Sosyal Medyada, Suriye'ye dalalim, pyd'yi ezelim sonra Ruslara saldiralim turunde sacma sapan yorumlar var.
Tam da bu donemde Kilicdaroglu'nun CB adayligi neredeyse kesinlesiyor.
Bizim devlet ne yaptigini bilir.
Printable View
Sosyal Medyada, Suriye'ye dalalim, pyd'yi ezelim sonra Ruslara saldiralim turunde sacma sapan yorumlar var.
Tam da bu donemde Kilicdaroglu'nun CB adayligi neredeyse kesinlesiyor.
Bizim devlet ne yaptigini bilir.
Yazdigim gibi, Rusya dunya hegemonluguna oynuyor. Nato ve AB dagilacak. Abd ic savasa girecek, 100 milyon gocmen yok olacak.Alıntı:
Putin: SSCB 1980'lerin sonunda zayıfladı ve çöktü. Bu hepimiz için bir derstir.
Modern Rusya dünyanın en büyük gücüdür.
ABD tarafından kurulan Batı bloku yalanlar imparatorluğundan ibarettir.
Turkiye'den Avrupa ulkelerine ve Abd'ye giden, havaalani ve ucaklardan foto paylasan, "Turkiye bir doktor kaybetti, nereye gidiyorsa o ulke bir kurye veya tezgahtar kazandi" diye paylasimlar yapanlar, gitmeden 100 kez dusunsunler.
Bu basligi Putin bile okuyor:)))))))))))).
Iste benim surekli yazdigim cumleyi tekrarlamis; Korku ve Yalan Imparatorlugu...
Bugun en fazla karsilik veren Ingiltere bile, yakinda Rusya'nin yanina gelecek.
Dunya hegemonlugu Abd'ye, Almanya tarafindan, 1945'de emaneten verilmistir. Atom Bombasini Almanlar yapti ve bunu 1945'de Abd'ye verdiler.
Almanya, 1945'de verdigi emaneti geri aliyor. Ve Rusya'ya da "yuru kocum" diyor.
Dunyanin yeni hegemonu Ingiltere-Almanya-Rusya ittifakidir.
"Erdoğan:
"Türkiye olarak Kırım’daki tavrımız ne olduysa, buralarda da tavrımız aynı oldu. Ukrayna’nın toprak bütünlüğü noktasında tavrımızı ortaya koyduk ve Rusya’nın bu takındığı tavrı reddettiğimizi bildirdik""
yanlış hatırlama biz Kırım ilhak edildiğinde sustuk. günlerce konuşmadık bile maalesef
Alıntı:
Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
Bazı mesajlarda ''Çin ve Tayvan'a kadar şok etkisi yaşanacaktır'' şeklinde söylemiş.
Ne demek bu?
Rusya Ukrayna'yı işgal ederse, Çin'e Tayvan'ı işgal etmesi için bir sinyal mi?
Alıntı:
Bizim Çankırı'li Boris'in beyanatı benim kafamı kurcaliyor.
Bence Çin'e sinyal cakti. Tayvan'ı isgal et diye.
Çekik böyle bir hata yaparsa, iste o zaman Nato'nun gücünü görürsünüz?
Sayet fetoculer tasfiye edilmeseydi, Ruslarla kesin savasirdik. Müthış bir akil var, oyunu oynuyor abi.
Hayranlikla seyrediyorum. Memleketimle, devletimle gurur duyuyorum.
Bu akıl, ne olursa olsun(her şey cok daha kötüye gidecektir) olabilecek en az zararla bizi bu hengameden cikaracaktir.
Guzel bir millettir bu millet.
Yeni Şafak
@yenisafak
Tayvan, hava savunma sahasına Çin'e ait 52 savaş uçağının girdiğini duyurdu.
#SONDAKİKA Çernobil Nükleer Santrali ve çevresi Rusya’nın eline geçti.
Avrasyacı Rus muhafazakar Dugin: “Tayvan Çin'dir. Falklan adaları Arjantin'dir. Kosova her zaman olduğu gibi Sırbistan'dır.”
Dugin’in sözleri, Rusya’nın Ukrayna’ya girmesiyle başlayan sürecin uluslararası politikada bundan sonra nelerin habercisi olduğunu gösteriyor.
Samuel Huntington- Medeniyetler Çatışması...
