şortcuyu batırdı bu ralli, yok büüüle bişii
süper öngörü yabtın vicente dinlemedik seni, ah ulan felek
Printable View
Ykb tavan..Sıra diğer bankalarda
O değil de gundi baba boynuzluya bak boynuzluya :) oyyyy oy oy oySM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam nasıl işliyor bilmiyorum. Berat Albayrak ortada yok.
Bazen gazetelerde haber oluyor insanlar bir suç işliyor o sırada kendimde değildim vs diyorlar, cinnet geçirdim deniyor vs.
İnsanın bir dostu olmalı ve riskli bir iş yapmadan önce sesli düşünmeli. Çok cahil değil ise sen ne kadar cahil olduğunun farkında mısın der.
Hayırlısı olsun SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akbank tavana 2 kademe kaldı
Radyo da istek yaptım Viço ablayı sandala atmışları istedim Levent Yüksel den:drunk:
Ortamını buldu mu var yaaa uffff zalımsın pala
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu iki atasözünü unutmayın 1: Düşen bıçak tutulmaz 2: Rüzgâra karşı işenmez.
2.si bence çok daha mühim:) rüzgara karşı kötü oluyor be öbürü yine bir şekilde kurtarıyinSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aralik vade 5 kuruş ;))))))))))
Bir şey tarihi zirvesini kırdıysa o şeyde ters işlem yaparken 1000kere düşün;)
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyse parayı kazanan kazandı.😊ytd
hiç yapmadığım bir işte para kazandım...aslında biraz da inat üzerine yapmıştım...belki 7.5 lara iner ama benden bu kadar (dolar short)
Niyet yükseltmeden toplamak gibi, yoksa SAHOL boş tavan yapmaması için neden yok.
Viço dan sonra Zig için radyodan şarkı istedim Gelen vurdu Giden vurdu şarkısını istedim :drunk:
Hızlı giden atın boku seyrek düşer.
Eyyyy pala....
dolarda ve euroda poz alınmaya başlanılmıştır şimdi..
ytd
Stop yok devamRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vatandaşlar döviz bozdurmak istiyor.. yaşlı amcalar balya balya döviz stoklamış sokağa pandemi yüzünden çıkamıyorlar lütfen alo döviz bozdurma hattı kurun..
son fiyat nedir?
bankalar 200 günlük ortalamaya ulaştılar..
madem faiz artacak ayın 22 sinde neden artmadı arkadaş..
neyin kafasını yaşıyorsunuz siz..
şaka gibi...1 dk da 1.325 puan aldı...sadece 1 dk lık bar...
Cem Okullu'ya da dikkat etmek lazım. Cesarete bak adam TSKB'de %9,98 olmuş. Üzerime gelirseniz biraz daha alırım Fiili Dolaşım Oranı %10 daha düşük olur demek istiyor.
Biri geldi laf sokuşturdu ben de o zamandan beri işlem yapamamıştım, kafa karıştırdı.
Perşembeden bu yana da PC bozuldu matriks vs yeni kurabildim.
Vermeyince Mabud ne yapsın Sultan Mahmut.