Hangi oyun bitti ?
Printable View
Şahıs ekran izleyen yatırımcı ile resmen DAŞ.AK geçiyor.Amacı ve planı neyse?
Arkadaşlar! Tahtayı resmen oro.pu çocuklarına teslim etmişler.Şirketten tık yok.Şirketin çiçeği burnunda Yönetim kurulu başkan adayı da,Zumlarda toplantılara katılsın.
Yönetim kurulu toplantısı içinde eminim kanuni süre hangi tarihte ise,son gününü bekliyorlardır. Huylu huyundan vazgeçmiyor.Babadan miras kalmış.......:vk:
Bu omurgasız mahluklar küfür yemekten zevk alıyor
üstad zevk almıyorlar bunlarla besleniyorlarrr, bisikletin tekeri gibi önü nereye giderse arka tekerde onu takip ediyor.
Yıllardır basmane çukuru atıl bekletiliyorrrr, bir tanesinni beyni çalışmıyor mu? korsan otopark yapsaydı paraya para demez'di.
malüm şahsı savunanlara gelsin. https://www.youtube.com/shorts/SPLMrLa_DGQ nağmeciiiler
ahanda haberleri düşüyor bakalımmmm
https://www.egedesonsoz.com/haber/ye...ik-var/1139962
https://i.hizliresim.com/ggiupla.PNG
İş yatırım'dan OR.spu çocuğu! Hisseden ne istiyorsun da ısrarla kasıtlı olarak aşağı basıyorsun?
Ulan orrrospu çocukları, *****zıda siqtirseniz, 3 değil 33 sene de geçse o blokları çözemeyeceksiniz, satmıyoruzz sat mı yoo ruzzzzz. Bırak satmayı, bende para bitse etrafımda kim varsa aldırıyorum heryerden. Sizin ben namusunuzu şerefinizi siqeyimmm
Sayın Odinn! Bunlar borsanın bugüne kadar gelmiş geçmiş OR.spu çocukları.O kadar pislik yapıyor,karşılığında küfürü yiyor.İşn ilginç tarafı haklı küfürü yediği halde gurur yapıyor.Hisseyi daha da aşağı basıyor.
Sayın Ercanbay'ın bahsettiği karındeşen Jack ve ekibi bunlar galiba.Bizler için fark etmez,beklemeye devam ederiz.Ancak finalde onun işkembesini ortaya sermesini de biliriz......
Ey yahudi zenginleri! Ey hint zenginleri! Ey diğer yabancı ortaklı çalışan y.vş.klar! O makinelere bağladığınız bilgisayarlarınızı bilmiyormuyuz sanıyorsunuz? Kimde kaç lotun olduğu listelerin önünüze buyrun efendim diye sunulduğunu bilmediğimizi mi sanıyorsunuz?! Sizinde çok yakından düşündüğünüz üzere bu bir alt üst çatışması. O üstte olduğunu sandığınız mevkilerinizi bir gün başınıza yıkacağız. Üst katmanda sizin gibileri istemiyorsunuz. Biz oralara girmenin ve sizleri yok etmenin yolunu bulacağız. Asla galip gelemeyeceksiniz. Sakladığınız gerçekler anlaşmalar er geç açığa çıkacak. O zaman alım dalgasıyla ne b.k yiyeceksiniz bakalım. Bilançoda da kaçacak deliğiniz kalmadı. Burjuva fareleri sizi! Sen aşağı bastıkça kuduruyorsun. Bizde 33 ışıklarını Mersin den zevkle izliyoruz!
İktidarı ele geçirince Basmane’ye çökeceğini sanıp süreci uzatan belediyeli siyasetçi geçinen müsveddeler! Sizlerle 14 Mayıs akşamı görüşeceğiz! Ölene kadar uzatın süreci! Zengin ortaklarınızla eplas hisselerini üstün aklınızca bilançoları heder ederek toplamaya çalışıyorsunuz. Siz çok dürüstsünüz! Çok şeytansınız! Dürüst şeytanlar sizi! Değişime ihtiyaç olduğunu savunanlar bir cümle yazmıyorlar bu durum için forumda! Her taraf toz dümen olmuş. Küçük yatırımcılara iyi uykular.
seçime şurada 1 ay kaldı sonrasında belediyemi basmaneyi ucuza kapatmak için beklemiş yoksa tmsf mi izmir i cezalandırmak için işi bugüne kadar yokuşa sürmüş , hepsini yakında öğreneceğiz
Basmane çukuru olayın da en masum Kemal Abiydi.
Hakkını yememek lazım.
Gurur meselesi yapmayıp çözülebilir miydi bence
çözebilirdi.
Bura da suçlu arayacak isek en suçlu
BELEDİYE sattığı malın arkasına durmadığı
gibi bir de Kemal Abi onlara sözleşmede
olan otoparkı yapıp devretti.
20 yıldır otoparkı işletip parasını cebine koyuyorlar.
Bir başka suçlu olan mahkemeler
Yıllardır kangren olan bir sorunu çözme adına
gereğini yapmadı her defasında başlayın projeleri iptal
edip, süreci başa döndürdü.
