Palanın elinde oyuncak olmuş bir borsa, kendi adıma gram aklım yok emenike
Printable View
Palanın elinde oyuncak olmuş bir borsa, kendi adıma gram aklım yok emenike
Borsa buradan artı ya geçer herhalde..
Bu neydi yahu?
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devre kesti yaww
Artıya geçer buradan borsa..
https://i.hizliresim.com/ahvsvvw.PNG
Boşluğu doldurmuş oradan sert almış..
Psikopat hareketleri var..
Faiz günü ve 6 ekim günkü hareketlere dikkat..
Çok sağlam fışkırtma gelecek..
Bu da manipülasyon değil dimi :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[QUOTE=gundwane;5590524]Doların düşmesi ve borsaya ralli gelmesi gerekmez mi o durumda..:oleyo:
Bu düşünce beni gerçekten düşündürdü...demekki inanıyorsunuz iktidardan düşünce Türkiye'de iyi şeyler olacağına...dövizin düşeceğine,işsizliğin azalacağına,ekonominin düzeleceğine,emperyalist kuşatmanın biteceğine...ama neler olabileceği kısacık zamanda ortaya çıktı...tam bir kaos,Türkiye'nin bölünmesi,paylaşılması,Libya gibi çok tırmalarız...dua et de Tayyip Erdoğan'a bir şey olmasın...
Çakal bademspor , bakın Erdoğana bişey olursa borsa düşer dolar fırlar mesajımı vermiş oldu bizlere şimdi...
tcell çok sağlam durdu...
[QUOTE=efe78;5590589]Bu düşüncede beni gerçekten düşündürdü... Hala bu kanser yapının ülkeye faydalı olduğunu düşünen kişilerin olması. rte döneminin sonu, Cumhuriyetin kurulmasından itibaren bu ülkenin başına gelen en iyi şey olacaktır. Sonrasında MUTLAK OLARAK büyük bir refah gelecektir. Büyük derken, relatif bir refah. Şu an bulunduğumuz noktaya göre. Yoksa 20 yılda 50 yıl geri götürdükleri için, ülkenin kendini toplaması için minimum bi 10-15 yıla ihtiyaç var.
Arkadaşlar, pala mazot ikmali için mola verdi gibi görünüyor, çok sert alabilir dikkat derim.
Borsa tarihi boyunca borsanın boğa tayfasına rte kadar eziyet çektiren başka yönetici olmamıştır. TL ye sürekli değer kaybettiren, dövizi güçlendiren, faizi azdırıp, finans piyasalarını bozan. Yani inandıramayacakları tek şey, borsacılara rte sonrasının kötü olacağı algısıdır. rte sonrası borsa için mutlak olarak çok iyi olacaktır...
Terbiyesizlik başka bir şey değil.Yalancı çoban gibi kurt geliyor vs.....Bu kadar basiretsizlik tutarsızlık olur mu ???????evlerden ırak sanki savaş çıktı.abd liler iran perol tankerini durdurmaya çalışmış gibi haberler her zaman oluyor yani
sildim...buradan görüp kuşlu sitede yorumlanmasın..:)
[QUOTE=Ariakas;5590640]Şu konuda katılmayacağım..
EĞER EĞER EĞER...IF..
AKP tertemiz giderse
MAX 2 sene içinde uçuşa geçeriz..2001 de de aynısı oldu..
Ama ben AKP nin öyle sakin sakin yaw ne yapalım seçimi kaybettik iyi olan kazandı..ahaaaa ıhhh al iktidarı demesini BEKLEMİYORUM..
metastaz olma ihtimali mevcut.
açıklamayı bekliyecez.
13:00 saatlik kapanışta nasıl bastılar piyasaya öyle... Herkes algocu olmuş kim kaldı manuel el yordamıyla alan veren :)
İran, Amerikan savaş gemisinin eylemini engelledi - MHA
MHA internet sitesinde yayınlanan habere şöyle:
Devrim Muhafızları Ordusu Deniz Kuvvetleri, Umman Denizi'nde Amerikan savaş gemisinin haydutluk faaliyetini engelledi.
İran medyasına göre, Umman Denizi sularında İran petrol ihracatını taşıyan bir tankere el koyan ABD İran petrolünü başka bir tankere yükledi ve tankeri bilinmeyen bir yere yönlendirdi.
Başarılı bir heliborne operasyonları ile petrol tankeri güvertesine inen Devrim Muhafıları askerleri söz konusu tankeri İran karasularına yönlendirdi.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://tr.mehrnews.com/news/1898286...mini-engelledi
al sana manüpülasyon adamlar böyle haberleri kullanıyor
Cin şişeden çıktı bir kere. bence bir süre flat izlemek daha doğru olabilir. Şuan borsayı bence tekrar ralliye geçirebilecek en önemli gelişme erken seçim kararı olur.
Piyasanın ne kadar volatil olduğunu herkes yaşayıp gördü.
belirsizlik hep bir satış getirir önce... sonra alırlar...
normal yani...
AKP eğer tertemiz giderse yeni gelen (aklı başında insanlar olduğundan varsayımla) iktidarın önünde öyle temiz bir oyun alanı açılacak ki..
MB nın başına D.Acemoğlunu koydum..Kur ekibini çalışmaya başla demesi..
Sorunlu krediler için bir kötü banka kuracağım demesi..
IMF i telaffuz edip masaya sürmesi..Yan cebinde tutması..
Garantili projelerin iptali bunların devlet uhdesine geçirilip ve opsiyonel olarak sıkı sartlarda özelleştirilmesi..
İlk aklıma gelenler..
Ağalar ben short mort açmam bundan kelli. Dikkat fışkırabilir.
TSK 'nın Kuzey Irak ve Suriye'de operasyonlar yapmasına hayır diyen bir organizasyonun Türkiye'nin onurunu koruyacağına,bölünmesini önleyeceğine,ekonomiyi düzelteceğine inanmak tam bir aymazlıktır...
Panikle satanların da malını alan PALA bu malları çok daha yukarıdan okutmak isteyecektir..
Bu BOĞA piyasalarında hep böyle olmuştur..
Neyse, Bi vahim durum var..
Poz. kapatalım..
Kenarda bekleyelim sapık palayı
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
böyle bir haber var yeni...herhangi bir sorun yokmuş...öğleden sonra büyükelçilerle görüşmesi varmış falan...
https://odatv4.com/guncel/kulliye-de...nusuyor-220711
Kasım vade 10.31 den yoncayı şortladım sindoma abi