Yarın ile ilgili tuyo mu aldı birileri?
Ne soylediniz onlara reiz?😊😊😊
Printable View
Makarnacılar beleşe makarna kuyruğuna.!!:oleyo:
Gıdığından bi buse alsak düşermi ki
9.50'ye düştü..
Koşun.
https://i.hizliresim.com/mk8xn8h.jpg
Dayı çık tatile daa
Puhahahaha...
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu başlığı uzun bir süreliğine arşive kaldırmakta fayda var.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hani bilmiyor olabilirsiniz diye yazıyorum, dolar gayme 10.50.:he:
Orta vadeli Dolar short'a dönmemize; fiyat olarak da, valör olarak da çok az kaldı. Kendi stoplarını patlatarak üst tarafları tertemiz yapmalarını, köpüğün olgunlaşmasını bekliyoruz.
Esen kalın.
Yine ben geldim, sizlerin yazacağı yok, dolar gayme 12.50 bilginize :kahkah:
Ne oldu buraya mı taşındık.
İbinatör : 12,86
Yavaşaktör : 14,51
Daha eyy dıj güçler sesleri cılız çıkıyor,onun yerine kurtuluş savaşı söylemleri başladı,çünkü önceki sözleri artık halk yemiyor...Peki hani uçuyordukya Dünya bizi kıskanıyor Avrupada yokluk vardıya:seyt:
Neden topikteki çoğu yazılanlar uçtu ??? 17 kasıma dönülmüş:notr:
Aslında asıl yazılması gereken topik bu.Bu topik korunmalı ,pamuklar içinde saklanmalı,yoksa böyle böyle bu güzide bilgi paylaşım yerleri ayvayı yiyecek.Ben de artık arada buraya yazacağım,forum ahalisi bu şekilde tarihi değerleri unutmaz ,hep yadeder.:))))))))
Siz kaşındınız , demir yumruk masada ! ilk hedef 10 lira.
Bu dolar düşecek,demedi demeyin....Bizim bir arkadaş var,genelde hisseleri hep aldığında düşer......geçende 13.24 den dolar aldı........
İnsanlar, Dolar'ın sadece alınması gereken bir şey olduğuna ikna oldular. Aynı zamanda satılabilen bir varlık olduğu fikrine direnç göstermeleri, piyasa yapıcının işine yaramakta, kolaylaştırmakta.
Esen kalın.
Bir yerden dolara çok sert vuracaklar. Bu maviye gelecek ama oradan devam edecek yeni zirveye. Burada dursun az yazılıyor buraya kaybolmaz.
https://i.resmim.net/SClzh7.png
Düşüyor mu şimdi??
Satalım mi?
An itibariyle dolarda 15.288 görüldü. 2001 krizi TL döviz mevduat oranı geçildi üzerine mum dikti.
Artık dolar düşmesi gerekiyor. 2001 kriz rakamlarının üzerinde bir durum var.
Bu durum kim el koyacak merkez mi bakanlık mi artık koyacak kurum kimse var mı göreceğiz.
Esen kalın.
Düştü düştü 15.50'ye düştü.:dvr:
Bugunde faiz indirimi oldu.
Dolar 15,70. Artık sağlıksız fiyat diye müdahale de etmiyor. Demek ki sağlıklı artık.
Gerçekten gelinen noktada ben inanamıyorum.
Nasıl bir rahatlik bu. İnen faiz mevduat faizi oluyor TL tutan gavur parası almayan rezil oldu. Ki dünyada paranın en ucuz en bol öldugu ve hiçbir yerde finansal kriz kaos yokken.
Gerçekten gelinen noktada dini olarak da bu dinde olamaz diyor dinciler bu ne diyorum. Pes yahu. Pess
15,6931 ( saat 07.50)
Düşüşün başladığı bir seviye olsun inşallah
Kardeşim gece uyku uyuyamıyoruz. Bu sakallı ve bıyıklı tiplerin din adi altinda yeşil aşkı dolar yani bitmedi. Lan böyle din olur mu ?
Yazın cebimde unuttuğum 200 TL kışın cikartttim 100 TL olmuş.
Bunun din neresinde ? Allah böyle bir din yaratamaz.
17 ne lan.
Herkes mi dolar Euro aldı la kimsenin umrunda değil. Olm ne oldu lan dış güçlere milli yerliye gavur parası mi TL.
Bankalardaki tl döviz mevduat oranlarına bakmıyon mu memet
Hristiyan ve başka din veya dinsizlerin parasını mi almak zorundayız Allah böyle bir emir mi vermiş kuran da bu nasil iş lan. Cebimizde altın ve demir gümüş mu tasiyacak millet sene 2022 oldu el arabasıyla mi gezecegiz bu nasıl iş bu kadar yalakalık olmaz ya.. herkes aklını mi satmış dolara lan..