Esma Hanım tebrikler,
Bilgilerinizi çok sade anlaşılır şekilde herkesle paylaşıyorsunuz.. Teşekkürler,
Printable View
Esma Hanım tebrikler,
Bilgilerinizi çok sade anlaşılır şekilde herkesle paylaşıyorsunuz.. Teşekkürler,
Değerli hocam 1508 kırıldığı zaman tüm hisselerde stop oldum. Cuma kapanışa yakın SERMAYENIN 1/3 Le CEMTS, ALGYO, ARCLK ve PRKAB aldım yükseliş onayı görürsek veya tekrar aşağılara inerse kademeli alımlara devam ederim. Her zaman % 10 nakit bırakıyorum. Ytd
gecenki düşüşdeki gibi boyun cizgisinden döndü kıramadığı 4.65 drencinden güç toplayarak yoluna devam edecek beklentilerim hiç değişmedi afyon çimento bu yıl içersinde hedef fiyatlarına gidecek sabırla devam beklemeye nakit varsa buralardan toplanabilir yılın 3 cü ayına girdik ama başlamadık seanslara sizlerden sadece sabırlı olmanızı bekliyorum ve kredili işlem yapmayın bizim bütün hisselerimiz ederini ve değerini bulacak olağan üstü bir durum olmadıkca sıkıntı görmüyorum nedir olağan üstü
1 erken seçim
2 sınırlrımızda savaşa girmek (yunanistan)
bunların dışında pek sıkıntı görmüyorum olursa sistem devre dışı kalır
Ostim özelini bilemem ama bedelli sermaya arttırımına talep furyası A1 capitalin son 3-4 bedellide yaptığı rüçhan kıyımı ile sona erdi. ki bunu şirket sahibi patronlar özellikle A1 capitale yaptırıyorlar yatırımcının rüçhanları satmasına engel olmak ve bedelliye katılımlarını sağlamak amaçlı.Şahsi tecrübelerim bedelli yapan bir şirketten 6 ay boyunca hiç bir şey beklemem aynı durumda bedelliye katılmaya mecbur bırakıldığım AKYHO ki bedelliyi herhangi bir borcu kapatmak için filanda yapmadı holdingleştiği ve yeni yatırımlar yapacağı için bedelli sermaye arttırımına gitti.Dediğim gibi AKYHO bedellisinden sonra hisseyi taşıdığım halde fiyat olarak 6 ay boyunca hiç bir beklentim yok çünkü baskılanacak sonrası güzel olur ama.Başta yazdığım gibi OSTİM özelini bilemem ama bedelli tecrübelerim bu yönde...YTD...
Sayın Çelik, ben sizden başımın iki belası :)) gsdho ve trgyo , güncel yorum rica edeceğim, çok saldılar artık mecburen tutuyorum eskiden bir hareket beklediğim için tutuyordum malesef ki 7 aydır bir arpa yolu gidemediler. Son gelişmelerden sonra güncel bir değerlendirme yapabilirseniz ve sistemde nasıl durduklarını yorumlarsanız sevinirim. Yormaz isem bir de enjsa fakat diğer 2 yorum daha önemli açıkçası.
Şimdiden teşekkürler.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Çelik hocam rica etsem dardanel i yorumlayabilirmisiniz.tşk ederim Allah a emanet olun
Herkese iyi akşamlar. Çelik hocam rica etsem menderes için bir yorum yapabilir misiniz.
Çelik üstad affına sığınarak ilk maddede yazdığın erken seçim görüşüne kesinlikle katılmıyorum.İmkan ve ihtimal vermesem de alınabilecek bir erken seçim kararının borsaya pozitif hatta doping etkisi yapacak oranda olumlu yansıyacağını düşünüyorum.Aynı şekilde bu forumda beklentili olarak gösterilen kanal istanbul bağlantılı şirket hisselerine yatırım yapan arkadaşların çok dikkatli olmasını naçizane öneririm.Kanal İstanbulu temeli atılıp başlansa bile sürdülebilir ve tamamlanabilecek bir proje olarak görmüyorum.Heleki olası bir seçimde erken olmasa bile mevcut iktidarın değişmesi söz konusu olur ise.YTD...
merhaba bedelliye katılmak icin bir işlem gerekiyor mu ben de katilmak istiyorum ama hesap yapamadimRMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.Çelik, Sn.Esma ve ismini sayamadığım kadar çok güzel yürekli insan. Kendi hisselerim burada değer bulmasada mutlaka sizleri takip ediyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İyi ki varsınız. Bu kadar seviyeli insanın bulunduğu forum az bulunur. Sağlıkla kalın, hayırlı kazançlar diliyorum.
teşekkürler ederim bilgilendirdiginiz için. daha önce hic katilmadim da bakalım zararlı çıkmayız inşaallah :)RMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı pazarlar dostlar. Elektrikli araç istasyonu ihalesi bu yıl yapılmaz mi acaba? Bu ihale olursa iki güçlü şirket var. ENJSA ve ZOREN somut bir adım görülürse bu hisseler için bir beklenti olur.
Dünyada hızla hibrit ve elektrikli araçlar yaygınlaşıyor ülkemizdeki şirketlerde buna hazırlık yapıyorlar FORT, TOASO, KARSN, ASUZU.