Meral AKŞENER; "Türkiye ise Rusya ile kurduğu asimetrik ilişki modelinden sıyrılmalı, kendisini kırılgan hale getiren S400'lerden acilen kurtulmalı, Akkuyu nükleer santralini derhal millileştirmeli, bölgesel istikrara risk oluşturabilecek Kanal İstanbul projesini durdurmalıdır."
demiş.
https://twitter.com/meral_aksener/st...79334744903680
https://youtu.be/y7BfOW5o3bY
Kiyametin kopacagi yerlerden biri de Keşmir...Keşmir'de gizemli bir olay oldu, gizemli bir düden oluştu ve Hindistan Keşmir Brengi Nehri'nin 20 km'sini Yutmaya başladı. SU PANİĞİ başladı bölgede.
Hindistan'ın Keşmir bölgesindeki önemli bir Himalaya tatlı su nehrindeki, gizemli bir düden yerliler için hayati bir yaşam hattını boşalttıktan sonra aniden kurudu.
Yetkililer dev göl suyunun nereye gittiğini nereden çıkacağını araştırıyorlar fakat bir sonuca ulaşamıyorlar. Yerel halk panik yaşıyor.
Ukrayna'da 15 nükleer santral olduğu yazılıyor. Benim bildiğim 4 nükleer santral, 15 reaktör var.
Çok eski santraller bunlar.
İyot bulundurunuz.
Biden denilen çocuk tacizcisi yaptırım yapacagidi? Didim abi hiç bir sey yapamazlar...
Swiftten atti diyelim, Putin bitcoine geciyorum dese ne olacak?
Aydın Sezer
@AydinSezer06
·
9d
Erenlere sormuşlar: Biden'in açıklamasını nasıl yorumlamalıyız?
Cevap vermiş erenler: Biden Ukrayna'yı sattığını itiraf etti....
Anlaşılır Ekonomi💸💸💸@AnlasEkonomi·28d--Putin'e şahsi bir yaptırım olacak mı sayın başkan?
--Putin'i duydum ama sonrasını anlamadım
--Putin'e şahsi bir yaptırım olacak mı?
--Çişim geldi ben kaçar.
ANKARA KUŞU@ankara_kusu·34d
ABD Başkanı Ukrayna’yı sattı 👍
Finans piyasalarindaki insanlar kendilerini kandirmaya meyilliler.
Bakiniz altin hemen, hizlica gevşeyiveriyor.
Hiç merak etmeyin, her şey çok daha kötü olacak.
İyot bulundurunuz.
Ekonomi mekonomi bunlar masal.
Yunus Emre Erdölen
@yunuserdolen
·
36d
AB, Rusya’nın SWIFT’ten çıkarılma yaptırımını engelledikten sonra binalarını Ukrayna bayrağı renklerine boyamış.
Bu adam bazen çok saçmalıyor. Öyle bir savaş olmayacak. O kadar da değil.Alıntı:
Hüseyin Hakkı Kahveci
@hhakkikahveci
·
19d
Yine bir not geceye olsun.
Hafter denilen zerzevat ne demişti?
'Türklere karşı yapılacak kutsal savaşta bütün dinler Türklere karşı savaşacaktır.'
o zaman bakacağız kim nerede?
O zaman bakacağız neler yaşanacak. İbretle 84 milyona anlattık.Görenedir tabi,Köre nedir? KÖRMEMEK!
Isminin onunde Prof yaziyor. Sacma...Alıntı:
Prof. Dr. Ali Ihsan Goker@aihsan_goker·10d
CNN'de biraz önce 🇷🇺 nın 🇺🇦 dan sonra hangi mecraya atılacağına dair yeni bir fikir vardı. Belarus'tan Kaliningrad'a kadar Polonya'nın bir kısmını işgal ederek kara köprüsü oluşturabilir. Böylece baltık cumhuriyetlerini çembere almış olacak. Sonra da onları yutacak.
laissez-faire
@dark_analyst
·
8d
Ons 1840-1880 beles olur.
🔴#SONDAKİKA
Rusya'ya ait An-26 askeri nakliye uçağı Voronej yakınlarında düştü. Uçaktaki personelin tamamı öldü.
— TRT
#SONDAKİKA
🔴ABD yönetimi, Rusya'nın Washington Büyükelçiliği Müsteşarı'nı sınır dışı etme kararı aldı.
Ahmet YAVUZ
@yvzah
·
5s
ABD hayatın hep eskisi gibi devam edeceğini sandı. AB ile Rusya’yı çevreleyerek düşmanlaştırdı; Türkiye’ye düşmanca davrandı:
Çuval olayı, SR’de PYD desteği, Akdeniz’de, Libya’da düşmanlık, Dedeağaç’ta üs, Yunanistan’a destek, savaş uçakları vb. Ama eski bitti yeni gelmekte!
