Temettü vermeseydi tutmazdım açıkçası.
Printable View
Temettü vermeseydi tutmazdım açıkçası.
Bilanço beklentisini satın alanlar, Gerçekleşmeyi satıyorlar.
Trader yaklaşımı açısında olağan bir durum.
Değer yatırımcısı açısından ise %5-6 çok bir şey ifade etmemeli.
Temel Rasyolara göre ve Teknik orta vade hedefine göre 1 çeyrek bilancosuna kadar 420-475 arası beklentim var.
Tabii ki bu benim beklentim, kimseye tavsiye değil.
Buna göre de bugünkü düşüşü ve yarında beklediğim az biraz eksi kapatma durumunu çok önemsemiyorum.
Denilebilir ki madem öyle bekliyorsun satıp alttan alsana.
Ekran başında sabit değilim, Nerden döneceğini kaçırıp, yeniden almak için fiyatı kovalamak istemiyorum... Tercih meselesi..
Boşluk vardı arkadaşlar. Bugünkü düşüşte boşluk kapandı. Dün gaplı açılış yapmıştı, boşluk bırakmıştı
Sıkıntı yok dünkü tavandan %10 geri geldik sadece.:)
Endex artı 2 bu eksi 2. Gap map dedik ama bunun derdi başka sanki
Dün atlayan çok olduysa bağırtmadan bırakmaz onları kolay kolay
Çook satar bu model..
https://x.com/eozpeynirci/status/177...T7g_WciuCo62VQ
Olimpik forum hocam siz bu kağıttaysanız bu kağıt buralarda durmaz hocam şu tuclk de bir el atsanız saplandık kaldık tşk
Bayram tatiline 12 iş günü var , nakite de geçiyor olabilirler , 9 gün faiz güzel getiri sağlayabilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hsbc süpürüyor.
Sabah eşek şakası yapıp kaldığı yerden devam ediyor.
Hsbc fiyata bakmadan alıyor hala 452.000 lot oldu anlık
Hsbc çok agrasif bir şekilde daldı tahtaya. Son saniyeye kadar mal aldı. Sanki yarında devam edecek gibi. 503.000 lot aldı bugün
Eksi 3 den artı 5 kapattı doas maşallah.:)
İhya edecek.
ytd
hsbc deki ordino yabancıydı, 600.000 lot. Devamı gelecek mi bakacağız.
5 saat önceki umutsuzluk ve kapanış.
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temettü dedin mi akan sular durur aga
Brut 40 net 36.....Bence fiyati artsin temettu onlarin olsun.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzmancıklar düşecek dedikçe araba satışlar patlıyor. 2. elde de hareket başlamış. Doas 2. el araçta satıyor bu arada.:ok:
https://x.com/eozpeynirci/status/177...f6mGFGF8Cmn8XA
Dün tarihi zirve kapanışı yaptı Doas. Tarihi zirvesini aşan hisseler en az %50 gider diye bir görüş vardır. Temel ve teknik bu söylemi destekliyor
Dün her kademeden deli gibi mal alan hsbc ortalık yok henüz ama bence sahneye en son o çıkacak yine
İçerden almış birileri haberi belli. Merkez yarın seçim öncesi faiz artıramıyacak pas geçecek
Borsa 2 gündür lisanı haliyle bunu söylüyor bize
Secime 1 hafta kala neyi arttiriyor hocam,herkes bi pozisyon aliyor merkezi de buna zorluyor. Tabi biraz da merkezin enflasyon devam ederse arttirmaktan cekinmeyiz soylemi bunda etken,enflasyonun altinda kaldikca ustune cikarmasi lazim. Durmadan benzine mazota zam bu enflasyon nasil duracak,bu paradoksu kaldirmak icin 500 puan dan iki ay daha arttirip enflasyonun onune gecmesi lazim bu realiteyi onune getiriyorlar merkezin. Simsek in en buyuk sinavi oldu biraz da bu durum ama bence takipteyiz devam ederse arttiririz soylemiyle sabit biralacaklar faizi.
Bu baskı nedir arkadaş ya...yeter keneler bırakın kağıdı...
Tahtacisi tam bir çorbaci evladi
Borsa artı 2 hisseler eksi, bu nasıl bir mühendislik böyle
üstelik en yüksek temettü verimine sahip...
Ford mali sonuçları açıklandığında 7 kusur Fk ya düşmüştü. Şimdi 8 kusur Fk da. Bu hala aynı yerde.
8 aydır aynı fiyatta olan hisse sanki bilancodan sonra günlerce tavan gitmiş gibi 2,5 artı endekste hala i.nelik peşindeler.
Doas klasiği, karekterinde hiç bir değişiklik yok maalesef. Rekor kar, rekor temettü sonuç aynı hep
Faizlerle isi olmadigini piyasaya anlatmak icin daha kac satis verisi,daha kac bilanco,daha kac temettu vermeli bilmiyorum,gercekten sirketle alakali bir durum degil piyasa dalavereci dolu