Yenilebilir enerji hızla yayginlasacak ve teşvik edilecek. NATEN
Karbon fiber kullanımı tüm dünyada hızlacak ,AKSA.
Yerli TOGG otomobilın ve AB nin araçların çelik akşamların bir çoğunu karşılayan ve karşılayacak şirket CEMTS.
Japon teknoloji devi Hitachi ile işbirliği görüşmeleri içinde olan ve bu görüşmeler olumlu
gerçekleşirse büyük oyuncu olma ihtimali yüksek olan ARCLK.
Dünya beyaz çimento üretiminde ilk beşte yer alan ve Hollanda merkezli bir çatı şirketi altında koordine edecek olan CİMSA.
İsviçre merkezli bir şirkete ortak olup Avrupa'ya açılan DEVA Holding.
Bu yazdıklarıma benzer bir çok beklentisi olan şirketleri araştırıp paylaşsak sonra teknik olarak Çelik hocam bir süzgecinden geçirse güzel olurdu. YTD.
Allah razı olsun senden Esma hanım.
Bir şirkete bakarken elbette geçmişine bakıp nasıl karlar etmiş ve bu karları hangi koşullarda yapmış diye bakalım ama en önemli şey gelecekte hangi koşullar olacak ve nasıl karlar edecek ona odaklanalim. Mayıs 2019 da TTRAK 25 tl aldım. 35 tl gelince çok sevinip pahallandı deyip çıkmıştım.O zaman da hurda teşfiği beklentisi vardı. 1.5 yılda 23 ten 237 tl ye vardı. Bu operasyon yapılan hisselerden değil kendi bilek gücüyle geldi. Güzel bilançolarla geldi. Ozaman F/K 25 gelmişti pahalıdır demiştim şu anda fiyat 215 F/K 15 ler.Demem o ki patronu Şeytanı olmayacak piyasada lot sayısı fazla olmayacak iyi yönetilen ve gelecek yıllarda sektörel olarak bir daralma olmayacak güzel karlar etmeye devam edeceğine inandığımız şirketlerde sabırlı olmalıyız.
Yazdığınız hisselerin hepsi birbirinden güzel Esma hanim bilgilendirme için teşekkürler yazdıklarınıza katılıyorum gelecekte söz sahibi olacak hisseler öncelikli olması lazım ,benim için öncelik her zaman hikayesi ve beklentisi olması bir de Çelik hocamızın dediği gibi primsiz olması lazım .Yazdiklariniz içinde en primsiz kalan bana göre ZOREN beklentisi de var araştırmak lazım diğerlerini de.
[QUOTE=suzay;5198104]teşekkürler ederim bilgilendirdiginiz için. daha önce hic katilmadim da bakalım zararlı çıkmayız inşaallah :)
Önemli değil ne demek ben de katılmıştım bir kere oradan biliyorum ,bedelli olayı biraz da patrona bağlı eğer bedelliden gelecek parayı yeni yatırımlar için kullanacaksa kağıt iyi olur ama borç ödeyeceklerse o para ile ne kadar iyi olur bilmiyorum.
Beklentisi olan güzel şirketlerden ECİLC sahibi ECZYT geçen yakın zamanda elimde vardi 18 lerden biraz almıştım. Yakın zamanda yazdım da Kartaldaki araziye imar planı beklentisi vardı 21 lere gelince sattım. 4 ay geçti 65 değdi.
Şimdi ALGYO nun elindeki arsaları, dükkanları 1.200 milyara yakin değer biçmişler elindeki 700.milyon nakdi çok iyi değerlendiriyor. Gayrimenkullerine biçilen değer kesinlikle piyasa değerinin altında göstermişler. 1.900 .milyar TL ye yakın özsermayeye sahip olan bu şirket buralarda kalır mı? YTD.
Celik hocam haftalik liste olacak mi ?
İyi geceler dostlar.Yarın için stratejimiz ne olmalı?
Endeks için izleyeceğim rakamlar, 1430 ları destek ve 1500 üzerinde durup durmayacağına bakarım.Yeni alımlar için 1500 üzeri kalıcılık yada destek kırılıp aşağıya inerse 1390-1400 arası yeni alımlar yaparım.YTD.
Anlaşılan yarın da kıyım var.
iyi geceler cümleten
Bu endexe 1220 rakamı bile çok ama fibo olunca orası iyi gibi.gelir mı,?gelmeyebilir tabii ki.1430-1400-1360 gibi düşerse 1/10 gibi girmeyi planladığım noktalar.1220 ye kadar full olurum.bu topikte iyi analiz eden katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.
Sayın Çelik size de iyi geceler, index zaman analizinize göre bu sığ düzeltmeler dalgası ne kadar sürer? Ben bir dip oluşmadan 1600-1700 bandına gidemez diye tahmin ediyorum, nisan sonuna kadar yeni bir ralli oluşmayacak gibi belki o tarihlerden sonra, tabi bunlar sadece tahmin, sizde sistemde nasıl?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Günlük 1477 rakamı üstü kapanış benim için umut vaad eder 1621 beklentim devam eder malum coğunluk düşüş yönünde öngörüyor herkesin dediği asla olmaz ben ters hareket etmeyi düşünüyorum yanılırsamda en fazla piyasadan dayak yeriz zamansal olarak beklemeye devam ederim
İyi geceler.. Çelik hocam izfas ve rheag için güncel bir yorumunuz varmi?