Bir diğer suçlu TMSF olayı çözme adına
gereken özveriyi göstermedi.
başkanın dediği gibi AKP li bir belediye olsaydı
veya AKP bir iş adamı olsaydı bırakın 1 yılı 1 günde
olay çözülüp o iş adamına paket teslim edilirdi.
Bu gözler nerelere imarlar verildiği
nasıl kapıların açıldığını herkes gördü zaten.
Bende başkana katılıyorum belediye ve TMSF bir kamu kurumu.
TMSF hakkından feragat edip
Hakkini belediyeye devredebilir ve de devretmelidir.
Kamu kamudur
Bende seçimden sonra çok kısa sürede
yeni TMSF başkanı ve Tunç Bey bu işi
Bir oturumda bitirirler.
Yoksa mevcut iktidar durumu devam ederse
100 sene de bu sorun çözülmez.
Çözülse çözülürdü şu ana kadar
Bence de İzmir B.B ve Konak belediye değişirse ; CHP'li belediyelerin yerine hangi partiden gelirse çözülür.En başta projeyi mahkemeye veren , iptali için davalar açan , protokol gereği süresinde yapılan ve teslim edilen katlı otoparka çöken CHP' liler değilmi ki??????
sevgili komodor ben çözümü söyledim
sen her ne olursa olsun mevcut düzen böyle devam etsin diyorsun
Şirketimizin 14.04.2023 tarihinde yapmış olduğu Yönetim Kurulu toplantısında 2023/09 sayılı kararına istinaden; Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza Sayın Kemal Zorlu'nun vefatı nedeniyle boşalan üyeliğin seçimi ve yeni Yönetim Kurulu'nun görev dağılımına ilişkin olarak; Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Azalığa Sayın Sibel Sinem Zorlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Sayın Semra Zorlu ve Yönetim Kurulu Üyeliği'ne de Türk Ticaret Kanunu md. 361/f.1 hükmü gereğince, yapılacak ilk Olağan Genel Kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere Sayın Kamil Beğen'in seçilmesine ve tescil, ilan vb. gibi gerekli iş ve işlemlerin yapılması için İlgili Müdürlüklere yetki verilmesine toplantıya katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.
Kamuoyunun bilgilerine sunarız.
14.04.2023 ÖDA 2023/05
bu nasıl bir yasa arkadaş
şirkette görünürde %1 ortaklıkları yok ama
istedikleri gibi yönetimi ellerin de tutuyorlar
at koşturuyorlar
bu yasanın değişmesi şart
GOT spek daha ne kıvırıp duruyorsun? Daha fazla kıvırma bir yerlerine zarar verirsin!!!!!!!
Ben şahsen çiçeği burnunda Sayın yönetim kurulundan , devam eden ve yeni planlanan hedeflerle ilgili kapsamlı,bizleri bulutların üzerine uçuracak haber bekliyorum.....:ok::whistling:
Spek ! Sen nasıl bir OR.spu çocuğusun? Bizlerin bu ağır ve aziz mübarek günde sinir uçları ile oynuyorsun?????:vk:
Merhaba,
Güzel bir bilgi sayın Hekimoğlu. Mantık ve anlayış değişmemiş gibi görünüyor.
Bir süredir yazmıyorum. Ne yapacaklarını düşünmeleri ve uygulamaya geçmeleri için bir süre fırsat vereyim dedim.
"Armut dibine düşermiş."
Hele biraz daha bekleyelim. Bunlar armut mu, yoksa insan mı?
İyi bir hafta diliyorum arkadaşlara.
Selam ve saygılarımla,
Bunlar armut bile değil emin olabilirsiniz
Bunlar boş algı haberleri güzel olan hiçbir şey yok ortada ayrıca bu arkadaş ne zaman bir şeyler yazsa bu iş hep geriliyor dikkatimi çekiyor sen yazma kardeşim bir daha kim oğlum sen yazınca bu ise hep satış geliyor senin ayağın yaramıyor:)
Ayrıca bu haber hiçbir resmiyeti yok hiçbir anlamı yok borsadaki tek şirkette değiliz bir tane daha şirket var kapa bildirilecek de hiçbir şey yok burada bir tane analistin yapmış olduğu bir habere benziyor
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1139273
Kurtaramadik bunlardan bir bitmediler işte Karındeşen jack grubu iş başında
100 lira da olsa 1000 lira da olsa gerçekten omurgasızsınız...
Merhaba,
İnsan çok önemli. Zamanında Kemal Zorlu'yu çok eleştirdim. 100 lotlarla taban kapattığımız günler oldu.
"Hissene sahip çık, 1000 lot 2000 lot önceki kapanışa yaz, hiç olmazsa hisse böyle düşmesin" diye çok yazdık.
Adam, bir gün olsun hisseye ve yatırımcısına sahip çıkmadı.
O zamanlar, zamanı gelince piyasa fiyatlar, kimse engel olamaz, diye yazanlar çok oldu.
Fiyatlamıyor...
İnsan çok önemli.
