Ekranda kırmızıyı görüyoruz zevke geliyoruz, sabah sabah kırnızı açmasaydı eyiydi ama olsun, kırnızı olsun bizim olsun :drunk:
Printable View
Ekranda kırmızıyı görüyoruz zevke geliyoruz, sabah sabah kırnızı açmasaydı eyiydi ama olsun, kırnızı olsun bizim olsun :drunk:
Her gün aynı algıyı yaratıp kapanışta birilerini olumsuz etkiledim/zarar ettirdim diye vicdan azabı duyuyor musunuz acaba? Kendim için söylemiyorum long pozisyonlarıma devam ediyorum lakin son 15 gündür her gün aynı cümleleri görüyoruz topicte.
az bir long 333400
Palacımm bak görüyon, senin bu fışkırtmalarından lönkcüker bile rahatsız olmuya başladı. gel vazgeç bu sevdadan fışkırttırıp vicdanın sızlamasın
sahol bile tarihi zirvelerden milyonlarca lot geri alım yapıyorsa,
şort, pahalılık, primlilik vs ezberleri biraz gözden geçirmek lazım.
benden bahsetmissin galiba dayucum(diğerleride bigşort ve metim bey galiba) aslında yazmıyacaktım ama cvp hakkı doğdu,ben en azından pozum neyse onu online olarak yazıorum ve bu suç değil profil resmimi ayı yapıp şortçulara felan da saldırmıyorum kusura bakma dayucum,böyle yapanlar herzaman bilirler hiç terste kalmazlar emin olun....
yav ben doğuştan ayıyım benim lönk yazdığım hiç olmamıştır ha bu arada pozum yok vobda battım ben artık poz açmıyorum burada yazılanları okuyup battım sakın burada yazılanları okuyup poz açmayın poz kapamayın kelin merhemi olsa başına sürer ayının kovanı olsa sabah akşam deli bal yer bal kızın selamı var hepinize ormanda mutlu evlenmeyi düşünüyor boz ayı ya da kutup ayısı bulursa gidecem buralardan diyor almanyaya işçi yazılacakmış ayılar orda çok kazanıyormuş :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Taminlerin KISMEN doğru...metin ,doğru...ONU HER ZAMAN SHORT GOY GOYCUSU OLARAK GÖRÜYORUM..
sorun olan, ISRARLI-DEFALARCA AYNI POZİSYONU YAZMAK...bunun anlamı nedir?..kendine motivasyonsa bu, daha özel alanda yapılabilir...burada yapılırsa artçı sonuçları var...
Burada kimse algılama problemi de yaşamıyor..Bir kere der ve kenara çekilir...
Habire poz azalıyor, yüzlerce milyon lira teminat tamamlama gerekiyor her gün, ve her gün fiyat yukarı gidiyor.
Malesef birileri shortta çok kötü battı demek bu, başka da açıklaması yok.
Bunu akılda tutmak kaydıyla, endeks hektaş ve sasa short :)
Ayiciklar terste kaldik sistem al diyor :(
Birkez daha sat vermeden psikojik olarak poz.açmanın cezasını kestiler.:)
Bir daha yapmıcam diyorum gene yapıyorum. Aynı anda yüklü hisse taşımanın da etkisi oluyor bunda tabi.
Bendeki tüm sistemler longta...Endeks, belli kuvvetli destekleri kırmadan short açmak büyük hata oluyor..
ben de ayu oldum an itibariyle...ama sadece hisse pozisyonuma kıyamadım ...hedge amaçlı ayu.
çakma ayı yım ben:)
not:hedge amaçlı pozisyonu az bi artırdım ama endeks hakkında bir iddiam filan yok .bişi bildiğimde yok.deniyoruz işde.
y.t.d.yatırım tavsiyesi değildir
ekim aralık 2021 yükselişi 2 ay sürmüş 9 hafta.
9. hafta çökmüşüz.
Şubat nisan 7 hafta sürmüş ..
Yani her 2 ralli de 2 ay kadar sürmüş.
Bu sefer kalkış temmuz 18 gibi oldu.
6. haftasında.
Daha 1-3 hafta sürebilir.
Ufak bi referans noktası
Geçen haftaki 2.5 daldırıp 3+ yapmaları zaten yolun uzun olduğunun göstergesi idi.
Kenarda parası olanlar ve kullanabilenler için kriz dönemleri büyüme ve fırsat demektir. Krizlerden korkmayın paranızın değeri şu an nominal olarak artıyor ve alım gücü artmıyor gibi görünse de Türkiye'de doğru ekonomik politikalar uygulanıp belki stand by anlaşması belki de sıkı makro ekonomik tedbirler ile gelecek bir kaç yıl sonra alım gücü nispeten normale döndüğünde bugün kazandıklarınızın değerini daha iyi anlayacaksınız.
