Daha önce paylaştığınız Hedef girişim ve Ittifak bugün çok iyiydi [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Daha önce paylaştığınız Hedef girişim ve Ittifak bugün çok iyiydi [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Çelik hocam, dün attığınız liste için emeklerinize sağlık..
Ben kapanışa yakın kısa vadeli olarak Erbosan aldım ama...
Hayırlısı bakalım..
Olmip i hiç hiç satasım yok.. nedense bağlandım ona...
Geçen sene kutpo ya bağlanmıştım..
Çok uygun aldım çok şükür kazandırdı..
Şimdi de aynı his var nedense içimde...
Emekleriniz için tekrar çok teşekkür ederiz...
Kokusu suyu posası çıkan TIRE icinde bir yorum alabilir miyiz Sn celik comak hocam. TiRE size zahmet...
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam konunun başlığına biraz ters ama size bir sorum olacak:
1 yıl vadeli alınıp beklenebilecek hisse yorumunuz var mı acaba. 1 yıl süreli alınabilecek hisseler hangileri olabilir.
Hayırlı akşamlar HOCAM .eregl 8,38 destek yaptı ve stoplamadım.ama endeks düşerken ateks i stopladım yarın gene takipte tutmayı düşünüyorum.hocam İKİ HİSSENİN haftalığa göre kesin stop seviyelerini rıca ediyorum.
Hocam ittifakta destek direnç noktaları ve ov hedefinizi yazarsanız çok sevinirim
Bugün endekste ve hisselerde çok büyük hareket ettiler. Özellikle son iki saatte bankaları tutarak hisselerin direnç ve desteklerini bozdular . En çokta takip edilen ERBOS ve pagyo da oynama oldu. Direnç ve destek noktaları değişti. Özellikle Celik hocam ERBOS ve pagyo için düşünceleriniz nasıl? Pagyo daha öncede tavan dan tabana bir saat icinde hareket etmişti.
cok enteresan bir seans yaşadık yunanistan kimki bu kadar piyasamıza etkisi oluyor.sanki dengimiz neyse ufak defek dayak yedik yarınımıza odaklanmalıyız her iki tarafın acıklamları önemli buradn savaş cıkacağını sanmıyorum ama cok sert tepki yapıldı endexs yönümde değişiklik yok yön yukarı olarak düşünüyorum erbos günlükte sat vermiş bazı hisseler gibi aynı şey pagyoda yok günlük sistemde halen al konumunda önümüzde bayram var genelde her bayram öncesi borsalarımızda satış olur lakin bu sefer blanço dönemine denk geldi hayırlısı izleyip göreceğiz kısa posizyon düşünenler kendi kararları karlı posizyonlarını kapatabilirler ben orta ve uzun vadeciyim YTD
afyon.vkgyo.gsdho .ouv takip edicem hisseler YTD
Kardemird icin gorusunuz nedir hocam
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.tradingview.com/x/gXVIS4Sg/
8.30 Aylık pivot değeri oraya kadar iğneleme yapsada normaldir.
endexste görüşüm değişmedi 124.*** civarları görülecek olmadı yeni rakam 1240 :) YTD
TRKCM ın gevşemesi ve geldiği seviyeyi nasıl değerlendirirsiniz, yoruldu biliyorum ancak biraz fazla mı geri geldi?
Sn celik comak hocam ZOREN için beklenti veya hedef fiyat devam ediyor mu?
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam eregl napalım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kapanışta Erbos aldım yine ama... ne olur acaba...
İttfh hedef ne hocam
Çelik hocam iyi akşamlar. SKBNK 1.63 Desteğini kırdı. Ve 1.61 kapattı. Son durumla ilgili yorum alabilirmiyiz.Tşk.
Sasa için teşekkür ederim hocam. Desteği neresidir tekrar eski trende inermi? Bide tcell için ne düşünüyorsunuz? Tekniği nasıl? Yabancı satışları nasıl etkiler?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam günaydın burva hakkında görüş paylaşırmısınız 25de oldugu zaman almamıştım 52 gördü kaplardan sonra girilir mi bu seviyede destek direnç nedir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn. Çelik çomak, link'ten kar alıp çıktım, sonra tekrar aldım, şu an zarar. Sizce bugünki değerden daha yukarı gider mi, artık kaçmak mı gerekirSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik Hocam , pazartesi salı kapanışta Erbos aldım. Dün de kapanışta yüklü aldım baya.. Allah razı olsun sizden..
Bereket versin..
Allah herkese bol kazançlar nasip etsin...
Çelik hocam müsait olunca RYSAS bakabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı akşamlar hocam. Ereğli 8.41 üzerinde kalıcı olamadı. Yarın için kesin stopumuz geride yazmış olduğunuz haftalık destek olan 8.29 mu? Trader amaçlı ATEKS ve Knfrt takip ediyorum. Bu iki hissenin de önemli destek ve dirençleri rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler hocam. Allah sizden razı olsun inşaAllah.
celik comak üstadın affına sığınarak cevap vermek istedim, benim grafiğimde ilk hedef 4,62 YTD
https://www.tradingview.com/x/DP64cGdS/
Çelik hocam bu hafta için afyon ve cusan için gördüğünüzü paylaşır mısınız? Teşekkür ederim.
Hocam bu ateks sanki patlayacak gibi duruyor. Hazırlanıyor gibi bu sefer kimse tutamayacak öle bişe dogdu içime sizin fikriniz nedir?
Hocam Oylum ve Menderes bakar mısınız?
[QUOTE=gia;4616706]Sn. Çelik çomak, link'ten kar alıp çıktım, sonra tekrar aldım, şu an zarar. Sizce bugünki değerden daha yukarı gider mi, artık kaçmak mı gerekir
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOT
tekrar kar alabilisin haftalık grafikte ve genel anlamda bu sektörde orta ve uzun vade ciddi marjlar var sadece sabırla beklemek lazım ytd