Badem spor pıst de 1401 bandını bugun iyi savundu , doların bu hareketine göre
Printable View
Badem spor pıst de 1401 bandını bugun iyi savundu , doların bu hareketine göre
MB faiz kararı Mayıs in kaçında acaba?
veledi zina yine sinri etti etti oruç oruç beni
benim çocuk geldi sırıta sırıta yuro 10 olmuş
doların neyi eksik ki diye makara yapıyor
elimde kalacaktı yine it
Arkadaslar bugun duyan oldumu hamdolsun dedimi? valla denk gelmedi eksık bısey var ama ne dıyordum
6 mayıs diyor.
https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...yurular/Takvim
buldum aksam derkı ülkeyı kapattım .sokaga cıkmama dıye bısey yaptım hamdolsun caddeler lebalep ınsan kaynıyor es dost hasret gıderıyor caddeler de araclar trafıgı kıtlemıs hamdolsun ıyıkı yasaklamısım lebalep kımse sıkıntıda degıl zengın halkım var hamdolsun ha bıde ınadına kanal ıstanbul demesını beklerdım cuma cıkısı ınsallah bı daha kı seferde der heralde
çok ilginç bir hafta oldu. haftalık kapanış xu30 için 1440 civarı diye beklemiştim. yurtdışı yurtiçi hiçbir haberi takmadılar. belli kağıtlarda belli psikolojik destekleri savundular.
abd şu an ekside ve vix yüzde 4'ü geçmiş durumda. muhtemelen göstergeler böyle kapanırsa sata dönecek. bizimkiler onu bile tınlamadı.
Teşekkürler, faizi dusurmeyecegine emare varmı?
Düşmez abi bu meret yıllardır büüüle düşecek diye bekleyenlere anca umut verir sonra donunu alır.
şuna bak, pandeminin göbeende, krizin doruğunda, eksi rezerv treni geçerken bist nerelerde, şaka gibi ama gerçek Mehmet abi nin dediği gibi 23 martta dibi gördük, alan aldı satan sattı,
Tepeyi görene kadar bekliycez artık yabcak bişii yok
Ayular,
Elifin hecesinden
Gündüzün gecesinden
Bir deste gırmızı gül alalım
Palanın bahçesinden....:)
Arkadaslar bist 30daki hisselerin Endeksteki agirlik oranlarini nereden bulabilirim yardimci olursaniz sevinirim
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
noldı stock hocanın 180i.....
Ben Stock hocanın hedefine gelinceye kadar şort mort acmıycam, pala istediği kadar geciktirsin bi soona ki vadeye taşırız nolcak
stock hoca orta vadelı ısabetlı tahmınler yapn bır borsacıdır....Ama patladı...bozgurtla o zamanda konustuk benım sısıteme gore cok zordu...ama son derece degerlı bır borsacı bana gore
Mehmet abi mart 23 de yazdı bu rakkamı sabah saat 11 sularıydı sanırım
şuan kopyalayamadım ama linkini atıyorum
https://www.hisse.net/topluluk/showt...30#post5253530
Yorumsuz başka yerden aldım benim değil bunlar, zaten tiyom olsa size söylemem:oleyo::
1.Uzun vadeli analiz: Dolar bazlı bist100’de 2013 Mayıs’ta 50000 usd seviyesinden başlayan düşüş trendinin sonuna geldiğimize ve artık uzun vadeli yükseliş trendinin başlayacağına inanıyorum. Bu yükselişin hedefleri 2023-2024’e kadar 50000 usd(TL bazlı 250000 civarı) olabilir.
2.Şimdilik orta vadeli dip oluştu görünüyor. Zigzaglı bir yapı ile Temmuz sonuna kadar 1440 civarına gidebiliriz.
O zaman ve o gün ve o saat ve dakka itiraz edeceğidiniz.
Viobda bu rakkam görülmedi, nasıl dip diye :kahkah:
emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
SPOT kapanış
https://www.linkpicture.com/q/kkkkkkkkk.png
Belki siz göremediniz ama o gün benim makina ya kafayı sıyırdı yada gerçekti bilmiyorum ama ekranda 1225 i gördü bu gözler
Buraya sadece toplum psikolojini ölçmek için bakınıyorum. Endeks taban yapınca bütün ahali ben böyle birşey görmedim diyordu. Bu söylemlere bakıp, ikinci tabanı degerlendirmeyenler, kısa vadeli fırsatı kaçırmıştır. Kafasını duvarlara vursa yeridir.
EMEKDAR abi adam gibi zopa bile yiyemiyoruz, ayu palamız çok insaflıymış
lazlar
sokma akıl kırk adım gider.
derler.
çog gözel yaw. harika bir atasözü. eminim ingilizcede böyle kallavi laf yoktur. varsa da ben duymadım.
ol sebepten ihtiyatlı olun derim naçizane.
Geçen hafta para durumu toplamda stabil idi
fakat son 3 günde giriş vardı
bu hafta endeks 52 puan artmış
aslında güzel bir artış
haftanın 5 gününde de 5 kurum bazında para çıkışı var
enteresan oldu
sadece para bakarsak
yükseliş zor diyor
fakat endeksin genel görünümü de yükselişten yana gibi
https://i.resmim.net/YmsMq.png
uzun zamandır vıop uzun yapmamıstım hazıran vade bugun 3 tur attım 350 puan ortalamaya bozkurtun dediği gıbı para dagıttılar enterasan olan 1 den sonra nerdeyse 10 tur attı tabı nerden bılecen 1478*1482 arası taksım karakoy gıbı
hırsızlara bak..30 a bak vıopa bak
Çok şükür yahu. Bitti şu vade sonu zırvası. Koca 4 gün 2 yukarı açılış gapından başka hiçbir şey yapmadı zalım endeskte.
Eğitimli bilinçli insanlar da covidden vefat ediyor. Ben bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Kargo yada kurye bunlar çoklu temas eden kişiler. Paket yemekte paketi eldivenle açıp çöpe atın. Kargoyu da mümkünse eldivenle açın. Çiğ yenen sebze meyveleri sirkeli suda 15 dk bekletip öyle tüketin. Açık olarak aldığınız kuruyemiş ve ekmeği fırında yada mikrodalga da 60 derece en az bekletip öyle tüketin. Çoklu temasta elinizi yüzünüzü tüm elbiseleri yıkayın. Sağlıcakla kalın