Dönem şimdi kazanma dönemi, malınızı ve paranızı kaptırmayın.
Aynen öyle ama insan gıdıklanıyor.
Ekranda değilim.
Ucaktayım şuan.
Ben Dün hiç şhort açmadım.
Ama bugün kendimi tutamam gibi.
3400-410 arası önemsediğim yerler.
Seyahat Bi bitsin bakalım.
İnince bakalım piyasa nerede olur.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana laf attıysan, ben sürekli belirtiyorum. Ralli devam ediyor şimdilik net bir dönüş emaresi yok diye defalarca yazdım, totem için resmimi değiştirdiğim doğrudur lakin totem tutmuyor diye beni eleştiremezsiniz. Bende palanın bu fışkırtmalarından rahatsızım ama herif fışkırttırıyor, napim yani
Borsa yükseliyor LONG olanların keyifleri yerinde.
işlem yapmamakla beraber forumda Çok aktif olamıyorum.
Biraz düşüş başlarsa SHORT üstatları zaten ben nakitim demeye başlarlar
sana dimedim dayucum sen demokrat bi insansın:)benim gibi 3-5 ceton sallıon işte sesimiz fazla çıkıor biraz. Asılyüklü poz açan bazı arkıdeşlere demiştim aslında onlarda şorttaydı emma stop oldular ondan algı yapmayın ülen diye bizim gibin garibanlara sarıorlar:)
https://i.hizliresim.com/ajjwpjn.png
memed geldiğinde burada tepe diyip aynı film döndü bu muhabbetlerden rahatsız olduğumda grafla beraber bunları paylaştım tarih üzerinde.Çağrı ile bu grafı özelden paylaştımdı.1-2 dallama geliyor graf teknik için konuşuyor , hasat yapa yapa buraya geldik yukarki graf haftalık dı bunun günlük olanınıda attık hedefle beraber .
İster short,ister long...para kişinindir...İstediğini yapar.
OLAYI 15. KERE ANLATAYIM...ISRARLA-DAFALARCA POZİSYON YAZMANIN ANLAMI NE?
..KENDİNE MOTİVASYON OLACAK DİYE BAŞKASINI DA ETKİLEDİĞİNİ DÜŞÜNMELİ.
sallayıp, endeks +%3 ama eksi kapanış bekliyorum dersen ve tersi olursa burada tenkit gelir.Defalarca bu tür beylik lafların geri teptiğini gördüm...Avcılar kahvesi gibi, YOK ARTI KAPANIŞ BEKLİYORUM YOK EKSİ 10 BEKLİYORUM..
ha ,analiz,grafik olsa yine haklısın..
https://i.hizliresim.com/5itdhtl.png
buda grafımızın güncel hali daire içindeki bölge takip edilmeli 3050-3200 bu bölgetepe mi bunu takip edicez.
kolay gelsin
Düzeltme geliyorum demez gelir !
Lütfen pozisyonlarınızda dikkkatli olun.
Kâr realizasyonlarınızı yapın kafanız rahat olsun.
Yaslanın arkanıza.
Hatırlayın yılın başında 3.000tl geliyor denilmişti şu an 3100 deyiz şuan halen daha giderimiz var gidebiliriz yeter ki paramızı cebimize koyalım keyfimize bakalı.
Laf banaysa şunu da söyleyeyim; defalarca poz. alıyorum...aynı günde 4 long-4 short yaptığım da olur.
Ama zararı söylemek her zaman nazar açısından iyidir..Veya NEGATİF ENERJİ...
Risk azaltmak için argümanlarım:
172 sent kuvvetli direnç, geçmişte defalarca çarpmış dönmüş veya oyalanmış. Hareketlerde yukarı doğru anomali var, yükseliş son iki gündür sağlıklı değil, alarak değil batırarak gitmesi sorun benim açımdan.
Long devam için argümanlarım:
Kırmızı donu boynuzuna takmış, sürebildiği kadar sürer dönmeden.
Bu argümanlar eşliğinde riski azaltıyorum yani portföy biraz hedge li gidecek.
Mal satmıyorum. Mal satan delidir bu enflasyonda...
Her ralliden ders çıkarın bu rallide güzel yerden kendimce doğru tahtalarla güzel kazanç sağladım çok şükür.
yalnız Ak da strateji hatası yaptım gibi en az o yukarı gitti.
beni tanıyanlar bilir yonca ca atladım mı kene olurdum hep , ak la yola çıktık bu sefer oda ağır kaldı diğer bankalar göre.Aradaki farkıda treda ile çıkarmaya çalışıyoruz.:)arada onlar tokat atıyor arda biz onların en sevdiği HACİME katkımız oluyor ne yapalım.