Guzel acti 299 a 41 lot alis girmis destek atmis
Printable View
Guzel acti 299 a 41 lot alis girmis destek atmis
Simdi de teb frenliyor ne kadar baskilarsa obkadar iyi koparken daha hizli kopar
2 yıldır bir iki üç lot aydan aya fiyata bakmadan almaya çalışıyom.Malum ücretli çalışıyoz.Çok sıkışmadıkçada satmıyorum.Bu hissede yüksek sat alttan al çok tehlikeli iş.Heleki yonga nın hareketini bilenler asla böyle işlere girmez.
Alt kademeyi bos gosterip son saniye satis grlirse aninda aliyor
kimse satıştaki rakamı karşılamıyo,işkembeden konuşuyo,kağıdın önü açık,400-500-600-700
siz alıyorsunuzda kim engel oluyor?
benim maliyet 175,,,bekliyorum,,tabii ki kar satışları zaman zaman gelecektir.
3 kuruş için yırtık donundan şey ettirenler bile var.
Benim maliyet 99
Bunlar bezdirme hareketleri ama ne kadar bezdirebilirsinizki hisse zaten toplu doğru düzgün satan yok mecburen yön yukarı.ytd
Bu haftayı 350 400 bandında kapatabilir.ytd
Eşleşme nedir
Taban demek 1 haftada geldiği yeri tek seansta vermek olur.Güneşligünlerin dediği 350...400 bandına oturmadan bu hareketleri yapması kısa vadeli girişi gösterirki ne kazandılarda satışa geçtiler.Gün içi sürekli tavan taban göstererek ilgiyi arttırmaya çalışıp çıkmak için uğraşıyor olabilirler.Bu fiyatlardan bu da çok zor.1 haftadır olan işlemler artık hissenin sahiplendiği imajı vermektedir.
Bunu net olarak söyleyebilmemiz içinde 350..400 arası biraz beklemeli akabinde 500 üstü bir hareket ile devamı olması durumunda herşey çok güzel olur.
Ancak böyle yatırımcıyı korkuturlar eşleşmeyi tabanda gösterirler panik yapanlar hissesinden olurlar aldıktan sonrada hisse istediği fiyatlara gider.ytd
Dün tavana bugün tabana bu yazılan lotların yaptırımı yok mu, nasıl bir iş bu
295 eşleşme
Ay başı diye alış verdim yukardan olurmu diye.Keşke yukardan eşleşseydi.
Ben böyle sistemin
Hisse alacağız eşleşme peşindeyiz
Aç şunu normal işleme
Yönetim burayı okuyusundur sen
Çok mu zor normal pazara geçmek için başvuru yapmak
Benim gibi yap yolladım tavan.Hertürlü razıyım.
Nasıl bir mantık
Sabir biraz
295 te 46 eşleşen 14 alım bekleyen görünüyor an itibariyle
Güzel bir kapanış yapabilir
Ben 1500 e kadar beklicem,ama 1 sene ama 5 sene,,daha 1 yılım yeni doldu,,%100 kazanamadık.
Alım fırsatımıdır bu fiatlar?
Geçmişe bakıcan geleceğine bakacan şirkete bakacaksın kararını vereceksin.Düne kadar bazı arkadaşlar vardı bu fiyatlar bedavaydı ama işte ama.
Bende istiyorum hep yukselsin ama olmuyor iste
Yeni alicilar geliyor hisseye farlindaysaniz
Yoooooo hiç sanmam hatta gelene veriyorlar gidene ayrı.
Gecen yilki cirosu 770 m ben sirketin faaliyet raporlarini ve dipnotlarini begeniyorum bu sirket borcsuz olsa yillik en az 100 m civari kar yazicak bu fiyatlaro kesinlikle hak etmiyor 2014 yilinda isbir sungerin arzi ile ilgili haberlerle ilgili metin gultepe nin aciklamalarina bakarsaniz sirketin nasil bir potansiyeli oldugunu anlarsiniz
arkadaslar elimde kurulusta babamdan bana kalan 3.42 adet portfoyumde işbir hisse var.burdaki 3.42 adet hisse neyi ifade ediyor.tesekkur ederim