Biz insan evlatlarının sahip olduğu bir hisseye yatırım yapmadık, insan olmadıkları için de, piyasa da fiyatlayamıyor.
Kemal Zorlu zarar görmeyeceğini bilse, beni 100 sefer mahkemeye verirdi. Ama bir çok yalan beyanatı, spekülatif konuşması ve üç sene önce başlayan manipülatif haberleri ve satışları vardı. Asla kazanamazdı. Ben zaten hazırdım.
Şimdi geriye kalanlarla uğraşmayacağım. Armut dibine düşer, bunlar belli ki babalarından gördüklerini öğrendiklerini daha ileri taşıyacaklar.
Aile hakkında yanılmadım. Yanılmadığım için de memnunum.
Hisse hakkında da yanılmadım..,
Ama insan önemli kardeşim.
Kadir geceniz mübarek olsun. Allah, bugün o günmüş gibi, dua ve ibadetlerinizi kabul etsin.
Ben halen bir göktaşı bekliyorum...
Babanızı görebilseydiniz şimdi, kim bilir neler söylerdi size?
Zorlu ailesi...
Ateşiniz ve azabınız bol olsun.
Saygı ve selamlarımla,
Adamlar hem borsada, hemde bilançoda alenen hırsızlık yapıyo bir Allahın kulu dur demiyor
Bu katır suratlılarda vicdanda yok, mübarek gecede beddua okumuyorum
Garibanın üç kuruşuna göz diken şirket sahiplerini Allaha havale ediyorum
Kefenin cebinin olmadığını S.zorlu hala idrak edememişki, babası öldükten sonrada hergün beddua almaya devam ediyor
. Rahmetli Kemal zorlu ölmeden önce sattığı 2.187.000
Şirket ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı-Murahhas Üye Sayın Kemal Zorlu'ya ait 2.187.388,146 adet payın satışı 02.03.2023 tarihinde Kemal Zorlu tarafınca/ortaklığımızca Borsa dışında gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Egeplast A.Ş.sermayesindeki Kemal Zorlu'ya ait paylar / oy hakları 02.03.2023 tarihi itibariyle %0,00 oranına gelmiş bulunmaktadır.
Bugün itibarı ile bu hisseler borsaya kote ettirildi. Bekleyip görelim halka açıklık oranı %71 gibi bir rakama ulaştı .
Kote edilen mal Kemal'in sattığındam fazla yalnız . 3.6 milyon civarı sn.melasis. yüzde 71 i hesaplarken 3.6 milyon üzerinden mi hesapladınız
Ayrıca da Kemal ölmeden önce sattığı malları 43 liralardan satmıştı yanlış hatırlamıyorsam o yüzden o mallar bu mallar sa eğer heralde bu kote ettirenler 43 den aldıkları malları 38 den satacak kadar ileri seviye ticari zekâya sahip değildir. Gerçi bunların işi gücü hile,hurda düzenbazlık ve emek hırsızlığı olduğu için bunlardan herşey beklenir
Gelen kap haberindeki tutar ile Kemal zorlunun sattığı tutar 2.187.000 lot
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1139273
ali aksaç
1.479,896
ali aksaç
585.908,104
haydar atan
800.000,000
koray yılmaz
800.000,000 Toplam 2.187.000 lot
Ayrıca Kemal zorlunun hisse satış haberinde böyle bir fiyat yok 43 tl yi neye dayanarak söylediniz.
Haber tam bu şekilde
Şirket ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı-Murahhas Üye Sayın Kemal Zorlu'ya ait 2.187.388,146 adet payın satışı 02.03.2023 tarihinde Kemal Zorlu tarafınca/ortaklığımızca Borsa dışında gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Egeplast A.Ş.sermayesindeki Kemal Zorlu'ya ait paylar / oy hakları 02.03.2023 tarihi itibariyle %0,00 oranına gelmiş bulunmaktadır.
Saygılarımızla.
02.03.2023 ÖDA 2023/02
Neyse oyunun son perdesi elerrinde satılacak hisse kalmadı Geri kalan paylar mazhar zorlu holdingin tahsisli sermaye arttırımından elde ettiği 7.800.000 adet hisse 2025 yoluna kadar borsada satılamaz
Ben ilk başta ki 1.479,896 lotu milyon olarak okumuşum kusuruma bakmayın. Haklısınız 😊
02.03.2023 tarihinde EGEPLAST EGE PLASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak, 2.187.388,146 adet borsada işlem görmeyen
kapalı payı , 42,20 TL -44,50 TL fiyat aralığından 94.698.772,50 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi borsa dışında tarafımca
/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte şirket sermayesindeki paylarım/oy haklarım 02.03.2023 tarihi itibariyle sahip
olduğum pay miktarı 625,33 adet olmuştur.
Ad Soyad / Ticaret Unvanı : KEMAL ZORLU
Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı :
Görevi :
Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler :
Arkadaşlar! Rahmetli ,mkk'ya başvurulan miktarı ,yukarı da belirttiği fiyat aralığından sattığını bildirmişti. Alanlar bu fiyatlara satmazlar zannımca.....