Alıntı:
Cumhuriyet
@cumhuriyetgzt
Rusya’nın Ukrayna’yı işgali İngiltere basınında: ‘Avrupa için karanlık bir gün’
Alıntı:
Perinçek: Rusya'nın kullandığı silah, şu anda barış ve huzur getiren silahtır.
https://istanbultarihi.ist/51-kara-bir-gun
Ingiltere ve Rusya karşı karşıya degil. Kandiriyorlar sizi.Alıntı:
“Kara Bir Gün” el yazılarıyla binlerce kez kopya edilmiş, dağıtılmış ve sokaklara afiş olarak asılmıştı.
Hayat dediginiz ve icinde yasadiginizi sandiginiz sey gercek degildir.
Korku ve yalan imparatorlugu...
100 sene sonra yine ayni masali piyasaya suruyorlar.
Para mi kazanmak istiyorsun, dogru analezi yap, stratejini kur ve parayi deve yukuyle gotur.
Bakiniz 100 sene once gercekte ne olmuştu?
Bunu bilirsen parayi kazanacaksin. Sana ezberletilenleri tekrarlarsan parani kaybedeceksin.
Ilahi adalet iste budur. :)))))))))))))))))))
Ruslar Kiev'e gidiyorlar. Zelensky'i indirip, Rusya yanlisi bir hukumet kuracaklar demek ki.
Hic mantikli degil. Tayvan falan şimdi olmaz.
Balkanlar karışır. Turkiye, Ukrayna meselesi gibi bunun disinda kalamaz.
Abd'nin Dedeagac'a niye kondugu yavas yavas ortaya cikiyor.
Kanal Projesinin bitmis olmasi lazimdi.
Isimiz zor.
Savaş halini kabul edersek, Montrö bağlamında savaş gemilerinin geçişini yasaklayacağız.
Ancak yasaklasak da Ruslar kendi üssüne dönme talebiyle geçmek isterse buna izin verilir buna hakkı var. Montrö’de 19., 20. ve 21. Madde bunları düzenliyor.
— Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu
https://www.gercekhaberci.com/saglik...-subat/158372/
Ladino dilinde "izmirim", kapani demek. 28 şubat da ilginc olmuş. Her yerden şifre fışkırıyor.Alıntı:
Sağlık Personeli İzmirim Kartlarda son başvuru 28 Şubat!
Akaryakıt satmayan benzin istasyonlari var. İş karaborsaya gider. Sonrasi Allah muhafaza.
Derhal benzin 30 TL yapilmali. Mazot 10 TL olmali ve karneye baglanmali. Dizel binek araclar yasaklanmali.
10 TL den mazot alip, bu mazotu baskasina satip, kamyonunu ya da dizel aracini evinin onune ceken ise idam edilmeli.
Bu yazdiklarim yapilmazsa duzeni saglayamazsiniz.
aywaaa...!
Tübekar üstadım bizim alarko topiğinde paylaşmış..... O alarktan dolayı paylaşmış...
özgür hoca rus ekonomisini de tahlil ettiği için.. burada da uygun durur
Bu haftaki cuma tebriğimi de paylaşayım.. :ok:Alıntı:
Alıntı:
Rusların başrolde olduğu bu günlerde Bir Rus yazarın sözüyle....
Kendi mutluluğundan başka hedefi olmayan insan kötüdür.
| Tolstoy |
Bilmukabele, bereketli cumalar diliyorum.
Aywaaa..... sen bu videoyu izlemiş miydin...? 1 ay önce hazırlamışlar.... bayağı da uzun....
https://www.youtube.com/watch?v=Z9c_HhpvBpg
Hayda... Fazla kaşınmak iyi değil. Gercekse bu aciklama, Nato'nun derhal Ukrayna uzerinden bir cevap vermesi cok uygundur. O kadar da degil.Alıntı:
lt col temmuz
@temmuz1919
Rusya
Finlandiya ve İsveç in NATO ya kabul edilmesi kabul edilemez. Cevap veririz.
Demirtaş, 3-4 sene once beni engellemisti.
Merkel cüzdanı kaptırmış. Artık Almanya da güvenli değil.
#Sondakika
Rusya'nın en büyük bankası Sberbank yabancı para cinsinden para çekmeyi 20 dolar ile sınırladi.