Yok be hocam koç var sahol var kardemir var petkim var bunlar neden görülmez SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yok be hocam koç var sahol var kardemir var petkim var bunlar neden görülmez SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün vakti zamanında bir alt coine 5 bin tl yatıran arkadaşım..
Gözümün önünde 100 bin tl çekti..
Boşa mı uğraşıyoruz acaba
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dow tüm zamanların zırvasında mı?
vurun dolara vurun...
yabancı da yok piyasada...
vatandaş panikle satıyor olabilir...
2018 yılı sendromu ....
halk vakvak iktidar değişince iyi olur ama orada şöyle bir sorun var...iktidar ne zaman değişecek? seçimler 2022 de mi 2023 te mi olacak? o zaman endeks hangi seviyede olacak falan...yani endeks doymuşsa iktidar değişse de pek bişey değişmez ama endeksin yolu uzunsa o zaman bunlar daha hızlı yol alabilir...riskte var kazançta...
“ The End “
SPOT TÜM kapanış
https://i.hizliresim.com/XbCvGB.png
Yav abi onu demiyorum mart 2020 den Bu yana bakınız..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sürekli DOW aylıkta düşecek,günlükte dipleyecek vs.derken..... DOW kuv. direncini kırıp rekor kırdı...
usdtry 100 günlüğün altında bu kadar vakit geçirdiyse,
200 günlüğe dokunmak isteyebilir.
dokunmayabilir de,
ama avcı bekler. acele etmez.
timzah misali, saatlerce bir kütük kibin bekler. asdas.:he:
senin sorunun bozgurt, borsanın;
sabırlıların sabırsızlara para aktarma yeri olduğunu bilmemen. asdas. :he:
ben akçayın modelini uyguluyorum.
dağıldığım için seans içinde mevcut pozların hepsini takip edemiyorum.
bir ona bir buna bakıyom,
bir de girmeye çalıştıklarıma filan bakıyom, üle zaman geçiyor.
şimdi gümüşe taktım kafayı.
ama tabeladaki değer değil, kafamdaki değere gelmeli.
oraya geldiğinde gucağımı açmış bekliyor olacağım. :he:
o bana fırsat vermediyse, verecek bir ceylan olur ona bakarız.
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
6d
Erdoğan: Sermaye yatırımlarında gözle görünür bir artış yaşanıyor, Hazine'nin ihraç ettiği kağıtlara ve Borsamızda işlem gören kağıtlara büyük talep var.
Sistem bu , geçenlerde birisi ne sistemi bu diyordu.:)
hazine aralık ayında yurtdışına bir ihraç yapacaktı sanki.
Hazine bu yüksek miktardaki itfalar için Aralık ayında 4 iç borçlanma ihalesi ve bir yurtdışı borçlanma ihalesi planlıyor. Ocak ve Şubat aylarında ise henüz bir yurtdışı borçlanma hedefi konulmamakla birlikte 6 ve 8 adet yurtiçi tahvil ve bono ihracı planlanıyor. İhraçlar arasında 2, 5 ve 10 yıllık gösterge tahvil ihraçlarının yanı sıra TLREF’e endeksli devlet tahvili ile 7 yıllık FRN ve 5 yıllık TÜFE’ye endeksli tahvil bulunuyor. Hazine’nin bu ihraçlarla Ekim ayında 35 aya düşen ortalama vadesinin kademeli bir şekilde uzamasını bekliyoruz.
https://www.paraanaliz.com/2020/fina...ervleri-54183/
Malûm şahıs bir gram tepki vermiyor..[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen dedikçe benim de ilgi alanıma girmeye başladı hocam ..evde olduğum vakit bakacağım spot tfx targrtten mi alıyorsun yoksa vadeliden mi alırsın SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi trend bakışlarını ilk sinyal olan ve piyasayı boğaya sokan mart 2020 den bakılmalıdır...
Şimdi o günden bu güne spot piyasa da bist 30 dahil para kıramayan cidden borsaya daha mesafeli olsun..
