artı değil...o sizin gördüğünüz 18:15 kapanışına göre olan...gece 23:00 kapanışına göre ekside vadeli...123.400 kapatmıştı cuma gecesi...
Printable View
sanki yükselen trend DESTEK almaya mı çalışır yoksa...' herkesi kandır mayamı zaman herbirşeyin ilacı
https://i.hizliresim.com/TFjXtv.png
Son 1 hafta 1000 puanda gezinirken biraz andralin istedi heralde
https://i.hizliresim.com/nHkK9N.png
TAKASLARA bakılacak olursa Yabancı kalmadı desek yeridir
Oyuncular yeni arayış içinde gibi sanki son yerlilerin yatırdıkları parayı borsada tutup dolar ve altına kaçışı önlemek, onlarda biliyor bu dişle BİST in ıssız bir çöle dönmesinde uzatmaları oynayarak engellemek.
nasıl
Global toparladı. 1095 artık an meselesi. şort işi tehlikeli. biraz uzaktan izlemek lazım
Merkezi Kayıt
6 Eylül 2020 itibariyle MKK nezdinde kayden saklanan menkul kıymetlerin piyasa değeri, yatırımcı ve hesap sayılarını gösteren haftalık kapanış verileri yayınlanmıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Detaylı bilgi için: https://mkk.com.tr
Haftalık bazda en yüksek artışlardan biri Son bir haftada pay senetlerindeki bakiyeli yatırımcı sayısındaki artış 44.008 artış ile 1.749.766 oldu.
https://i.hizliresim.com/rioiwo.png
dow kapalı olacak bugün...işçi bayramı nedeniyle...
aracı kurumum tursg diye bir hisse önermiş yemin ediyorum yeni duydum...
arkadaş ne kadar uzak kaldık bu hisse senetlerine...
Arkadaşlar birşey soracagim viop işlemlerinde borsa payı altında aracı kuruma para oduyormusunuz?
güncel durum farklı teknikle bakılırsa farklı yorumlar çıkabilir
https://i.hizliresim.com/KmDfxa.png
Bizim borsada her gün farklı gelişen olaylardan her halde
Bakın beyler..
Bu hırsız, kan emici Coniylere birileri dur demezse, maalesef yatırımcı olmak çok zor.
Sözde sınırsız paraları var Coniylerin lakin
2-3 aydır hırsızlık ve kan emme peşinde Coniyler. Sözde komple satıp gideceklerdi,
Niye gitmediler?
Siyasi ortamı, borsa operasyonu ile baskılama peşinde Coniyler.
Bu Coniyler tamamen borsamızdan temizlenmedikçe, bu borsada yatırımcı olmak ipte yürümek gibi.
Spk, bist, umarım ilk fırsatta, bu robot kullandırma işine son verdirir.
Robotlar tamamen serbest piyasa ekonomisini bozuyor çünkü. Al-Sat dengesi oluşmuyor kademelerde.
Özellikle Yapı Kredi ve Merrly robotları borsamızı resmen yönlendiriyor.
Mesela, bu Coniyler niye kendi ülke borsalarını düşüremiyorlar?
Bu hırsızlık ve kan emme işini niye kendi borsalarında yapamıyorlar?
Tesla, Apple nerelere gitti?
Örneğin Tesla yıllardır zarar etmesine rağmen uçtu gitti. Bu dönem bi tek kar açıkladı. Orda hisseler uçup gidince kimse ucuz pahalı demiyor,
Ordaki tüm borsa yatırımcıları hisseler çıktı mı piyasa değeri arttı diye seviniyor, burda şirketlerin piyasa değeri hisse değeri artınca, kıskanç fesat zihniyetler hemen aşağı çekmeye çalışıyor.
Orda kar eden bi şirket fiyatı düştümü ,yatırımcı mahkemeye veriyor,
Ya da şirket zarar ederse de yatırımcı şirketi mahkemeye veriyor,
Orda şirket üst üste zarar etse bile, yatırımcı hisseleri çıksın diye ses çıkarıyor.
Burda borsamızı maalesef Coniyler çiftlik gibi istedikleri atı oynatıyorlar.
İnanıyorum, siyasi ve ekonomik toparlanma olduğu ilk fırsatta,
Spk ve Bist, robotları kaldırmalıdır, açığa satışta yasaklanmalıdır.
