla ilgisi yok..
Bunda matematik hatası var yahu..
120M dolar ABD ye sokarsın çine sokarsın yada dünyaya yayılırsın..
120M dolar TR ye sokan adam ABD ye ne sokar 2 trilyon dolar mı..
120M dolar ile DIBS mi alır Borsaya mı girer piyasaki bütün evleri mi alır..
Varlık fonu bile 40Milyar dolar mı ne dendi idi yanılmıyorsam..
50Milyon tl PD olan bir fimaya fiziki yatırım harici 70M para sokulabilir mi..
50M verip komple alırım o zaman..
Yada anahtarı verecez komple herhalde..:)
Son 10 yıllık gelir vergisi beyannameni vermelisin.
İkincil olarak bildiğim kadarıyla 5 yıl önceki finansal durumun (örneğin toplam nakit varlığın) ile bugünkü arasındaki farkı bildirmen gerekiyor. Örneğin bu farkı son 5 yıldaki:
-Verdiğin gelir vergisi beyannameleri (kira gelirleri dahil)
-Edindiğin faiz gelirleri
-Miras ile varlık transferleri
-Gayrimenkul satışları
ile doğrulayabilirsin.
Ama bütün bunlardan evvel hangi bankanın bu tespitte bulunduğunu ve bu tespitin dayanağını sorgulatmalısın. Örneğin bu tespit gönderen bankadan mı alıcı bankadan mı kaynaklanıyor, bunu çok iyi tespit etmelisin. sabit fikirli olup bir bankaya konsantre olma, her iki bankayı da iyi sorgula.
Burada kritik nokta 5 yıl önceki nakit varlığındır. Herşey ona göre referans alır. Buna dikkat et.
Sizin ing de vadesiz de olsa bir hesabınız yokmu? Parayı transfer ederken vakıfa IBAN numarası vermediniz mi? Parayı ing ye transfer ederken en azından oradaki MT'sine bilgi vermeniz gerekirdi. Bunları sizde biliyorsunuz belki de yapmışsınızdır. Peki İng MT si bu duruma ne diyor. Hiç bir şey olmazsa bildiğim kadarı ile para gönderilen bankaya geri döner. Bu işleri en iyi jon bilir. Kesin bilgi verirse kimse böyle bir durumla karşılaşmaz. Oran düşük müydü? Vakıfı terkettiniz.
Anlayamadığım şu; para vakıf dan ing ye gitmiş. Ve gelen para için " Kaynağı belirsiz " açıklaması yapılıp geri gönderilmiş. Sizin verdiğiniz cevaptan vergiden ya da beyanname verme gibi durumlardan kaynaklandığı şeklinde anlıyorum. Eğer öyle ise gelir idaresinden şahsın kendisine bildirimde bulunulması gerekmez mi? Banka bu nedenle mi "kaynağı belirsiz " ifadesini kullanmış. ilginç ve yeni öğreneceğimiz bir durum var demek ki. Jon bizi bu konuda bilgilendir.