Yoksa burda olduğu gibi short yönlü hayal kurulur o da otrendin kazandığını asla veremez..
Bakınız sanko bakınız merko bakınız alkim bakınız hektas bakınız karton egeen vs vs bucim bile gitti..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gümüşten bahsediyorsan daha fikir aşamasında.
ocak ortasında vadelisi açılacak dediler.
onu beklerim fiyatta daha dengelenir.
benim açımdan 20 doların altı uygun fiyat gibi..
20 doların altına gelmez ise, formasyonu okuyamamış olacam.
girmenin de anlamı olmayacak. :he:
Tom'un ispotu,uçarak FIRLAMIŞ...
Bu FIRLAMA TOM'u fura fura çıktığı yere sokarlar gibi...
Çıktığı yer 30 200
DU BAKALIN N'OLCAK...
eee.. şimdi yarın bizim para babaları geliyormu? al gülüm ver gülüm işleride bitti herhalde gelirler. iyi bi yılbaşı yapsak bari. herhalde yaparız... hadi iyisiniz viop ta iyi gidiyor. ama sabah eksi meksi açarsa korkup kaçmak yok:)
Bu vadede ayı kardeşler temkinli olsun;önümüzde kalan 4 gün içinde ansızın direği yukarı sert dikebilir.Altın vuruş hazırlığı var gibi.Ben yatay bekliyordum ama işin rengi değişmekte.
Bundan 15 gün önce dolların muhabbeti olmuştu, belki 6.90 dediydim
Diğer sayfada kaldığından alıntılayamadım.
7.20 - 5.50
8.50 - ???
bazı otoriteler soru işareti olan yere 7.20 diyor
*Bozkurt *Bozkurt şu an forumda
Platin Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
16,943
Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
spot 8.35-50 arasi aralik vadeye mb'nin shortladigi yerden kademeli olarak 40 kontrat short actim.
valla berat istifa etti de zor kurtardik pacayi pozisyona gore iyi kar birakti gerci
Abi dollar şort açan kazanamaz demiyorum, iyi yerden vurursa herzaman kazanır ama bi gece ansızın bişii olur bi haber gelir, sabah poz. kapatamazsın tavandan
Gavurun parasını inan ki en çok ben istiyorum düşsün tl değer kazansın ama matbaası fedde, dış mihraklar dolların düşmesine fazla izin vermiyor.
7.2 pik yaptıktan sonra 5.5 ye kadar izin verdiler sonra ordan 8.5 çıktı. şimdi nereye kadar izin verirler bilmiyorum belki 6.9 olursa olur
ya ben yada PALA çarpar
dikkat! her türlü çarpılırsın
Bence dow daha cooooooook gidecek.
usd'de 7.30-35 spot icin subat vade long olmayi planliyorum.
yatırım tavsiyesi değildir
USD alım için güzel yerler...
7.35- 7.45 (spot) arası değişik vadelerde alım yapıyorum...
7,33 - 735 bence dip gibi, ancak yılda sert dönebilir düşüncesiyle,
7,35-745 aralığı alım noktalarım ( bir ay kadar önce 7,60 alım yapmıştım )
(ancak; faizin %20 üzerine atması halinde, senaryo çöp olur. USD STOP ve endeks SHORT girerim.)
Eskiden sigara içirtmiyorlardı okullarda.
Zaten Mahmut Hoca'lar da pek kalmamıştır. Sanal alemde hocalar yok moderatörler var.
https://www.youtube.com/watch?v=WHckkfpv_J0
Hababam Sınıfı - Güdük O Numarayı Bir Kere Yerler
[IMG]https://i.hizliresim.com/ysgT4K.png[/IMG]
UYUMSUZLUK............UYAR MI UYMAZ MI .......zaman gösterecek
doları banklardan mı almak lazım?
çok parayı döviz burosuna götürmek doğru olmaz gibi.çıkarken ne olur olmaz.
ne dersiniz?