Coniylerin komple gideriz kolpa şantajlarına artık boyun eğmemeliyiz.
Borsamız coniylerin oyuncağı olamaz.
Çok güçlü şirketlerimiz var
Lakin fiyatlamaları 1-2 yabancı fon ve traderları kafalarına göre
Robotları yardımı ile yapılıyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
hahhhhaaaa.. viop ve piyasadan habersiz olup hala manasız çözümler sunuyorlar..
neymiş açığa satış yasaklanmalıymış..hahahaa..
robotlar gitmeliymiş..hahaaaa...
borsa düşemez düşmemeli..mantık bu...hahahhaa..
gerçek viopçu düşmesi çıkması ile ilgilenmez..kazancına bakar..okuma yazma bilen herkes normalde aşağı veya yukarı her iki yönde de gerekli esntrümnların olduğunu bilir ama kimse zahmet etmiyor..
mesela cehaletin bir göstergesi açığa satış yasagı konusundaki cehalet..açığa satış yasaklanmalıymış!!!!
bunu nerde söylüyorlar: viop başlığında.
viop endeks kontratı short açtığında açığa satış işlemi değil mi bu ??
hahaaaahhaaa..neyse..kervan yürümeye devam eder..
yahu ne komik şeysin sen...sabah akşam burada trollük yapıyorsun aynı mesajları peşpeşe topiğe yapıştırıp duruyorsun...piyasadan da bi habersin...daha geçen hafta 2 günde 1.500 puan çakmadılar mı FDOW'a? nasıl düşüremiyorlar ya? robotsa orada da var robot...sanki sadece bizim piyasada çalışıyor hft robotlar...
başgan, pozisyonu kapattım 40 tl aracı kurum komisyonu masrafı ve 160 tl zarar ile :)
ya aslında teminattan gereğinden fazla yiyor yoksa tutardım onu.
ona ayıracağım teminat ile endex e 10 kontrat daha yaparım ki o daha oynak usdtry ye göre.
hemen yapıştırdım 1.230 civarından shortları :he:
Trol olmak için belli bir zeka seviyesi altında olma şartı mi var. Anlamadım ki
içimizdeki iyilik duygusu bu cehalete karşı bir kaç kelam etmek şeklinde yönlendiriyor bizi..
ancak ..esasen bu tür cehalet ve sürekli borsaların çıkmasını isteyenlerin çoğalması, düşüşlere karşı yetkililerden önlem alınmasını isteyenlerin çoğalması volatil günlerin habercisidir.. viopçular için güzel bir durum..
viopçu ağlamaz.. kar eder zafer çığlığı atmaz, zarar eder ağlamaz "hata yaptım ama yeni bir şey öğrendim" der yoluna devam eder..
survival of the fittest.. evrimin piyasalardaki tezahürü..
Bahçeliyi ex edip soyluyu mhp nın basına geçirirlermi. Mhp liler hayır diyemez heralde. Akp de beratın önü acılmıs olur wın wın
pokerface..PALA..
sabah Long..dedi..
Cuma günü düşmek istemeyen ve endeksi tutan ak ve garan bugün yükselmek istemiyor. Düşen petrole karşı tüpraş yükselmek istiyor. Petkim yükseliyor diye mi ne. Petkimin takaslara bakıyorsın yabancı topluyor gibi. Acayip işler...
ekgyo işlerim dolayısıyla 1.79 yazmıştım...şimdi geldiğimde uçurmuşlar....haberlere bakmadım sabah...kallavi kardan olduk sağlık olsun....yönümü havacılık sektörüne çevirecem özellikle doco takibe aldım....uzun zamandır bunu topladıklarınını gözlemliyorum....
1231 short gözü toprakta mı ne? Yakın stop izleyelim. Cik hareket olmayacak gibi yerli kumar hisselerinde mutlu yabancı olmayınca aksiyon az mı olacak? Endeks günlük görünüm pozitif haftalikta ise hala asagi bakuyor gibi. Izleyelim
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kısa vadeli garafiğe baktığımda keyfi yerinde ...... daha da küçük pertotta bakılmalı mı? şayet bakılacak olursa beş dakikalığa sanki doyuma ulaşmışta aşağıya gitme hevesinde
https://i.hizliresim.com/rwyICZ.png